Бургас ще търси своя девиз

Група бургаски общински съветници предлагат да бъде стартирана инициатива за намиране на девиз на Бургас. Предстои градският парламент да гласува предложението.

Обратно в новината

Коментари - Бургас ще търси своя девиз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бургас-града на маняци ,харабии и батки!

Може ли толкова черногледство?! Вие дето пишете тука да не сте от СКАТ? Само те плюят града така агресивно и го изкарват едва ли не ,че е най- грозния град! А знаете ли, че където и да сме в България и кажем ,че сме бургазлии, всички казват колко е хубав нашия град? И така си е- гордеем се с града си. Честно си признайте само на себе си - кога е бил по-хубав Бургас? Може би при управлението на Йоан Костадинов ли....? Много е дълга темата, няма смисъл да продължа...фактите са налице. Просто сте черногледи и негативисти!

И кое му е хубавото от 5години постояно е времонт центьра комплексите са сврьхзастроени зелени площи лисват най лошия вьздух дишат бургазлии здравеопазването е сред най лошото в страната крими обстановката много над средната за страната висшето образование под критичния минимум има само паркинги и цветни детски градини работа няма а прехвалената морска градина е капка в морето

Като чета този коментар, смятам че и началното образование е в доста тежко състояние (иронично).

Някой хора обаче просто ей така си пишете, колкото да кажете нещо в опозиция... Ами да, ремонтите са нужни, нали знаеш поговорката: "Не можеш да направиш омлет, без да счукаш яйцата" - ако пък нямаше ремонти, тогава щеше да викаш: "А, нищо не се прави, всичките пари за ремонти ги окрадоха!" Зелени площи липсвали? Зелени площи има навсякъде из града - всеки квартал си има парк, градинки, морската да не забравяме, макар че ти изглежда "като капка в морето". Относно свръхзастрояването - даже нямаш дефиниция какво е. Относно висшето образование - я обясни какво точно разбираш "под критичния минимум"? Има са два функциониращи университета, образованието, което предлагат, е добро (стига да ти се учи, няма лош университет, от личен опит ти го казвам), а в Асен Златаров дори има специалностти, които са единствени по рода си в България. Е, можехме и медицински университет да имаме, но поради недалновидността на старите управници, сега е във Варна. Така, стигаме до здравеопазването. Тук май съм склонен да се съглася; има наистина по какво да се работи, но това не означава, че Бургас не разполага с много добри специалисти - даже мога да го потвърдя от първа ръка. И, отново, ако имахме медицински институт, картинката щеше да е по-различна. Престъпността - о, повярвай ми, въобще не може да се мери с тази в столицата. Пак го казвам от първа ръка, тъй като прекарвам доста време и в София. А в интерес на истината, в момента дори там е трудно намирането на работа, какво остава за провинцията.

Гн. Неригистриран храма "Св. Св. Кирил иМетодий" се укрепва от две години , както виждаш резултат няма.Ще се прилага "нова технология"за хидравлично повдигане на пропадналите основи.Този метод се прилага в много страни преди десетилетия,при нашия случай е неприложим.Основите но църквата са инжектирани с батон по българската система "ЮРУШ" .Дано не съм прав и на коледа да запалим свещ в храма.

Бургас град прочут с МУТРИ с адидаски батки и с умни Черни Златки

Нефтохим, солници и Кроношпан - от къде ще задуха вятъра тази вечер?

Това с вятърът е божа работа! Какви миризми ще ни довее , е работа на Лукойл и Кроношпан!

Подкрепям инциативата за девиз на гр.Бургас.Моето предложение-"Жабарник до жабарник в ЦГЧ" .Първият е 30 годишен , има историческа стойност "Кратер на комунизма".Вторият ще остави дълбока следа на бъдещите поколения кото се "настани" на най големия площад "Св. Св. Кирил и Методий".След загубата на площада сме на път да останем без 109 годишния християнски храм.

Първият "жабарник" е факт не заради комунизЪма, а заради криворазбраната демокрация и рес(прос)титуцията. Ако не беше възстановен имотът на десетки реститутки пръснали се по света или поне ако закона позволяваше да им се отнеме след като години наред не си управляват имота, то общината отдавна щеше да е решила проблема. Втората дупка вече я няма, а укрепването на Храма вече стартира. Причините са вече друга тема. А иначе не се съмнявам, че ти в жабарски стил ходиш с вдигната яка и с малка пишк*!

Всичка Мара втасала, сега пък девиз?!

С негативните коментари надолу към пъклото.

"Всичка Мара втасала, сега пък девиз?" Интересно предложение за девиз , ама едвали ще се приеме!

БУРГАС СЕ ИЗДИГА, ГРАДИ И УСПЯВА!

Кенефа на южното черноморие, добре ли звучи? Разрешавам им да го ползват безплатно това мото, без комисия и авторски права и без това така е известен града у нас, че и по света!!!

Еми като идват ей такива лайнари като тебе насам, няма как да не се намърси... Ама добре поне, че признаваш световната слава на града все пак.

Да добавя - без да исках използвах "поне" и "все пак" в едно изречение. Да не ревнат филолозите относно стила ми.

Ей ама един човек няма да се намери да каже нещо хубаво, бе. Не за Бургас, по принцип за нещо случващо се в България. Все накривени муцуни, все негативни мнения, всеки се оплаква, всеки го мързи, всеки друг му е виновен. Ами, заслужавате си тъпата съдба. Че и по-лоша заслужавате. То не случайно има една приказка - нищо случайно не става на този свят. Айде кажете нещо хубаво, да видим, можете ли?

А, браво за думите. Аз това обяснявам на цървулите дето драскат тука - които, може да си напълно сигурен, не са постигнали абсолютно нищо през живота си и единственото им останало удоволствие е да си изсипват (анонимно) душевната помия.

деер

Кажи ти нещо хубаво!