Дядо Николай влезе в ”Свети Кирик” без бой

Без бой и без да се налага да нощува в палатка, митропол Николай влезе в манастира "Св. Св. Кирик и Юлита". Вратата отвори охраната на Съюза на архитектектите.

Обратно в новината

Коментари - Дядо Николай влезе в ”Свети Кирик” без бой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато беше развалина този обект Дядо Николай нямаше интерес, след като вложиха милиони и го направиха атрактивен... хоп сети се Дядо ти да си иска имота...

Къв дядо ? Освен на подрастваящи гейове !

Изтече информация, че Светия синод е разрешил на владици, деца на висши офицери от ДС и самите те офицери в същата служба, освен църковните си одежди да се декорират и с пагоните за вярната си служба!

С силата на икони и свети мощи...Хари Потър пасти да яде.

Този дядо Николайчо се чуди кака да присвои повече имотчета и да граби. Хич не ми харесват разни псевдо загрижени хорица.

Цирк

този Изрод на снимката, няма ни срам ни очи, слуга на дявола!

Нова победа на мракобесието.Честито!

Че си прост - прост си. Манастирите не са хотели.

Kalin

Ако не беше съюза на архитектите този манастир щеше да руина а те наистина не само го реставрираха и ремонтираха ами и бая го облагородиха.бил съм там по това време и знам за какво говоря.нищо против църквата но......специално за този случай трябваше да намерят компромисен вариант.

Ти си мислиш, че не са хотели. На Кръстова гора може да се преспива като в същото време е забранено опъването на палатки - сещай се защо