Край на ремонта на ”Цариградско шосе”

От утре - 11 дни предсрочно - се пуска движението по столичния булевард “Цариградско шосе“, който бе в ремонт от 1 април.

Обратно в новината

Коментари - Край на ремонта на ”Цариградско шосе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Положената до момента маркировка е под всякаква критика. Мантинелата на моста на 4-ти км в началото идвайки от Младост не е прибрана по-навътре и скоро някой може да се наниже много лошо. Дано да няма жертви. Спирката на Окръжна болница, вместо с плочки я направиха с асфалт - грозно и неугледно. Има много какво да се желае, но вече е твърде късно. Фирмите приближени до общината си взеха парите, съответните комисионни са прибрани. Пари за елементарни ремонти на детските градини в Младост обаче няма, или там където има се работи непрофесионално и липсва всякакъв контрол. Дано следващият кмет не е същият.

Явно четенето създава голям проблем на вечно недоволните от живота, вселената и вс останало: "Ако не вали дъжд, ще се положи маркировката. Ако вали дъжд, маркировката няма да се полага на последния участък, но движението ще се пусне"

Ти малоумен ли си? Не е положена маркировката само на участъка от 7ми км. до окръжна в посока центъра. Там ще го полагат след дъждовете. А останалата е положена и вече я няма, щото дъжда я отми. Тъпак. Иначе паричките са прибрани.

Ремонтите са плюс, спор няма. Но специално Фандъкова-по новини от ТВ звучи добре, след пряк контакт с нея и подчинените и - да-малко по-добре е от предишните, но ПОД ЧЕРТАТА за мен! Няма да гласувам за ГЕРБ повече!

Пак ли ДПС за здравомислещите?

От 12 този месец започват РЕМОНТИТЕ.

Браво! Ако имахме повече българи на ръководни позиции като г-жа Фандъкова, страната ни щеше да е в много по-добро състояние. Поздравления г-жо кмет!

Нали щяха да ремонтират и локалните платна. Това от колелото до Йеросалим е в окаяно състояние.

Ха, че те и Александър Малинов щаха да пуснат за 15 септември и да го разширяват, но ..... нейсе! Погледнете какви пропадания зейнаха на платното в новата отсечка на Андрей Сахаров, която пуснаха преди година и полавина ... Да не говорим за пропадналата шахта на кръстовището на Йерусалим и Цариградско шосе .... да, да, там до вчера работеха, а днес има пропаднала шахта .... ремонтите на г-жа Фандъкова са пълен абсурд!!! Ами така е като учителка по руски език е кмет .... АБСУРДИСТАН!!!

Само да отбележа, че калъфите които слагат минусите под предния ми коментар, са толкова ограничени, че не успяват да схванат сарказма в думите ми :)

За Лъвов мост някаква информация ще дадете ли?

Да - усвоени са 80 млн. лв. , а обекта ще стане, когато строителя успее, защото си е плати 50% комисионна и сме длъжни да го чакаме !

Има нещо гнило! Как така предсрочно?! Сигурно са сложили кофти материал, отраднали са качествения, за да компрометират ремонта!

Има нещо гнило в главата ти,"типичен българино". Кофти матаериала не влияе на срока, а на качеството на изпълнение. Освен всичко има гаранционен срок 10 години :)

не на всичко: "...от фирмата-изпълнител на обекта е дадена 10 години гаранция на положената след ремонта хидроизолация ..."

Заради дъждовете юни месец, ремонтът се забави с един месец. Т.е сега реално се завършва със закъснение само 20 дена!