Слагат нови пейки в парк ”Герена”

Започна доставката и монтажа на нови пейки в парк „Герена”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Обратно в новината

Коментари - Слагат нови пейки в парк ”Герена” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, цяло лято заграден и разровен парка,децата няма къде да играят, дано за зимата да е "озеленен" и отворен!

По калпав ремонт не бях виждал. Пейките ги носят с заводски орнамент който да бъде монтиран в земята поне на 50см. дълбочина а циганина с флекса ги реже и ги набива в пръстта. След време тези пейки няма да ги има. Освен това от заявени 300 пейки изпълнителя беше категоричен че ще са 90. Кой лъже питам аз? И защо го няма фонтана при положение че го имаше на проекта.

Да, ама пък циганите ще имат у дома си пейки в излишък.При на извадиха две пейки да пренаредят уж плочките, плочките са наредени, но пейките ги нямаше след час.

Това не може да бъде новина.Нормално е навсякъде всичко да е добре подредено.За тази цел се правят не само ремонти,ами ремонтираното трябва да се поддържа.Пример:Южния парк-харчат се пари напразно.

Всички НИЕ искаме две химически тоалетни. Наистина - повечето НАС живеят на 10 минути от парка, но все пак...... :))))

Всичко е много хубаво... Но няма да пипнат детската площадка в центъра на парка - нито изпочупените пързалки, нито ще изринат прахоляка, който дишат нашите деца... Дано някой ден (преди да порасне дъщеря ми) намерят средства да се погрижат и за това.

А в парка "Заимов" вече ги бетонират....вероятно преди да са ги откраднали...

Браво но Столична община!!!

Българи! Софиянци! Имате максимум три дни, за да регистрирате първите надписи К.Р, да ги изпочупите и отнесете на вилите! Действайте, да не се излагаме пред европейците с бавна работа!