Заловиха банда крадци на дрехи от молове

Полицаи от София задържаха група, извършвала множество кражби от търговски центрове, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Заловиха банда крадци на дрехи от молове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо им криете имената? След един, два дни пак ще са на свобода и веднага ще започнат да правят същото!

Значи ... щом им пишете само инициалите са роми(цигани) .. на Българите пишете целите имена.. и това е практика от ГОДИНИ.

В тия молове, цените са в пъти повече от вносната цена. И да откраднат, магазина няма да пострада.

ебаси логиката честно...кво излиза - мошениците са магазините в моловете, където дават работа на сума ти хора барабар с осигуровките и всички данъци, а тея дето хем ги крадат хем данъци не плащат са божи кравички....само не разбрах хората с висше какво общо имат с това - на тях някакви подаяния ли се полагат или специални привилегии затова, че са следвали почина "учи мама да не работиш"...ами ето учи ли са и не работят, нали това са искали....а кинтите се изкарват с бачкане и налягане на працалите, а не с претенции колко сме велики и умни...познавам аз такива висшисти дето за работа не ги търси освен ако не е точно това, което на тях им харесва и за пари колкото няма кой да им плати

Ако преди това бяха завършили медицина висше и практикуваха по образованието си щяхме да прочетем пълните им имена, ама те нали не са, затова четем само инициалите им.

Себестойността на стоката, която са откраднали съм сигурна, че не надхвърля 20 лева, а надценката в цените е огромна. Хора с по няколко висши гладуват и са стигнали до просешка тояга, сега ще съдят хората за два три парцала дето нищо не струват.

И ти ли си от бранша?Я стига примитивна демагогия.Няколко висши?Ако надценката е огромна - няма да се продаде и тогава идват разпродажбите.Кражбите също завишават цената.

Стига бе,щото стоката според теб не надхвърля 20 лв., значи да крадат, щото няма работа.Така ли ще ги оправдаваме. Обществено полезен труд да им наложат,да знаят как се изкарват парите. Не с кражба, ас труд. Значи едни ще работят и ще правят сметка на паричиките си ,за да си купят нещо, а др.ще крадат,че нямало работа. Крадциите са толкова нахални и ненаказани, че на пазара като предлагат нещо, за аргумент посочват,,че е крадено от мола. Ужас !

Имам 3 магистратури и нито един ден без работа. Висшето образование не е самоцел. Ако то е подходящо - имаш работа, ако нямаш - значи не си го избрал подходящо, или си от онези с привилегиите при комунизма, които освен за деца на "наши другари" за нищо не стават.