Правят паркинг със 110 места в ”Изгрев“

Започва цялостна реконструкция на паркинга и разбитата пътна инфраструктура между блокове 43 и 44 в к-с "Изгрев".

Обратно в новината

Коментари - Правят паркинг със 110 места в ”Изгрев“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато има ей такива оплюващи лекета никога няма да се оправим.Преди ревяхте че в комплексите не се правило нищо а сега като почнаха ги оплювате че правят нещо. Пишат ви че ще разширяват това което го има сега от преди50 години и тези блокове са строени през социализма за да имат хората къде да живеят а тогава кажете колко хора можеха да си позволят Автомобили ? Сега вече е демокрация и всички много отворени станахте без да си давате сметка ..... БРАВО на кмета и му пожелавам да продължава все така и за напред за развитието на БУРГАС а не като пияния кмет където за 5 години направи една градинка с няколко пейки......

Ти май си някво общинарче, а? Що не му потърсихте отговорност на пияния кмет, а го оставихте да си живурка? Има безброй нарушения и пълна безотговорност при неговото управление.

bavareca7778@gmail.com

Не съм никакво общинарче а един обикновен работник в интернет фирма.И по тази причина съм запознат къде, кога и как ще се копае и прави . Фирмата също има интерес за това и за това и сме осведомени.

Оправете Възраждане ве еййййй, че се е превърнало в кенеф за кучета и котки, а улиците са по зле от черен път в циганско гето. За паркоместа просто да не говорим. Осрахте комплекса с презастрояване сега елате оправете поне улиците, с тия ями и павета от 50'те години на миналия век ли ще я караме????

Не знам какви 110 места правите и за колко време, НО ВЕЛИКАТА спирка дето я правите на Сан Стефано в белите държави я правят за две седмици!

това е много хубаво, ама я кажете къде ходите за риба бе хора. Едни казват, че излязъл сафрид на Германката, други - на Поморие имало чернокоп. Я някой да даде по-точна данна.

А, случайно във Възраждане няма ли оправите барем един тротоар от "района за непосредствена отбрана", наричан за благозвучие УЛИЧНА МРЕЖА ?!

Цялото Възраждане ще се оправи но става бавно заради гъстото население там.

6 входа по 24 апартамента = 144 семейства и всяко има само по 1 парко място това са 144 парко места. До колкото знам в 43 и 44 блок има много повече жилища. Пак някой некадърник си прави сметка така че да спечели някой друга хилядарка(от 50 на горе) от това.

Хайде сега щом си математик сметни колко коли ще се съберат на един 500 метров блок като имаш в предвид че и на двата блока може да паркира от пред и от зад ...... Иди и преброй да видиш колко коли са спрели в момента там и прибави още 50 и сам си извади отговора. Ще бъдеш изненадан от цифрата :)

bavareca7778@gmail.com

50 метров блок а не 500 ....да се поправя

Напук на застоя, на някои вечно мъркащи, нещата, стъпка по стъпка, все пак вървят в правилната посока.

деер

Къде казвате се върши качествено работата? .....В Бургас 110 семейства ли живеят, че това е мащабно?Нали си плащаме данъците?

деер

2-ма мълчаливи хейтъра...