Спряха ”паяците” в Бургас и Слънчев бряг

Спрени са от движение "паяците" в Бургас, Свети Влас, Слънчев бряг и Несебър след проверка за техническа изправност. Всички паяци в страната ще бъдат проверени.

Обратно в новината

Коментари - Спряха ”паяците” в Бургас и Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Chefo77

Застрахователят няма сметка да прикрива виновното лице, защото той така или иначе не заплаща нищо от себе си - дори печели. Вашият застраховател не го е еня кой е застрахователя на паяка - той Е ДЛЪЖЕН да Ви изплати щетата, ако каското е пълно. А пълното каско включва всички рискове. Ако някой е сключил каско с ограничено покритие с цел да спести от премията, това не поставя всички застраховки на едно ниво. В такъв случай може и да не му изплатят, но само ако е изрично упоменато какво се включва и какво не в застраховката. Такова едно действие на застраховател би довело до абсолютна безотговорност от страна на паяка - ако няма кой да го санкционира, може да прави каквото си иска.

А защо Варна няма "Синя зона"?И там си има "паяци", но те вдигат само паркиралите в нарушение и най-вече пречещите на движението! Там друг сорт общинари ли има?

Chefo77

Е няма такова каско! По тази логика, НИКОГА не трябва да покриват щети, защото винаги причинителя е виновен - нарушава правилника. За какво ми е каско, което няма да покрива щети, причинени от моя грешка и нарушение на правилника?

тия в Бургас са мръсници.вдигнаха ми колата без да има знак като имаше и още три бургаски коли паркирали като мен,но тях не ги пипнаха.

деер

Лъжа е! Днес в Бургас А-7664 КМ в 21.10 минава пред Пантеона в работен режим !!!!!

Тия винаги са се чувствали над закона.

деер

Защо пак се намират хора само да хейтват?

А за Златните пясъци и мутренската фирма на Дичката-приятеля на ББ и ЦЦ кой ще ги подхване.Тая вмирисана мутренска територия осмърдяна от селските мутри хиляда години няма да види добро.Сини зони само за цоцане.Като построиш паркинги -подземни или многоетажни тогава ще пускаш паяци мутро нещастна.А не да боядисваш с линии улиците дето не са и дооправени и да тормозиш наред.Мухленска държава.

Стига си мрънкал. Паяците ни тормозят от повече от 20 год. Сега за първи път някой се опитва да въведе ред и веднага Бойко му е виновен.

Да бракуват всичките паяци , да премахнат всичките сини зони , защото от техният тормоз чак животните хванаха болестта син ези.

CBuHEnAC

Съжалявам че сте болен. Дано се оправите

Да минат и през Примосрко, тоя измислен курорт, дето общинарите им се чудят как да рекетират гостите и чули и те че може да се репатрират коли- и хоп-готово, барабар Петко с мъжете!ама- имат ли паркинги, имат ли маркировки, синя зоня- няма значение, далавера да става! Банско и Приморско са пример в България как алчните местни могат да съсипят имиджа на съответния град.

Само с два паяка в Приморско ще ви покажат такива чудеса, каквито няма да видите дори в София. Паркирането там е много опасно занимание и жалко, че общинарите са решили по този начин курорта. Сбогом Приморско, сори!

деер

Отговорните без глоби, а само да не заемат държавна службица 20 години. Друго не искам. Постепенно за няколко години ще се изчистим от тарикати,некадърници и лентяй.

На снимката вдигат автомобил с ДВЕ скоби и го мятат на паяка!?!?!?