Пръскат срещу бълхи и кърлежи в парковете

Извършва се обработка срещу бълхи в паркове и зелени площи в София. В четвъртък ще се мръска в парк „Заимов” и Княжевска градина, съобщиха от общината.

Обратно в новината

Коментари - Пръскат срещу бълхи и кърлежи в парковете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам да започне пръскането срещу депутати, политици и общински съветници на СО. Ще се спасим от ухапвания и зарази!

ТАКА СЕ УСВОЯВАТ ПАРИ, ПО ДОКУМЕНТИ,ТО НЕ СПРЯ ДА ВАЛИ ТЕ УЧЕНИТЕ ГЛАВИ ЩЕ ПРЬСКАТ.ДА ВИ ИЗПРАТИМЕ ЧУВАЛИ ДА СЬБИРАТЕ ВОДАТА

А кога ще пръскате против кучета без намордници?

Нищо не правите като пръскате в градинки и паркове само в София, а трябва да се пръска и в окололностите на София , нали от там идват.

Е чак сега ли Фъндъчката се сети , че има кърлежи и бълхи и комари в парковете?! Те нека да поизчакат още малко да ни доизядат, пък тогава да пръскат... Тя кметицата да ходи да си напръска и мозъчето, та дано се сети за какво са я избрали! Аман от прости даскалки!!!

Нещо не ми се връзва тази новина с прогнозата за времето - проливни дъждове.

Ясно е, че ще пръскат, ама пише "мръскат".

Зная че не е по темата, но нека да започнат да пръскат срещу кърлежи и бълхи в парламента. Там е развъдника на кърлежите

Тези там в Парламента нищо не ги мори! Здрав имунитет имат изграден - хапнали са добре, здравословно, пийнали са качествени неща, починали са си, не стоят на работа по 12 -16 часа, на море са били и у нас и в чужбина са отишли.... Чудо е нас, нормалните хора как искат да ни ядат бълхите и кърлежите, то не остана кръв да смучат!