Туристи попаднаха на корозирала авиобомба

Летовници са се натъкнали на корозирала авиационна бомба в района на плажа в квартал "Крайморие" в Бургас, съобщиха от пресслужбата на ВМС.

Обратно в новината

Коментари - Туристи попаднаха на корозирала авиобомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вопросот ми е, кво търси руска бомба на плажа в Бургас! 100% е от времето когато през 44-та СССР вероломно нападна неутрална България, с цел да ни "освободи" от нас самите, дето се бяхме самоокупирали!

ех тези руснаци: )...на къде без тях! България става "неутрална" чак на 26 август 1944г, при положение, че от 1941г. е верен съюзник на фашисткия вермахт и постоянно осигурява логистична подкрепа на немците на източния фронт. Така че, този "неутралитет" на България изведнъж идва, защото Червената армия вече е на Дунава, няма как. Трябвало да се спасява кожата. СССР не е нападал "вероломно" България, защото на 2-ри септември 1944 официално обявява война на България. С основание - страната ни е доскорошен съюзник на Третия Райх и на територията ни има германски дивизии. Да, в последния момент, когато "ножът е опрял до кокала", правителството призовава немците да напуснат страната, но вече е късно. Колкото до окупация, такава никога не е имало. Първо, прочети какво означава "окупация". След 1945г. на територията на България са командировани няколкостотин офицери, които да обучават по съветски образец БНА. Колкото до конкретната тема - кахъриш се за една авиобомба паднала край Бургас. А вземи се закахъри и завайкай, за хилядите авиобомби изсипани над София през март 1944г. от англичани и американци?!? Те убиха над 2000 ЦИВИЛНИ българи.А руснаците - николко.Факт!

Седемдесет години окупация не ти ли стига бе, комундел. Дръпнаха ни 100 г назад и 50 в страни от Европа.

Куче , не беше ли Трети Украински фронт, който навлиза в България. Та за вероломното нападение на Украйна сезирай Порошенко.

едно разяснение - наименованията на съветските фронтове - например, "Втори Белоруски" или "Трети украински" не идва от етническият произход на личния състав, а от тактическите и оперативни задачи, които трябва да изпълняват определена група армии за изтласкване на Вермахта от територията на СССР. Такива фронтове са и "Степния" , "Прибалтийския", "Воронежкия" както и "Далекоизточния" фронт, насочен срещу японците.Така че, в състава на 3-ти укр.фронт е имало руснаци, украинци, кавказци и т.нт.