Затварят за основен ремонт улица в центъра

От 7 часа днес до 24 часа на 5 август се забранява влизането, престоят и паркирането по ул. „Панайот Волов” между бул. „Янко Сакъзов” и бул. „Дондуков”.

Обратно в новината

Коментари - Затварят за основен ремонт улица в центъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашата кметица и видният ни главен архитект да са забелязвали в какво се е превърнал бул. "Дондуков"? Ремонтът на тази ОСНОВНА АРТЕРИЯ на София (и много натоварена при това) е повече от НАЛОЖИТЕЛЕН. Та по него единствено се влиза в столицата директно до Ларгото (за пришълците обяснявам, че това е районът Президенство, Министерски съвет, ротонда Свети Георги, археологически музей). Няма по-разбит булевард в столицата! Няма по-шумен трамвай, а това беше първият с безшумни релси!!! Амортизирани до безкрайност, те не оставят миг тишина на живущите, облагани с доволно високите местни данъци на г-жа Фандъкова. Събудете се, госпожа! Огледайте се и походете пеша в района около кметството, не само по неговото тротоарче - вижте развалината бул. Дондуков и си обуйте високите токчета за тротоарите му. Те са ОБЩИНСКА собственост, по която всеки ден си изкълчваме краката...Тротоарът пред общината Ви е чудесен, но не забравяйте, че избирателите Ви се движат по други такива.

Напълно правилно. Бул. "Дондуков" е напълно забравен и в отвратително състояние. Колко пъти пишат, че е предвиден за основен ремонт и нищо. Единственото решение е да се премахне трамвая в централната част (трамвая да е до паметника Левски). Отдолу, до Опълченска нали минава метрото.

въобще целия център трябва да затворят за ремонт!!!

и кое точно налага да се ремонтира този участък? Да видят около 50 ина метра от мястото в какво състояние са кварталните улици ( карето между Дондуков-Кракра-Евлоги георгиев-парка Заимов)-непроходими дупки, в които ежедневно си чупим колите...