Обсъдиха проблемите пред бизнеса в Русе

Повече от 150 представители на институции, организации, малки и средни предприятия и големи фирми участваха в организираната от община Русе кръгла маса по проблемите на бизнеса.

Обратно в новината

Коментари - Обсъдиха проблемите пред бизнеса в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хехаха - кат чуя Венциту Калчев че е бил там и веднага става ясно, че тия работа няма свършат.

Цели 400 лева на месец му давам, той пак недоволен. Бил програмист с 10г. стаж и отличен английски, чудо голямо.

Бизнес НЯМА!

е, и....

Пишещите тук може да са малко Остри, но са и Прави с това, което пишат. Спецове има, но или са в чужбина или тук в Русе все пак са намерили що годе платена работа.Всеки Бачка за Пари ей Богу.А какво е това Безработен Спец? Има ли такъв мАкак? Та си мисля, че истината май не е нито в средата, нито и в двата и края. Чета, че имало 150 представители и все с бизнес по някакъв начин свързани. Ами това е много нещо, ние май по тази бРойка на "глава" минахме Хонг Конг. А истината е, че ако са отишли поне Дузина, които са в истинския Бизнес ще е Добре. Май ги е нямало, а останалите сигурно са отишли да изпият едно кафе гратис. Дано да не съм прав.

Има си специалисти, бизнеса си ги е намерил и си им плаща. Тези дето реват, че нямало специалисти искат да платят на селянина 400 лева, а той да им настройва ЦПУ-та. Ми .. я в носа. Дреме ми на сопола, че някой се правил на бизнес. Мангизите напред и я ми се светнеш - аре чао. Търси си друг.

Областния, шефа на бюрото по труда и още някои за последен път ... Адиос, БСП и ДПС! :)))

"Сред основните проблеми, които бизнесът очерта, са липсата на качествени специалисти" Глупаци нещастни. Вие с какво ги търсите специалистите ? С 500 лева заплата ли ?

Вярно, за добрия специалист 500 лв са нищо, но има ли наистина добри специалисти или само се пишем за такива и го докарваме по документ и на приказки!?

Има ,ама на тези глупаци си мислят само как да не плащат заплати и да работиш като роб.

Да започнем от там - добър специалист, да приемем IT / че имам поглед над бранша/ ... да приемем, че става дума за хардуерист. Тааа, казваш кой от набедените русенски бизнесмени ще направи оферта за 6 000 лева начална заплата ? Има ги специалистите. Но гледат с презрение на досадните плебеи наричащи се бизнесмени.