Достъп до Морска гара от септември

Дългоочакваният пробив, който да осигури достъп на бургазлии и гости на града до част от Пристанище - Бургас, е на път да се случи до месец.

Обратно в новината

Коментари - Достъп до Морска гара от септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време беше. А на тези които плачат за кейовите места ще кажа, че те почти не се използват. Освен това пристанище Бургас има още 25 кейови места за товарене и разтоварване на кораби, който също не се използват. Обработват се по 3-4 кораба на ден, а кейовете са много повече. Просто в България не се произвеждат стоки, които да се изанасят с кораби.

От цялата писаница не ми стана ясно, какво точно ще се направи. Ако смятат да оставят кейовете в експлоатация и едновременно с това да осигурят достъп, отсега им казвам, че няма да стане. Ако не знаят как да го направят, да прескочат до Солун и да видят. Ама да не се заиграват с Барселона. Не е лъжица за нашата уста.

Мисля, че по проект трябваше да се отвори пътя до морето от главната улица до жп гарата- направо към брега. Но и така ще стане. Дано не се преминава през лоша гледка от пристанищни товари!

Умно решение....да не остане само вестникарска плява, че сме се нагледали и наслушали вече на обещания....

и какво ще стане след това? ще намалее, даже ще изчезне безработицата. ще започнем да взимаме европеиски заплати. изведнаж ще се възпитаме всички и дори ще започнем да се усмихваме. боклука по улиците сам ще се събере, балира и тн. дупките по пътищата ще заминат за луната и никога няма да се върнат. честито!

Кво ти стана бе братчед?

Ще ти кажа селтак какво ще стане - ще може да се разхождаме с мацки там , да караме велосипед и да ловим сафрид....... а ти пак ще доиш кравата в обора..... и ще пиеш ментета....... и пак другите ще са ти виновни.....

dimitkooo@mail.bg

Ванко ,днес пи ли си лекарствата ? Нещо си се запенил.

CBuHEnAC

Най накрая

Евала батки:)