Протест срещу опасен жп прелез в Горна баня

Жителите на софийския квартал Горна баня настояват да бъде изграден пешеходен подлез, за да се осигури безопасно преминаване на пешеходците през жп линията.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу опасен жп прелез в Горна баня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя простотията не ходи по гората!!! от малка знам, че "влака не ходи по ничия чужда пътека, затова не иска и никой да ходи по неговата." как може млада жена с дете да се оплаква по телевизията , че не може да мине от там спокойно с детската количка. що за глупост. никаде в света няма по големи мрънкяла -без кавички- от БЪЛГАРИНА. няма ред и всеки мисли , че може да се жалва от всичко.

ХОРА, не разбирате ли че НЯМА, повтарям НЯМА НАЧИН да се излезе пеша от квартала безопасно. Няма тротоари, по които да се мине!!!! Следващия път преди да се изкажете - идете, проверете за какво става въпрос и тогава коментирайте!!!!!! ГЛУПОСТТА И ЗЛОБАТА ЩЕ ВИ ПОГУБЯТ

ЕЛА В КВАРТАЛА, НО БЕЗ КОЛА И ВИЖ КАК СТАВА РЕЧ, СЛЕД ТОВА ЗА НАС ЩЕ Е УДОВОЛСТВИЕ ДА ТИ ПРОЧЕТЕМ НЕГЛУПАВИЯ КОМЕНТАР!!!!

Див, недисциплиниран, хаотичен народ, неспособен да се организира целенасочено в общо подобряване на бита си и сигурността на живота си. Закономерният резултат от тази тъжна картинка е ГИБЕЛ.

Едно не мога да разбера: как може да те сгази влак по невнимание. Та това чудо се чува и вижда поне от 500 м!

За да се види трябва да има видимост, а такава няма защото влакът излиза от един завой и влиза в друг, освен това мястото е обрасло с буетаци. Така, че преди да си изказвате мненията, малко помислете!

дьржавата,е на самоход,и не ги интересуватполитиците дали загиват хора.в момента ги интересува кой - повеше ще окраде. ИДВАТ ИЗБОРИ крадци..........КОЙ ли ще гласува за вас...............................................

Като няма прелез - да направят! На Околовръстното кога ще се направят пешеходни надлези? Там хората минават през 8 ленти!

Къв протес ве, сичко е незаконно.

Аз живея на Цариградско шосе и при нас няма подлез за да пресека булеварда. Утре организирам протест, защото искам да има подлез където на мен ми е удобно. Как ще ме карат да ходя чак до подлеза на хотел Плиска? Ще си пресичам където си искам.

Като не знаеш за какво става въпрос си трай!!! Няма друг маршрут, по който да излезеш пеша от квартала ... Хората са принудени да минават оттам, не защото им харесва да играят на руска рулетка!!! А на теб като ти се иска да минаваш където и да е, ходи си насело

Да изградят стени около жп линията, за да не могат да минават селяндурите!

Мисленето и манталитетът ти е селско!!!

Силвия, стени трябва да се сложат около цяла София, да не се влачат такива като теб от някъдеси и да се мислят за гражданки!!!!

Сиси, дреми си на стойката на околовръстното и не давай другимо, това което нямаш. Времето в което си писала "шедьовъра" ползвай за самообучение.

БРАВО!!! ДОБЪР СЪВЕТ!!!

Единственото читаво място за влизане/излизане от квартала. От общината, НКЖИ и БДЖ какво си мислят? Че хората ще обикалят през Младост за да заобиколят?Да сложат надлез или прелез или бариери някакви. Сигурен съм, че има интелигентен начин да се реши проблемът! Минавал съм от там стотици пъти!

И като направят подлез искаш ли да познаеш колко хора ще го ползват

Ами дай нищо да не правим, защото хората така и така си умират!

Аз съм сигурен, че и с подлез и с надлез пак всички ще пресичат по старо му, особено възрастните, за тях правила за движение по пътищата няма.

Там няма прелез.