Русе и Гюргево искат ремонт на Дунав мост

Властите в окръг Гюргево и област Русе изпратиха отворено писмо до румънския премиер Виктор Понта и българския му колега Пламен Орешарски.

Обратно в новината

Коментари - Русе и Гюргево искат ремонт на Дунав мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дунав Мост 2 струваше 300 милиона евро. От тях една трета бяха осигурени от ЕС, а друга една трета откраднати от престъпната групировка ГЕРБ, узурпирала властта по онова време (2009 - 2013). Реално, един нов мост Русе - Гюргевао ще ни струва около 100 милиона евро. Бюджета на Община Русе е 40 милиона евро, така че за 3 години новият мост е готов, без участието на корумпираното правителство, само с Общински а не републикански бюджет.

ТЕ ТАКИВА МАТЕМАТИЦИ КАТО ТЕБЕ СА В ПАЛАМАМЕНТА! ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!15/15. АМИ В ТИЯ 3 ГОДИНИ ДРУГИ ДЕЙНОСТ ОБЩИНАТА ЩЕ ПРОВЕЖДА ЛИ-ПР. ЗА УЧИЛИЩА?

ТОЯ НЕ ЗНАЕ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КРЪГ И КВАДРАТ, ДЕТО СЕ УЧИ В ПРЕДУЧИЛИЩНА, ТРЪГНАЛ ДА СМЯТА С МИЛИОНИ!

Все ми се струва, че между София и Букурещ трябва да има автомагистрала. А при Русе трябва платната да станат поне 4. Също една добра идея е русенци да си оправят подхода към моста, защото там беше пълен погром.

Също така трябва да има магистрала ДО Букурещ. Невероятно е през колко селца и паланки трябва да им минеш през центъра до Букурещ. А около Букурещ да вземат да си направят околовръстен път. В момента там е клоака. А тук хората не знаят разликата между лента и платно.

От наша страна да ни трябва ако не магистрала, то някакъв силно подобрен път до Русе, че сега е мъка.

За сведение - в момента пътят (бул. "Тутракан") се ремонтира основно по европроект, няма да го познаеш!!!

Няма лошо да има повече мостове, но според мен, няма смисъл да се струпват на едно място. Много по-добре е трафика да се преразпределя... но се съмнявам русенските шувенисти да успеят да го разберат... Те винаги смятат, че са център на вселената

А ти шОвИнист ли си или умствено изостанал?

Аз съм голям фен на Русе. Градът, който ако го е нямало, то е нямало къде да слезе европейската култура, когато е плавала по реката на изток

Само за справка ще ти кажа, че в Будапеща има .... 7 моста над Дунав. Да знаеш, че въпроса не е да си построиш мост, а да имаш и инфраструктура - път, ж.п. линии и т.н. за да може да се ползва.

Ами има 9 или 10 точки, където инфраструктурата е подведена и от двете страни на Дунав. Но мостове има само на 2 от тях и на още 3 има фериботи. Не е нужно мостовете да са велики съоръжения. Стават и прости мостове с габарит 10 метра. Просто хората да имат как да стигнат от единия бряг на другия. Може би само при Силистра е добре да е по-голям.

Май прав ще се окаже онзи по-горе, дето не знае как се пише шовинист... бива ли да пишеш русенец с главно р... Хора, вземете го понаучете този език. Колкото до сравнението Русе - Будапеща, ами няма място за сравнение. Направо е несериозно!

Ако само за година спре да се краде,ще има средсвта за всичкоо!

Да, ама НЕ!