Коментари - Кадафи оживя и съди агенцията предала, че бил смъртник | dnes.dir.bg
назад

Кадафи оживя и съди агенцията предала, че бил смъртник

Либийският лидер Муамар Кадафи обяви, че ще даде под съд палестинската информационна агенция Ма'ан, която вчера разпространи новината, че е получил инсулт и е в кома, цитирайки високопоставен европейски източник.

Обратно в новината

Коментари - Кадафи оживя и съди агенцията предала, че бил смъртник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kak 6te go stignat amerikanzite?

Ще съди информационна агенция. Ако е в либийски съд може и да я осъди.

Към Goldy: Братино, всеки си има своята истина и своята правда! АЗ ИСКАМ БЪЛГАРИТЕ ОБРАТНО В БЪЛГАРИЯ !!! ЗАЩИТЕНИ !!! НЕ ПОРУГАНИ !!! И трябва да им ясно на всички - и на на изток, и на запад, и на север, и на юг, ЧЕ Н-Е М-О-Ж-Е Д-А С-Е Г-А-В-Р-Я-Т С Н-АР-О-Д-А Н-И !!!!! Не може!!! Че сме готови да мреме за това! Да мреме, а не да си тъпчеме дебелите газове с пари! Те тва е! Ясно? Върнете ни българките обратно!!! С достойнство!!! Иначе ше дойдеме и ше ви завреме в кучи гъз! Без прошка! Мислете бързо, мамка ви!!!

Жалко! Сега Иван Костов сигурно тървествува, защото той е единствения български политик заявил публично, че българските медици са виновни и заслувжават присъдите си! За промитите мозъци, които не помнят, ще кажа, че могат да получат запис от изказването му от новинарските архиви на всяка една българска телевизия! :))

към GOLDY: Слушай, приателю! Не се подигравай с вярата на хората, не е хубаво това!Дали са прави или не, е без значение в случая.Щом като имат такава потребност, ЗНАЧИ ИМАТ ТАКАВА ПОТРЕБНОСТ!!! И не е нито моя, нито твоя работа да ги ругаем за това, окей? А ако се позамислиш малко (сигурен съм че го можеш), ще разбереш, че хората са се обърнали към молитвите не заради друга, а заради невъзможността на сто и петдесет наши правителства да решат проблема! Затова, за мнозина остана само молитвата за спасението на нашите сестрички ... май?!? Което е тъжно! Пак помисли !

Абе тоя е много интересен.На колко години е?Някъде кем осемдесетте, би трябвало да е?.Доста е старичък,а добре изглежда.Как ли се подържа.

az se pomolih za zdraveto na Kadafi i naddeliah..:))))))

Човека просто се е предрусал и му е станало лошо.

Ne beshe li evreiska mediata, koiato suobshti za smurtta mu? Mai vsichki sa v igrata :)))

Нещо набожните истерици са много тихи днес... какво стана с молебена? къде отиде Господ който вчера наказа Кадафи... ехоо

tochno si misleh, che mu e doshal kraia.. Iskashe mi se veche da e umrial, tova zaslujava, sled tazi gavra sas sanarodnickite ni

Сега ще видиме кой сгафи - агенция, или Кадафи.

Значи ... съд за журналистите, а не съд за мръсниците измъчвали и безчинствали с нашите сестрички, така ли ?!? Машалла, бе чалма либийска, аферим, мамка ти и мръсник африкански! Пуснат ти е таймера и на тебе, маймуно, чуваш ли го как цъка ...

До двамата пубери dsk666 и 386: Светите икони и молитвите не са тук за за смъртта на Кадафи бе, малоумници!

Тоя като го гледам ще е жив още 60 години.

Трябва да стреляш по този, който стреля по тебе. Правилно, Кадафи.Същото важи и за тебе с обратен знак, вечни хора няма...

Добре, че си е добре човека, но това не означава, че Господ няма да го накаже. Иначе се радвам, че не е в кома. Ама все пак, трябва нещо да стане, за да се измъкнат сестрите ни........ Господ ще направи нещо.....

на Кадаифа му е дошъл малко в повече аллаха в главата

Евалла Муамар. А православните скотове отново се изложиха.

Тоа си плаче за снайперист ... да го е!

Кво стана милички с молитвите???? Само плюхте, радвахте се, а никой не обърна внимание,че още вчера отрекоха информацията за комата Но нали българите сме най-великите в света, нещо като голям шамар пак ни зашлевиха. Е така сме с всичките ни работи - ла ла ла ла и нищо друго, многооо бетонирани мозъци

Защо не иде някой да го комяса този, та поне новината да е точна.

И до днес пред очите на целия свят е резултата от обесването на един диктатор.И до днес там умират хора.Жени,деца,бойци и от двете страни.Кому е нужен този хаос?Не,на жертвите разбира се.Нужен е на ония,които изчакват самоунищожението на наивниците и борците за каузи,за да докопат петрола.Нима има наивник,да не употребя другта дума,който си воъбразява,че със смъртта на Кадафи ще се тури край на една епоха?Нищо такова,защото няма нищо ново под Слънцето.Има народи,които се нуждаят от дитктатора си,защото без него става още по-лошо...И ако има някой,който си въобразява,че със смъртта на Кадафи ще бъдат освободени сестрите то значи,че нищо не разбира.Най-първите жертви ще бъдат именно ТЕ,после всички останали.И нима това ще донесе радост някому?

Ако искаш, можеш и да обявиш война на същите агенции... рано или късно пак ще пукнеш от инфаркт!

Язък, тоя бил здрав !

тия с молитвите от вчера нещо са се поизложили :)))

Брех,вай,вай,вай,язъ

Zashto ne?Te sa maistori vav vodeneto na dela.

Kakvo stana sas svetite ikoni, dami i gospoda? Maj Srednovekovieto ne se varna, a?

Думите му за стрелбата са точно на място казани.

Кадафи ме кефи!

То май агенцията не е излъгала съвсем,ако е прекалил с дрогата да е бил неадекватен повечко от обикновенното му състояние на неадекватност.Дано вземе още по-фоляма доза та лицето му съвсем да окраставей.

Да ежив и здрав педалът, приличащ на дрът травестит. Може аналният секс да му е дошъл малко повече и да има разкъсвания, та затова агенциите да са се объркали с инфаркт.

На практика Кадафи за много неща е прав.А и ако беше толкова зле в Либия,защо нашия медицински персонал се натиска да ходи там и защо даже и след случая със сестрите не искат да се връщат.Има нещо гнило....Кой знае защо нямаме достъп и до обвинителния акт срещу сестрите!!!!!!

Не се знае със сигурност дали пък Кадафи е здрав ?!