Столична улица се оказа частна собственост

Улица в столичния квартал "Кръстова вада" се оказа частна собственост. Единственият изход за хората там е временен път, засипан с пясък.

Обратно в новината

Коментари - Столична улица се оказа частна собственост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за гл.архитект на община Триядица Иван Шишков се носят легенди колко е корумпиран .Предстои му да е много неприятно изненадан и да му изстине местенцето.Госпожо Фандъкова следите ли какво правят вашите подчинени?

духайте супата, заверка нанай . ще си газите из тинята още поне 20г

Арх. Иван Шишков от столичния район Триадица e много тъп и правно неграмотен екземпляр. Уредбата на този въпрос се съдържа в Закона за устройство на територията. Законът дава възможност за решение на проблема дори ако не е постигнато съгласие на собствениците на поземлените имоти. В него е казано, че "ако друго техническо решение е явно икономическо нецелесъобразно, правото на преминаване през чужди поземлени имоти се учредява със заповед на кмета на общината".

И кога това място е било във София ? Селски ниви - селски неволи.

Да им отнемат имота и да им дадът на друго място по на далеч С тези реституции завзеха селяните цяла софия .Сигуно не е било нива преди и да са садили картофи а са го взели незаконно .

Само като прочете човек написаното тук и му става ясно защо всичко у нас става така.Народеца първо скача да се дзвери на брата си а после между другото пусне някоя и на управляващите дето най-не му допадат и вече е преключил въпроса .Архитектите пък не се преработват а и не стъпват по местата на които ще решават съдбата а си драскат както им падне по планове дори и да са неточни от години.Щом пък се поразмятат повечко пари под масата кашата става пълна.

Казал си им го много точно, но тйе български нйе разбират, въй тука тъй нйе можйе ли някак си да им го превйедйеш.

До мол "България" "Кристиян-Нейко" си сложи бариера, щото преди беше асфалтирана улица, но стана парцел.

Това е незаконно ! Трябва ТОА " Триадица " да бъде сезирана и то главния архитект Шишков !

Арх.Шишков прочетете това и се считайте за сезиран!

българите не можаха да разберат че, тези олигофрени господа архитектите нанасят сериозни щети на всички. следващите протести ще са на тази тема

Срамота, никаква европейска столица не става от тази кочина!

Няма далавера, няма завера.

Така е защото главния се занимава само като има облага, а самоковската подлогата на пожарникаря само мисли как да построи някое кръстовище, ако може в парка най-добре. За проблемите и улиците господ ще се погрижи...

...а професионалисти като тебе, дето от всичко разбират, веднага ще решат проблеми с давност от десетилетия... А, и забравих, на тебе май кръстовища не ти трябват,щото живееш на село, нали?

хаха, аз когато съм се родил в софия ти си се родил в калта на село бе и затва така те кефи яко в кал и говна да живееш, селянин разкарай се от софия, спаси себе си!