Бащата на Пламена: Може да не съм бил прав

Окръжният съд в Русе остави за постоянно в ареста Пламен Петров, обвинен за убийството на 7-годишната си дъщеря. Може да не съм бил прав, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на Пламена: Може да не съм бил прав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям мъжкар,няма що?! Да се прави на мьж и да бие едно беззащитно дете?! Да речем,че се е ядосал,затова,че не е искала да учи,дори и един шамар да и удари,но да биеш с тъп предмет и с ритници...........това не го разбирам и не го оправдава.Сърцето на детето се пръснало от удара.значи ритал детето с крак в гръдният кош.Сега и него в пандиза да го обработят така,да види как е.

Преди да стигнем до животните първо да спасих хората. Нашето общество далеч не е изградило основните ценности като честност, доброта, уважение и ред други добродетели. Нека първо се погрижим за хорада - да ги има здрави, умни и образовани, а те на свой ред ще имат грижа за природата. Това е наплъно сигурно!

Мога да кажа напълно уверерено, че майката е не по-малко виновна за случилото се. Загрижена ли е дена майка за съдбата на децата си след като ги оставя в ръцете на човек, който по нейните думи я е малтретирал физически и психически. Нямала възможност да ги гледа!!!!А да ги вижда и тази възможност ли не е имала?Такива трябва да се кастрират и да живетят на тъмно, мръсно и влажно място, даги болят главите, костите , очите и само болката може понякога да ги накара да мислят какво са причинила на тези , които може би са създали с любов или в резултат на грешка, но пък удоволствието за тях е било сигурно.

Какво толкова е направил човека бе! Убил едно дете! Голяма работа! А като убият безащитно куче на улицата никой не си мърда пръста!

Боже направи така, че такива садофашити като сбащата и тоя коментатор да не се раждат на Земята!

Какво значи може да не съм бил прав?Изрод!!! Изрод!!! Изрод!!! и той и жена му не заслужават да бъдат родители!

Чист циганин !

Болно общество ражда болни индивиди

Затова, нека не само този детеубиец се изправи пред съда, а до него да застанат и тези, които са му присъдили децата и тези, които са му издали документ че може да работи без да се претоварва психически, а и тези които са знаели за всичко това по служба. Съседите и жените му явно имат толкова акъл, колкото да няма смисъл да ги съдят и тях... Мир на душата на убитото дете и дано другото получи шанс от въпросното болно общество.

ТОЗИ Е ПЪЛЕН КРЕТЕН ... ПУСНЕТЕ ГО В КЛЕТКАТА НА НЯКОЯ МЕЧКА ЗА 5 МИНУТИ И ПОСЛЕ МУ КАЖЕТЕ , ЧЕ МОЖЕ БИ НЕ СТЕ БИЛИ ПРАВИ ...

В България да се въведе смъртното наказание незабавно. За този изрод само смърт, мъчително бавна смърт.

Не смъртно наказание, ами крумовите закони да се въведат и и ДА СЕ прилагат. Само тогава ще има оправия тука...