Майката на Пламена: Баща й ме малтретираше

Майката на пребитата до смърт 7-годишна Пламена твърди, че е била малтретирана - физически и психически от бащата. Сега има ново семейство.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Пламена: Баща й ме малтретираше | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже мили... ако имаше начин да се помогне на това детенце, но майчината обич никой не може да и даде... Да отнемеш едно безгрижно детство на детето си е повече от грях... Що за хора са това?

Майка???? Как може 1 година да не си видиш децата, като знае при какъв изрод ги е оставила! Светът ако трябва ще обърнеш, но ще направиш всичко възможно да си върнеш децата. Не си показвала лицето за да не изгуби "новото" си семейство, това звучи толкова нелепо и абсурдно при положение , че е изоставила своите деца на милостта и грижите на един урод. Значи нейният комфорт и живот е по-важен от този на децата й, и след като вече има покрив над главата си как може да каже, че не може да вземе другото си дете.... Да се надяваш , че роднините ти ще се погрижат за него.. Господ да ме съди , но не изпитвам жал към тази жена, мъчно ми е за този погубен без време невинен детски живот . За болката която са изпитвали тези деца, и за тази душичка 4 годишна която е била свидетел на всичко това, а сега роднините й само си прехвърлят вината един на друг и никой не иска да поеме грижите за това нея... Майка съм на 3 деца , но не мога и да си помисля , че така ще ги изоставя и то цяла година без да нам как са...

Аз не знам каква е тая майка дето ще остави децата си на тоя изверг!Май и тя не е стока.Добре тогава е нямала апартамент-Сега нали има ,защо не си гледа малкото момиче?Защото е боклук,който не трябва да ражда деца!

Избягала и се спасила, а децата оставила. С какво сърце? По Нова брат й не искаше да говори за нея, каза и че нямат възможност да вземат другото, останало живо дете, щото били с ниски доходи...А ТЕЗИ ХОРА НЕ СА ЦИГАНИ, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!

абе, хора, четете, не е оставила децата си, съдът и ги е отнел..съчъвствам искрено на тази смазана от живота ххена, дано да успее някак си да се вземе в ръце.

Дори и съдът да ги е "отнел" човек се бори за децата си - има средства за това...А да ги виждаш 1 път в годината /при все, че сигурно има нормален режим това да става всяка седмица/ говори за това само - че тези деца не са ти важни или поне не са най-важното нещо за теб!

Кукувица

смърт за този изрод

.....между 10 и 20 г. затвор ?????? Вие нормални ли сте ? А за цигара марихуана ще ми дадете 8 ????? Сбъркана, абсурдна държава !