Жилищата в центъра на София ще са хит на пазара

Жилищата в центъра на София се очертават като хит на пазара през 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Жилищата в центъра на София ще са хит на пазара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кои е поръчал тази статия , но в нея няма нищо вярно . Живея в центъра на София и си нямам идея как ще си платя данъци те за тази година , тук ми обясняват колко хитро било да инвестираш в имот еи така за самата инвестиция .

Дрън, дрън. Това е платена статия, която не съдържа нито един проверим факт.

Новата строителна тенденция са по-високите тавани. Шъ нъ уморите, бе! Амчи таз строителна тенденция бе умишлено забравена, с цел да се печели от намаляването на височината на новото стоителство, в нарушение на всякакви стоителни стандарти! И кво праим ся? В познат стил и традиция пак ще откриваме топлаат вода и ще си гопишем за заслуга. Хааааааа

То се е видяло, че повечето от авторите на коментарите до момента не сте за центъра на София, нито за други центрове на големи градове. Ама нормално. Той си е за "централни хора"... ;) Моите възможности са оскъдни и за по-страничните квартали, но да имах пари... А центъра не може да побере всички и специално да им пасне на критериите :)

Явно има доста оферти за жилища в центъра и се прави реклама. Майка ми и баща ми живеят на Дондуков в кооперация от 1934 г., когато ходя при тях ме е страх от асансьора, които всеки момент ще падне/ от тези с решетките малък за 2-ма човека/, макар и от вън сградата да изглежда добре вътре е пълна скръб, мирише на мухъл и старо. Няма стопляне на стаите през зимата с парно на 6, тъй като височината е 3.20, мазилката отвън на част от стаите е паднала и вътре има и влага и мухъл, сложихме гипсокартон с двойна вата и това не помогна. За офис апартамента е добре разположен, но за живеене не е функционален. За паркирането да не говорим, това че плащаш 150 лв. за талон по местоживеене не ти гарантира място, пак обикаляш 2-3 кръга докато намериш нещо, а и вибрациите от трамвая ти разказват играта. Живея в Дървеница вече 7 години в апартамент ново строителство и съм много доволна, изключително чист вход, стабилен асансьор, а през зимата е много топло, нямам влага и мухъл. В тиха уличка съм и нямам никакви шумове. Мисля, че отмина модата да се живее в центъра, не че е лошо но просто жилищните сгради са страшно амортизирани, шума се е увеличил в сравнение отпреди 20 години и куп други неща които трябва да си ги изпитал за да разбереш.

Допусната е лека неточност. Да се чете "Жилищата в центъра на София се очертават като хит на пазара през 2014 век"

Мои близки живеят в подобно жилище до ЦУМ, стените са по дебели от тези при новото строителство, никои не е паднал в шахтата и всичко е въпрос на поддръжка. Нямам никакво намерение да се свличам с тълпите от Младост, Люлин към центъра.

Време е да се сменят рекламните трикове :) Този метод вече не работи - кажи, че нещо е хит и очаквай масово настъпление. Да, ама не! Ясно е, че в центъра на София вече нищо не може да се продаде. Никой не е луд да плаща безумни цени за прогнили жилища.

Дефект, явно се напъваш да смъкваш цените, за кой работиш ???

Смях в залата! :D

kokok

...особено тези жилища, които са в "идеалния център" около Женския пазар и са обитавани от "баратоци" - наши, арабски, африкански и т.н. СмЕх, голУем смЕх :)

Тези от 30-те или от 40-те години? Когато не е имало норми за земетръсно строителство. За тези ли жилища говорим, а г-да лакоми брокери?

Изчислено на земетръс по проект, а изпълненото строителство отговаря ли винаги на проекта ????? Икономия на арматура ....

При всички положения става въпрос за опърдяните софийски апартаменти от центъра на София, които миришат на мухъл, влага дръгел, гранясало и вкатилени бабиери, имащи се за аристократки.

Бразилец ти да не говориш за центъра на барзилската сторлица Има 3-4 улици тихи но това е

Да живее Центъра- единственото място в България, където човек се чувства по-нормално . Живея на Денкоглу : след 19 часа пълна тишина , никаква мръсотия, що годе добре облечени хора ,малки магазинчета и кръчми на всеки ъгъл . Извън центъра : ЦИГАНИЯ

кой център? около цум-пиротска си е самоубийство да се живее. един познат на симеон се чуди какво да прави с апартамента си. горе до ндк само скинари и наркомани.

Абе, човекът ти е писал кой център - даже име на улица, ама май не знаеш къде е...

Кварталите Хиподрума, Лагера, Стрелбище, Борово са също много хубави за живеене.

Дали ще са хит? Със сигурност НЕ, или пoне не за платежоспособните клиенти. Да живееш в центъра не е никакво предимство. Като се започне с липсата на места за паркиране, шума и се завърши с най-лошото - замърсения въздух. Едва ли някой ще поиска там да растат децата му. Разбираем е интересът да се пускат подобни статии, но едва ли някой ще бъде убеден в ползата да живее в центъра, разбира се, освен този, който би се хвалил с това пред приятелите си от провинцията. Да живееш в центъра на София - ХА ХА ХА!

"би се хвалил с това пред приятелите си от провинцията" - колко истина има в това - ето гледам един колега все компетентен, все да се похвали нещо, то и бащата и той подобен екземпляр. Въобще хората от провинцията имат едно такова специфично поведение...

Всъщност това важи за всички, независимо кой от къде - да се правиш на велик без да се усещаш колко си смешен.

Аз съм от провинцията, но ако трябва да си купувам апартамент, ще предпочета Младост, някакси по-свежарско е, центърът ми действа потискащо.

Да бе, в центъра, да ти надуят главата с шум, като отвориш прозореца и след 1 минута да имаш баластра в носа колкото за един камаз да натовариш, да не забравяме и "удобното" паркиране. Тенк ю, ама съм пътувал от едния край до другия, за да ходя на работа, не е болка за умиране!

От годините на кризата аз, а и около мене, никой не е купил апартамент. Тия какви неща пишат, все едно, че се чака с дни наред, за да се добереш да закупиш апартамент. Егати и лъжците.

В момента търся нещо подобно, в центъра са саmo "гробове" на невероятно високи цени. Чудя се какса живели хора в тези жилища. В повечето случаи трябва апартамента да се срине до тухла и да се построи наново.... парите, които ще се вложат, ще се още толкова. Не си струва, а собствениците не искат да свалят цените.

еми естествено, ти кво искаш, хем в центъра, хем и да ти еготово всичко. почваш от нищото, махаш всичко и после имаш едно бижу, на двойно по-висока цена от тази, която си дал. и живееш в центъра, в истинската столица, а не в селата около нея, било то и драгалевци, симеоново и т.н. инвестицията е суперска, ама май не ти се дават парички и не ти се прави ново нещо, а искаш всичко да ти е на готово и в некачествени строежи в районите. СОРИ

Ами, аз вече живея в центъра, но искам по-голямо място и не мога да повярвам, че хората живеят по този скотски начин, а като си напуснат жилището искат и да спечелят от него!!!! И според мен напълно изкуствено се "ценообразуват" тези жилища, а новини като тази подпомагат завишаването на цените. Въобще не правя сравнение с други квартали, както вие сте решили....

ddd не се бави, заври се в Младост, Люлин, Банишора, там са твоите съседи и те чакат, ти си нов софиянец, а искаш да се набиеш в центъра.

Ако някой е пообиколил и успее да посочи столица с по умрял център от София ще ни зарадва.

Едвали точно пъ в центъра някой е се залети да си копува имот Няма къде да паркира ,няма евитини магазини,шумно е.няма удобен превоз освен метро . В голям център по може .И аз мисля че е рекламен трик.

така както пишеш, то си личи, че изобщо не ставаш за центъра, оди си у село

Кака,а ти какво предлагаш ?Нали виждам какво става на бул Витоша ,по точно номер 67 ,сградата е от 1932 г ,последните 12 г само един апартамент е сменил собственика, в някои жилища дори дограмата е от тогава -1932 г. Няма асансьор,мазета са пълни с боклуци,чести набези на крадци ,а някой път при дъжд се ходи по наслагани тухли по пода.Таваните са другата мръсна част. Няма къде да спреш с кола дори за багаж да си внесеш или изнесеш,по-рано трамваите като спираха на спирката скърцаха ,сега всяка вечер разни певци,китаристи,цигулари се надвикват с уредбата на един магазин от другата страна на булеварда,двора е малък дори две коли не могат да се паркират вътре,а от пицарията продаваща пици на тролейбусната спирка на бул П Евтимий ,на която кухнята е в двора се разнася миризма,която не е толкова добра.Скъпи налози за данък сграда,смет и още какви ли не други неща.Не живея там,ходя при познати и нямам никакво желание да живея там !

РЕКЛАМА!!!

Агенция по вписванията е на малко по-различно мнение. За първото тримесечие на 2014 са продадени точно 3668 имота, което е с 68 повече от м.г. (1.8% повече). Голямо повишение, няма що.

Гладен брокер - продажби сънува! то още балона дето го надуваха не се е изпуснал до края, тия го надуват отново с платени репортажи. Ма, за колко тъпи ни мислите че да ни лъжете че някой ще купи имот тук с цел "инвестиция"?

поредната балонена история

Да, двойно са нараснали - миналата година са продадени 5 имота, а тази -10. Какви са тези глупости, вижте колко празни апартаменти има в новите комплекси, включително в центъра, където е най-голямата мръсотия и шум. Давай, народе! Купувай, че не останаха-а-а-а!

Имало много, ама строят още и още навсякъде не само в центъра, и апартаменти, и офиси. Как ще го обясниш този факт?...

Пране на пари ...

... абе какви са ви тарифите за платени публикаций. Нещо много тенденциозно написана ...

Апартамент, старо строителство, много трудно се намира, камо ли в центъра на София. Ново строителство, след 2 години пукат се стени и капе отвсякъде!!!

Ново строителство, свързано с големи икономии, бегайййййййй !!!