Спецакция в ”Трите гълъба” на Великден

Спецоперация, свързана с битовата престъпност и с неизпълнение на полицейски разпореждания, бе организирана в русенския квартал "Трите гълъба" в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Спецакция в ”Трите гълъба” на Великден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не казва истината, че полицаите са неадекватни, пребиха единия, другия го съблякоха гол, а третия избяга...Това е управленито на БСП, това са техните избиратели..

При ГЕРБ други ли бяха, а по-преди? Разбери, че всичко си е, каквото е било прези 23 г. - днешната поличия си е същата онази милиция...

И аз съм роден в Русе,но и аз за пръв път го чувам този квартал.Да не е т.нар.Селеметя,там има много мангали

Каква е тази наглост на циагните ?! На мен ако ми дойдат полицаи у дома докато съм услил музика, ще имам респект и ще внимавам доста какво правя и говоря. А циганите скочили да бият полицаи. Това не е нормално. Как стигнахме до тук ?!

АКО ЗАЧЕСТЯТ ПОСЕЩЕНИЯ ОТ ТОЗИ РОД ПРИ ТЯХ, ДРУГО ЩЕ Е...

Аааа,бая бой хапнаха мингяните.Имаше подкрепление от Варна.Доста ги биха

Преди около година "евро ром" от същия квартал си заби колата извън пътя, почти върху релсите. "От радост, че всички са живи отишли да си купят групово да пият по бира." Патрулката ги чакала да се върнат на мястото на пройзшествието, втора патрулка ги открила. Ако бяха хванали мене, щях да отнеса акт за бягане от местопройзшествие - ако не съм циганин! Само, че той е майстор на спорта категория перо и е невинен! В тая държава - по-добре е да си лилав. Хем си взимаш соц. помощи, хем си караш мерцедеса!

Хахаха .... Данчо боксьора , моля ти се !

Абе и двете ченгета са яли бой! Ама до там я докараха нашите управляващи! Циганите да са по хора от нас белите! Успех на тая Държава, аз се махам! След някоя друга година ще има 1мил. пенсионери и 1 мил. цигани, да видим софиянци от къде ще съберат данъците!!! На мен ми писна.........

Къде пък е този квартал?За пръв път го чувам

Разбира се, че не го знаеш. И "тракцията" не си чувал, и "Новата махала" не знаеш къде е ... всъщност, по каква причина пристигна от село в Русе ?

Типичен предстаител на селскостопанската класа издигнала се до Русчуклияя!Селската ти душица не може да скрие тесният ти мироглед и зобното ти езиче!

Защо трябва да се заяждаш? Не че толкова ми пука, но и аз не го знам тоя квартал.

То пък ти като ги знаеш, вероятно си от един от тях... да ти имам самочувствието

Аз съм, но също не знам всички квартали, а и защо ми е като живея в Центъра?!

И за Веждата не си чувал, нали ?

Не ,а не ми и трябва да го чувам.