Двама загинали и 6 ранени при катастрофа в София

Двама души загинаха при пътен инцидент, станал тази нощ в столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Двама загинали и 6 ранени при катастрофа в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...средно образование за водачите,връщане на ДЪРЖАВНОТО провеждане на обучението,изпитите с всички "екстри" преди 40 години(когато аз станах шофьор),абсолютен и БЕЗКОМПРОМИСЕН ПСИХО-преглед,на всеки който може да бъде допуснат да управлява "МАСА" от над 1 500 кг,с мощност над 100 коня ,която при скорост от над 100 км/ч притежава кинетична енергия да избие повече ХОРА от ЦЯЛ пълнител на "КАЛАШНИКОВ"...само за МИГ...поради...НЕКОМПЕТЕНТНОСТ и НЕПРИГОДНОСТ !!! Не е задължително всеки келеш на мама и тати на 18-20 да се "мята" на подарено возило,без още да се е доказал като мислещ и отговорен ...ЧОВЕК ! Преподбор на "водачите",обществото НЯМА да ЗАГУБИ ,ако броя на правоспособните се редуцира от фалшивите 3 500 000 ..на 1 000 000...но ИСТИНСКИ,ГОДНИ и ОТГОВОРНИ...ПРОФЕСИОНАЛИСТИ (като поведение и опит) ! 57-годишен,висшист,с близо 2 000 000 км (включително с товарни камиони)

Ех,тъпънари си бяхте и такива ще си останете. За Тиквата добра дума няма да кажа:))

Защо бързаха? Даваха газ да ги зеринат в земята. Да пази Господ от такива шофьори.

Христос Воскресе! Благодаря за "прекрасните" новини, от които не се разминахме и днес!

Ами пияни цигани - 7-8броя в една кола какво може да свършат. Добре , че са се избили без да пострада някой човек.

Господин хехе ,я ми кажи ти човешко същество ли си или змия?Какъв е този грозен коментар?В момента обсъждаш един от починалите(мои близък)както се изсказа ти ,,пиян циганин''!Ти познавашели тези хора , знаеш ли какво са преживели,че говориш толкова грозно?Имали значение какъв си по няродност?ТЕЗИ ХОРА СЪЩО ИМАТ СЪРЦА И ДУШИ СЪЩО КАТО ВАС! НИЕ РОМИТЕ СЪЩО ЯДЕМ ХЛЯБ И ПИЕМ ВОДА!Моля се на господ в този голям и велик ден да ти прости греховетв!

да си седите у дома с близки. хората от работа ви пускат..а вие се трепете. обяснявай после на червеите кой прав е бил и кой крив. че и млади хора...загуба за всички ни.

Занимаващи се и отговарящи за дисциплината по пътищата не влязат в истинската си (превантивна) роля, такива новини ще продължават да зачестяват. Разни джигити с коли и мотори си правят каквото искат по пътищата и в един моментк обмезумяват - я пийнали, я смъркнали, а на пътя няма никой, който да ги спре. Освет някое дърво и ли насрещен автомобил, или да прегазят някого.

Момчета гледайте сега това вечно не може да продължава. Скандинавците измислиха колана и нямам идея кой е измислил въздушната възглавница обаче аз смятам да внедря пътната обстановка взета от GPS и да я интегрирам с оборотите на колелетата. Не може сулю и пулю да дава газ до ламарината в разрез с пътните условия. Ако се почне сега до 5 години въпроса ще е решен. На всяка кола трябва да се набута GPS вързан към бензиновата или нафтовата помпа. Толкоз.

дай и да ми слага джипийес на ...скоростния лост.

Е не е казано, че маршрута трябва да става публичен. Обратното маршрута ще задава само максималната скорост като отнема оборотите на колелата. Пък за тези които освобождават от скорост може да натиска и спирачките. Може да се развие системата и като не се спазва дистанция и др. Между другото точността на GPS за военните е 10 см.

И преди 40 години пак си бил гъз, нали?

простотията и самонадеяност,примесена с акохол води до изчезване на бг народ.не може ли да карате като нормални хора и без алцохол за да живеете,а не да палните дупките.осазнаите се,че загивате като нация.крадем,проституираме и се избиваме по патищата.

Споко , тези не са от българския народ. Дир-а пак услужливо забравя да спомене , че са били пияни цигани.

Ти защо не се научи да пишеш грамотно. Писна ми от неграмотници с големи претенции.Тъпанари.

Смотани дираджии,стига с такива новини.....защо го правите бе вашта мама.Малко ли са ни другите проблеми че да ни товарите и с още.

УБИВА!

мнението по въпроса ти е правилно

Значи, в Украйна се води гражданска война. Вчера - петима убити. У нас, без война - 7. Тези двама, други четирима в Сандански и един в Казанлък.

Шофьора е 23 годишен доколкото разбрах са били 9/10човека ако е така шофьора трябва да има категория Д за да управлява минивана но на 23 години не дават категория Д нещо не се връзват нещата

Каква категория ве ? Те немат елементарна обща култура какво е автомобил,шофьорски курсове, колегиалност на пътя или толерантност. Всеки е решил че е мутра и кара бронирана кола което всъщност е много далече от всякаква реалност. Толкова сме зле въспитани че дори си мислим ако имаме 20 лв да бутнем на УШЕВ нема ядове за здравето ни и след това ? гола вода ако не сме избили половината от тия кадето ценим сме ги инвадизирали и ще ги гледаме като зеленчуци! требе контрол и страх от всички институции ако го няма резултата е такъв какъвто е СМЪРТ

ѝѝами че това, друже, е умишлено отглеждано като манталитет, тъкмо с тази цел: разреждане на природонаселението. ЧУднот е само , защо полицията стои безучастна и едва би не им се радва на тези джигите по пътищата. Насажда се манталитета (най-вече сред подрастващите), че ако нямаш автмобил, си втора категория индивид. И че ако не можеш да издухаш аспуха , също. И таак нещата се получават такива, каквито ге виждаме.

Колата е Рено , а тези вътре са били цигани. За тях правилата не важат, но пък са смъртни.

Двама души са загинали при пътен инцидент в Хасково, съобщиха от ОДМВР-Пловдив. Минути преди полунощ миниван Ситроен Ксара, движещ се по ул. Околовръстен път, излязъл от платното за движение и се ударил в земен скат. При катастрофата са загинали двама мъже на 44 и 54 години. Други шестима, сред които и шофиралият колата 23-годишен мъж, са пострадали. Жена и двама мъже са настанени в болнично заведение с опасност за живота. На шофьора е взета кръвна проба за анализ. Продължава работата по изясняване на причините, довели до пътния инцидент

Влезнох в коментарите само и единствено да прочета мнението на колегата Ото..

Важното е да не ядем асфалт.

"... шофиралият колата 23-годишен мъж ..."

Шофера е заспал сигурно !!!

прост народ сме

Ако се смяташ за прост то ми е приятно да се съглася с теб

"новини" е както обикновено: прословутата БГ простотия.

откакто ни "освободиха" от страха вече се избиваме по пътищата свободно.Полицаите пазят парламента и поповете а ние пием до несвяст караме и .................

Погледнах в сайта на МВР. Липсва информация за даренията след 30.06.2013. Защо ли?

Със завръщането на комунисти и турци, войната по пътищата се разгоря отново с пълна сила. А МВР най-накрая взе мерки и реши проблема, като от един месец в статистиката на сайта стои една и съща и пише " жертви = 154 човека". Само най-тъпите привърженици обаче все още се връзват на такива простотии и не виждат колко безстрашни и нагли отново станаха уродите и джигитите-убийци.

Най-отявления комунист е Боко, гладните крадливи гробаджий го издигнаха в култ, а той им правеше информационно затъмнение относно простотията по пътищата, докато в същото време пилотните му коли от ескорта - изблъскваха хора от пътя! Ае да го дуx*ш! На вас боклуци гробаджийски, все някой друг ви е виновен!

Въпреки че МВР крие точните данни и на децата е ясно че има повече загинали по пътищата. Защо е така???

Голям боклук си!На такива големи само Господ си го отрежда подобаващо...ИСус Воскресе!

В миниван максималния брой места е 7... А при този случай са били 8 пътника. Такива случаи да почнат да ги класифицират като "масово самоубийство". Като чета хрониката, си мисля, че тоя народ сериозно се е заел със самоизтребването си.

Поредния разбирач! Леки автомобили има вече със седем места. Минивана е с 8, даже и с 9 има ако предната седалка е цяла.

ксарата е 7 местна

todd2606@gmail.com

#Веско-спеца, Минивани за 8, 9 и повече има, когато са оборудвани за брачедите ти от резервата, демек без седалки с колани, а със щайги и дъски за сядане.

лошото е, че тоя, който е трябвало да се пребие, е останал, а е пребил други хора

Е не е толова лошо. Така в бъдеще ще може да пребие още.

статистика...

на война като на война

Миниван какво означава на Български, микробус, товарна кола или нещо по средата? Благодаря за просветлението.

Ченгетата да търсят виновното за случая BMW!

Миниван пълен с 10 човека?... Бас държа, че става на въпрос за 10 пияни циганина.

А неможе ли да означава бус с работници тръгнали да правят козунаци през ноща за да могат такива като теб да се тъпчат на другият ден.

Прочети в недир сайтовете. Колата е Рено лека кола , пълна с пияни цигани.