Руски дипломат ранен в катастрофа (снимки)

Генералният консул на Русия в Русе Владимир Климанов пострада при катастрофа на пътя Русе-Разград в четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - Руски дипломат ранен в катастрофа (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Вы СПРОСИЛИ ТОВАРИШЧА КОНСУЛА СКОЛЬКА ВыПИЛ? СПРОСИЛИ???

пореден пример че по бг.патищата карат потури на нивото на волски каруцари а не европеиски водачи.без значение кого ще бласнат на мястото на руската чибурашка е можело да баде всеки един от нас.потура си е потур дори и вав ферари.

Абе защо руският дипломат не се вози с Уаз-ка?

Абе троле и тук ли?Не заработи ли си заплатата вече,та да ни освободиш от тъпънарските ти постове.

и с каква скорост се е движил този Мерцедес никой не казва. Друг път като има катастрофа виновниците винаги карат с несъобразена скорост, сега обаче НИССАНА бил виновен щото правел обратен завой и другия джип който спрял за да води телефонен разговор. Само Мерца е невинен щото е дипломат. Да ви го наш..ам на дипломатите.

Ако беше "мерца" на турския консул щеше да ревеш срещу правещата забранена маневра "нисанка" ... но нали е на руския: "с каква скорост"? Айде бегай за вазелинче и хващай палците - видяхме, че ги обичаш тези неща!

Извода...не отбивайте за да говорите по телефона... че виждате какво става ( в рамките на шегата ) :)

Ако се съди от снимките по маркировката на пътя линията е прекъсната и не може да се твърди, че жената е правила маневра на забранен участък ,но понеже е дипломат и понеже е руснак и понеже ще му се нагъзят, жената ще я изкарат виновна,че пияндурника сънародник на максим стависки няма да направи нещо по различно от него ........пазете се руснаците идват и все некой им пречи на интересите.......

sawo

Естествено, че може да се твърди. Трябва да си олигофрен, за да правиш обратен завой там и само съобразената скорост на другия автомобил е спасила живота на жената в нисана.

Ако си руснак може да си твърдиш всичко,особено след някоя и друга бутилка. Прекъсната осева линия, която можеш да пресичаш се слага на прави и достатъчно дълги участъци на които имаш далечна видимост и можеш да прецениш пътната обстановка. Ако руснака е карал със съобразена скорост каквато и маневра на пътя да е имало е щял да може да спре ,защото участъка е прав и едва ли жената е тръгнала да прави обратен завой на 30 метра пред него, а руския левак освен педал да газ има и педал да спирачки ,но сигурно е мислел че управлява изтребител и можна палетет.

от кога маневра на главен път без отбивка е възмозна да е в правилника прекъсната линия означава право да изпреварваш-не и да правиш обратен завож-ама у нас скоро няма надезда да се самоконтролират шофжорите

Маркировката на осева линия по средата на пътя има функцията на мантинела там където такава не може да бъде изградена. Прекъснатата линия значи че в този участък можеш да я пресичаш при определени условия ,а не че служи за изпреварване и то е задължително след като е прекъсната.Дали ще правиш обратен завой или ще изппреварваш или ще се отбиваш в страничен път това си е твой проблем след като си се огледал и спазил правилата с подадени светлинни сигнали и спазване на предимството на останалите участници в движението. Разбра ли бе селски ти и тоя преди теб!

То нали заради такива умници като тебе движението е станали като в Африка бе!

Тъй ли се казваш селски или това ти е партизанското име? Я кажи къде обръщаш ти да огледам и аз мястото дали е подходящо за да не те отнесе некой сънародник на ставиския максим.

Кака кара джип. Пайсееее!!!

е па не си разбрал кой кара джипа

Блейката в Нисана е извадила късмет защото ако я беше тряснал някой чалгисан летящ като безсмъртен това щеше да и е последното блеене.

верно си е, ама тоя в джипа пък е егати карък

Тоя руски #$$#$ що не се вози в родан ладичка, а се качил на автомобил произведен в лошия европейски съюз?

dsco@

И аз това им се чудя. Като гледам Нисанчето и Рендж Роувера изглеждата като нови, а Мерджана разпарчатосан. Суета + държавни пари = Мерцедес Бенц.

И разбира се никой няма да уточнява скоростта на консула - те са извънземни нали?

Е, съвсем елемтарно е, че надали е по-висока от 30-40 км/ч в момента на удара, тъй като ако е по-висока, краш тестовете показват, че при страничен удар жената в Нисана няма да е жива. няма какво да търсиш под вола теле, щото телетата правят обратни завой без да се огледат.

От Русе ли си? Минавал ли си по този път скоро? Как разбра от тази снимка в какво състояние е нисана?

И понеже не искам да съм голословен: link Та казваш 30-40 в час... Що за чайник е този мерцедес който при 40 км в час изглежда по този начин? Китайски ли? Пич - на този участук дори обикновенните лекета не спазват нито 70 нито последващото 50, карат поне с 90. А този руски унак е по-по-най... Късмет е че тези глупави жени са се отървали така!

Те колко пъти го хващат да кара пил в Русе...и нищо!

Учителка разказва, колко обича децата другаря Ленин: Другаря Ленин се бръснеше на отворен прозорец. Отвън минаваха пионерчета и казаха: Добро утро другарю Ленин. - Добро утро деца, отговори Ленин. А с този бръснач в ръце можеше да изколи децата. Виждате ли колко е добър другаря Ленин.

Шофьорката на Нисана... Лелей...