Кампания за абитуриенти: С автобус до бала

„М-Бус” осигурява на абитуриентите от Бургас безплатен транспорт до бала, ако се събере цял клас и вместо с лъскави возила пътува заедно с автобус.

Обратно в новината

Коментари - Кампания за абитуриенти: С автобус до бала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма да ми броят до 12 полупияни още към 16 ч. следобед. Няма да запъват вратите на училищата си сутринта неизтрезнели и да мъчат 1500 д. да чакат по улиците. Така и така си остават неграмотни, поне да идат да заработят на "Ку..енщрасе", там ги чакат и са си баш на място.

В ТКЗСТО ще береме царевица до кьде ни докараха тирчуля,после ще ни подкарат като добитьк

Хората нямат пари, абитуриентски балове ще правят!?!?Това са социалистически отживелици. Никъде на запад няма такава глупост!

Колко пари взеха Дир.БГ за това материалче и защо не е маркирано като реклама? Доста подвеждащо и от една комисия биха били много заинтригувани. Иначе това с автобуса не е нищо ново. Някаква радиостанция във Варна или Бургас го правеше това преди няколко години още. С диджей в автобуса и т.н. Гледал съм в Youtube.

Трябва да звучи не Тоника, а нещо, чиито текст е свързан с експониране на гениталии, триене на интимни лигавици една о друга, и задължително върху мелодията на "чисто българско" кръшно маане! Абитуриентчетата просто ще се подмокрят вкупом от радост!

Какъв неразделен клас,какви бургаски вечери?! Тия май не са в час.Ако искат да уважи някой от "подрастващите" начинанието им ,трябва вътре в автобуса да дъни дива чалга!Да се кълчат силиконови мърши и "рапърчета " с кози брадички.Песните да са на смислена тематика,от сорта на "..имате ли хапчета за мен и мойте братчета?" или "дай ми от едното и от другото!само като ги омеся става чудото!" Също така на покрива на автобуса,трябва да има дупки от където полу облечени малди дами да си веят пиргите и да си покажат циците,щото те друго нямат какво да покажат.А пък с тия дрехи ,е по-добре да са голи.Поне да не се излагат с лош вкус и облекло стил "каубойско вариате".

Добре си го написал :)

Това, което си написал/а е отвратително; това са нашите деца и те са отражение на нас самите, ако им покажем одобрение за добър избор, който да направят, вместо критика за лошия, който те все още не са направили, може би ще успеем в това, което очакваме от НАШИТЕ МЛАДИ хора. Те не са само лош пример, повечето от тези деца са разумни, умни и упорити и са нашите пенсии, затова отказвам да плюя в общия хор на неодобрението!!!

ли е? Ако е наистина такова обликлото бих казала: БЕДНИ МОМИЧЕТА! Няма ли кой да ги посъветва - Парцалана!

За София мога да кажа, че през 1970г пътуването от училищата до зала "България" (където се провеждаха всички абитуриентски балове в рамките на няколко дни) беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, a не по желание. Поне се осигуряваха луксозни автобуси от "Балкантурист".

1970 г. До ден днешен не съм чул някой да съжалява.

Страхотно предложение! Евтино, сигурно и оригинално+ добра реклама.

Като в близкото минало :)

Ако абютирентките сакат, я моем ги закараме я с трактора, я с комбайна.