Инициативен комитет иска улица ”Сергей Антонов”

Инициативен комитет предлага да има улица "Сергей Антонов" в София по повод предстоящата годишнина от освобождаването на Сергей Антонов от италианския затвор.

Обратно в новината

Коментари - Инициативен комитет иска улица ”Сергей Антонов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ли се сетиха за Сергей Антонов, горкия отиде си в бедност и нищета. И все пак макар и късно, нека да му отдадем заслуженото. Дано почива в мир. И моля, който нищо не разбира от разузнаване, нека да не пише тук.

Сергей Антонов е поредната жертва на ДС! А ген. Гоцев, този дърт педе...т ще ми правин инициативен комитет! Вулгарни лицемери!

тези се разхождаха на златни пясъци като у дома си ДС е терористична организация уморила хиляди

по нахално нещо от държавна сигурност няма щази ряпа да яде, за подготовка на убийсво паметник, защо не след като има паметник на убийците от ВСВ

Следващата стъпка е да кръстят булевард "Али Агджа". Нали нашите ченгета го подслоняваха в Японския.

КАТО ЧЕТА КОИ ГО ПОДКРЕПЯТ, МИ ИДВА ДА ЗАПЕЯ, ШПИОНИН ДО ШПИОНИНА, ДОНОСНИК ДО ДОНОСНИКА, МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЬО!!

Ченге до ченге, мила моя майнольо... Чак искат и да се канонизират :-)

Ако е гей-може,иначе-не!!

Улица на името на доказан убиец????? Не ,благодаря!!!

И кое го доказва?

За простаците няма нужда от доказателства. Те си вярват сами...

малознанието върви ръка за ръка с неуважението. две недостойнства са това. ще кажа,че предложението заслужава подкрепа.а Сергей Антонов почит.

Идеята не е заразителна! Съчувствам му, но само той ли е пострадал? И това основание ли е да се кръсти улица или нещо друго на името му. Колкото до плоча- близките да поставят на къщата му при съгласие на съседите.

Абе, пръдльо, този човек е може би бил в ДС, но е устоял на проявен и систематичен физически, морален и психически натиск ( за да не кажа нещо повече...)! А ти дрисльо такъв, защо не запя тая твоя песничка по-онова време, а ми сега ми се пъчиш и то по-анонимен начин! Мижатурка смотана!

Ами добре, да кръстят психодиспансер тогава на негово име.

Абе, изрод, ти ако беше "дедо", щеше да знаеш повече за случая и нямаше да повтаряш тъпанарщините на "великия" пълководец Костов. Мръсници и безродници като теб оставиха сестрите на произвола на съдбата. Грам понятие си нямаш колко неграмотни са либийските (местни) сестри и обслужващ персонал! Скрий се в пещерата си и не пиши "компетентни" глупости по форумите!!!

Стреляй срещу папата и ще кръстят улица на твоето име! Така беше и с героите, които през април 1925г. взривиха катедралата св. Неделя в София

Да така беше и с английските летци дето са хвърляли бомби и взривяващи се играчки над София.

Нашите подлоги могат да кръщават улици на шефове на нато, обаче тоя човек който са го смлели западните служби не го признават за заслужил?!?

Кога ще върнем исконните имена улици като Адолф Хитлер, Бенито Мусолини и Фердинанд? Крайно време е улиците да се преименумат след всенародно допитване, а не според желанията на управляващата върхушка. Справка - София.

ДА СЕ ВЕЛИЧАЕ КАТО ГЕРОЙ ЕДИН ДОКАЗАН АГЕНТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И СЕ НАРИЧА УЛИЦА В НЕГОВА ЧЕСТ Е ГАВРА С ЖЕРТВИТЕ НА ДС!ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОТВРАЩАВАМ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ,КОИТО ИМАХА НАГЛОСТТА ДА ПРЕДЛОЖАТ МУТРАТА ПЕЕВСКИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ,А СЕГА И ВЕЛИЧАЕНТО НА АГЕНТА НА ДС И КГБ.

Абе дрисльо промит, виждал ти си агент през крив макарон. Кой знае какво пуберче недоносено си с промито мозъче от малко и безнадеждно бъдеще.

Ами да кръстим улица и на Кимон Георгиев - професия Превратаджия! Както и на всички членове на Шесто в ДС! Очевидно не можем да се отървем от тях - да започнем да ги боготворим!

СЪС СИГУРНОСТ СЕРГЕЙ АНТОНОВ Е БИЛ ЧЕНГЕ.

Но не и престъпник!

TИPAMИCУ

Те ченгетата по презумция никога не са престъпници....

Ами кръстете улици и на другите двама шпиони-съучастници в атентата Желю Василев и Тодор Айвазов.Последният е още жив и знае много подробности за атентата.

Този служител на ДС е жертва на самата ДС,престъпна организация,която опозори и опозорява и днес България.Нека почива в мир,но не заслужава улица.

По онова време служител на посолство на Запад е могъл да бъде само ченге. Днес едни ченгета в някакъв си иниацитивен комитет поставят въпрос на правят герой друго ченге.

Кольо успокой се навсякъде по света 90% персонал на посолства са военни и ченгета и пий хапчетата на личния лекар.

Така е, обаче я ми посочи ЕДИН от посолствата на САЩ, дето не е сътрудник на службите им

В политическите новини пишат само спам, а тук, когато напишат едно полезно мнение и го скриват, и не може да се види. Абсолютно безсмислени да тия мнения, и без това няма нищо полезно, а само празно писане и говорене.

Това ще бъде жестока гавра с паметта на хилядите невинни жертви на комунистическата Държавна сигурност, чийто деец беше Сергей Антонов! Погледнете и авторите на предложението - до един мръсни ченгета!

Вие, "жертвите" на ДС сте гаврата със страната ни, а не самото ДС. С неграмотността си, простотията си и ограниченото си мислене сте позор за целия човешки вид, не само за България.

Значи потвърждаваш българската следа в атентата? Тъпа проста родоостъпничка подлагаща си задника за щяло и нещяло на чужди влияния и промивки. Гнусен трол. Умри в ДС истерията си!

Подкрепям. Този ЧОВЕК заслужава Уважение и Нашата Памет.

абе вие полудехте ли бре?

До 2 Ей, нещастен плазмодий, изчезни от форума, тъпако!!!!

Не знаехм че Сергей Антонов е починал през 2007ма. Мир на праха му. Във всеки случай, той живя скромно, не се бута в политиката и не се опита да използва историята в своя полза.

Да, защото беше превъртял от лекарствата, с които екпериментираха върху него в затвора в Италия!

Един достоен българин, подкрепям инициативата!

Неее, за провалена и неизпълнена бойна задача не се дават награди. Нито улици.

Аз съм ЗА!

предлагам площад "5 кьошета" да се прекръсти на името на медицинските сестри от случая в Либия !!!

Да се прекръсти ул.Шипка, където е Посолството на Италия на Сергей Антонов.

Подкрепям!

А бе това комунистите са много нагли. Хем не можаха да убият папата / тяхна цел номер едно с която автоматично щеше да падне капитализма /, хем сега искат да ни скарат с демократичната общност на Запад. Не можаха да разберат, че щом си българин - значи си виновен!

Папата е славянин,защо изтока,целта е била ,да се противопоставят страните и най вероятно папата е знаел причината,светла му памет,той никога не проговори и намеси Антонов в атентата.

статията трябва да се казва - Държавна Сигурност иска улица на името на своя агент Сергей Антонов

А ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ, ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ НЯМАТ ПРЪСТ В ПОКУШЕНИЕТО. УБИХА ГЕОРГИ МАРКОВ, ЗАЩО ДА НЕ СА УЧАСТВАЛИ В ПОКУШЕНИЕТО СРЕЩУ ПАПАТА. И СТИГА С ТОВА ПЕТНО ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ, ПЕТНОТО Е ВЪРХУ КОМУНИЗМА.

Вярвам че БГ няма нищо общо ИНАЧЕ КОЙ ЩЕ ГО ДЪРЖИ Антонов В РИМ ЕДНА ГОДИНА И ПОЛОВИНА СЛЕД АТЕНТАТА - за да могат да го арестуват ли - ама сте много зле,ако Антонов/БГ е участвал - то след 1 час е щял да излети за София а не да чака 18 месец в Рим да го арестуват ! КАПИШ ???

ТОВА КОМУНИСТИТЕ СА БЕЗ ЧЕСТ И МОРАЛ?ВИЕ, УНИЩОЖИХТЕ ТОЗИ БЪЛГАРИН, СЕГА ИСКАТ ДА ГО РЕАБИЛИТИРАТ?КАКЪВ СРАМ?

А защо роднините му не заведат дело за справедливо обезщетение срещу Италия?

А защо някои са сигурни, че е невинен? Освен това, бие на очи какви бивши ченгета са в иниацитивния комитет и това също не е в полза на никаква невинност.

само не мога да разбера, каква му е заслугата на Антонов, освен ,че е лежал невинен

Заслугата му е, че не предаде България, за разлика от други, въпреки, че имаше възможност.

Невинен, ама друг път. Това, че го освободиха поради липса на доказателства не означава, че е невинен. И Ал Капоне се измъквал оп този начин преди да го вкарат за неплатени данъци.

İзмамника антонов,прототип на балгарщината..... една друга версия на медиците в либия

Разбрала ти на тебе свинската глава от пача. Ще ти го кажа разбираемо... мекере.

Преди да дрънкаш глупости не е лошо да се просветиш малко по темата.

Правилно!Човекът заслужава! Плочата нека бъде и на италиянски.

Според мен трябва да има официално извинение от страна на Италия за този процес, който бе организиран не без участието на "Големият брат".

Прав си! Както трябва и либийците да отменят присъдите на медиците.

Съгласен с тебе ... но е италиански ... извинявай, не е нарочно

ПОДКРЕПЯМ !