Нови синьо-бели тролеи идват през май

Новите тролейбуси, които ще пристигнат във Варна през май, ще бъдат в цветовата гама на автобусите, с които морската столица се сдоби преди няколко месеца.

Обратно в новината

Коментари - Нови синьо-бели тролеи идват през май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да дават 1 000 000 за 1 автобус, по-добре да купят 10 Мерцедеса с класа по 100 000. Всеки събира по 5 човека. 10 Мерцедеса по 5 човека ето ти ги 50 човека, колкото събира и автобуса. Вместо с Градски транспорт ще пътуваме с леки автомобили Мерцедес. И все пак, много скъпо ми се струва 1 000 000 лева за един автобус. Няма ли кой да направи проверка дали това е цената?

Solaris - TROLLINO 15, 14,6 Metres, Trolleybus Classe I, 3 Doors Sale Network: Solaris Italia Price Vat Excluded Euro: 800,000 (List Price 2012) Other Configurations:

Този тролейбус е от поръчката за Бургас - от поръчката за Варна още няма готов тролейбус!

30 тролея, на стойност 28 мил. лева.. възможно ли е един тролейбус да струва почти 1 милион лева?

и аз това се чудя? предполагам са с титанов корпус! ако не са, много силно се усеща аромат на пари, пари, пари ... в нечии джобове, и се надявам съответните органи да проверят за какви пари става дума ... ех надежди ... май ще трябва пак да ги подсещаме!

Chefo77

Добре де, според вас КОЛКО трябва да струва един тролейбус? 100 лева? 10 000 лева? Имате ли представа изобщо колко компонента има в една машина от този тип? Бургаските да не са им подарени, нали са същите, да не би да са по-евтини?

Жалко за завода в България, така си се затри.

Браво на Варна.А Пловдив ,управляван от Общински съвет,доминиран от ГЕРБ ,изхвърли тролейбусите.

Че те и тук са ГЕРБ, и какво ???

И в Стара Загора кмета е от ГЕРБ, ама ще си имаме нови тролеи!

Браво! Хайде сега наблегнете на парко местата, махнете паркиралите по тротоарите, оправете малките улички в цяла Варна и помислете за кръгови кръстовища на повече места. Ще съм Ви много благодарен - обещавам!