Варна кани Бургас да я рекламира

Община Варна смята да покани Бургас да сътрудничи при популяризирането на кандидатурата на града за Европейска културна столица през 2019 година.

Обратно в новината

Коментари - Варна кани Бургас да я рекламира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано Пловдив стане Европейска столица на културата!

Дираджиите-тролове отново в ролята на интриганти - Варна кани много общини за подкрепа, сред които между другото е и Бургас,а тия нарочно тенденциозно са забили пирона - "Варна кани Бургас"!!! Ало,не ги каним тия злобари,майната им,не ме вълнуват изобщо и ще си го преместя в другия крачол!

Chefo77

Никакъв шанс да се съгласят!

У форума има само един червен заухар, не са повече

Докато се делим на градове няма никога България да е успяла .Колко сме изостанали в развитието си. Дано някога се промени мисленето ни.

Да добавя - Градската градина е разкопана без всякаква нужда от кметските мекерета, за да сменят здравите плочки, а нородът си троши краката по разбитите от бомбандироките и артобстрелите улици и тротуари. ПОне "Янчова поляна" да работеше, за да пратим кметчето да натроши малко камъни за ремонтите...

ДА, ама нали все някога тябва да покажем и кмета на тази столица на псевдокултурата и тогава цялата истина ще лъсне като престъпната му мутра!

Защо варна се самозалъгва... каква културна столица може да е тя... срам за България е тя. Бургас е на светлинни години преди нея ...

И е крайно време да престане да се нарича морска столица на България... Бургас Бургас Бургас е най-красивия морски град ...

явно обичаш да се движиш о подземни улици разкопани центрове сьс сьборени сгради изсечени дьрвета и мангали

Chefo77

Варна не СЕ нарича морска столица. Така я наричат останалите ;) Сигурно има причина за това.

За каква културна столица става дума? Нали хората ще си изпочупят краката от дупките по тротоарите, а да не говорим за градския транспорт! Няма толкова западнал град. Та то от 20 години няма ремонтирани тротоари и улици. Кмете, нали ти уж нямаше да крадеш? Тогава оправи поне градския транспорт. Няма табели, няма връзки с други автобуси, а спирките са ужасни. Наскоро бях във Варна. Дупки, прах и мръсотия! Какви туристи ще дойдат в този КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР? ХА-ХА!

Chefo77

Ти КУЛТУРАта с тротоарите и улиците ли я смесваш? Добре си, ще знаеш :)

Абе цървул,виж си дупките на потурите бе,хахо!

БРАВО! Цялото ни семейство и близките ми стискаме палци. Дано Варна успее, градът, живеещите в него, всички, които сме свързани с ВАРНА - го заслужаваме.