Разкриха миницех за цигари в София (снимки)

Миницех за производство на цигари е разкрит при полицейска операция в София. Иззет е почти половин тон нарязан и ароматизиран тютюн, подготвен за клиенти.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха миницех за цигари в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много се надявам цигарите да станат по 15 лева че да ни ги пуште и да не ни товарите соцялна система толкова

Ако цигарите бяха на нормална цена ,нямаше да има такива цехчета и цигани които да ги продават.......

Да бе да вервайте!! Те подминават циганите по пазара и се правят,че не ги виждат....ама чак цех разкриха!! Пак някви врели некипели....

Егати и огромната контрабанда!!! Това да ни е проблема. Хората са с невероятно ниски доходи а акциза е невероятно висок. Освен това цигарите по магазините са невероятен боклук. Ще има все повече и повече такава контрабанда и накрая ще стане законна. Такива са естествените стечения на обстоятелствата. Вместо да се занимават с кокошкарство, да намалят акциза 5 пъти и ще пресекат и голямата контрабанда на свързаните с правителството структури. Ако не, най-много всички да почнем да си гледаме качествен и евтин домашен тютюн на балкона.

Така ще е, щом няма страх от закона.Само ще констатираме поредната престъпна дейност.Демокрацията у нас е рай за престъпника и ад за обикновения гражданин.....

Ти си кон с капаци бе. прочете ли въобще за какво иде реч? те ти казват, че са ги хванали, ти викаш - така ще е.

Защо ни занимавате с простотии-хванали 500 кг.тютюн.Когато прекъснете огромните контрабандни канали на герб тогава ни уведомете.

Сори, каналите отдавна ти пребараха БСП и ДПС! Явно не си в час!

Затова са го хванали тоя, щото цака и контрабандата...

къде ти 7 лева . от 5 до 6 го изкупуват измамниците от отрудените като роби произведители

Egati акциза: 100 лв./кг. !!! Иначе тютюна се изкупува за 7лв./кг

Ми те затова бутнаха Бойко! Атентаторите и башибозука да гепат акциза! Откъде мислиш е увеличението от 350 лв. за депутата, а 5 лв. за пенционера!