115 сухи дървета ще бъдат отрязани в Бургас

Община Бургас започва поетапно да премахва 115 стари сухи дървета в парк „Изгрев” - старите гробища.

Обратно в новината

Коментари - 115 сухи дървета ще бъдат отрязани в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А колко нови ще посадят ? В М.р-к от 20 години не е посадено нищо. А когато някой ентусиаст посади - веднага се намира друг да го пречупи (както и в живота).

Тези които режат или са некадърни, или нещо друго. Започнали да режат само клонките с листа на дърветата, а оставили само дънера и стърчащите настрани клони. Има едно дърво на бул. Демокрация, до трета поликлиника- до кръстовището и австрийската банка с директор от БСП( БКП )- Това дърво показва некадърността и идиотщината на предишния кмет. Отрязали са короната на дървото, което вече не е дърво, а дървена фигура, за да може да им се виждат надписите на сградата. Всички могат да видят това дърво.

А стига ве, "Старите Гробища "ИЗГРЕВ"".А как ли се казват новите гробища.

Млад пич си, затова не знаеш. Или си дърт и не помниш. Преди да бъде застроен сегашният комплекс "Изгре", комплекс "Зорница" се казваше "Изгрев". Когато старите гробища бяха превърнати в парк, по-голямата част от него граничеше именно с комплексите "Изгрев" и "Славейков". От "Славейков" бяха построени петнадесетина блока, а "Изгрев" беше почти завършен. Може би затова паркът бе наречен "Изгрев". А иначе му казвахме "Парк мъртви души".

Старите гробища не бяха ли на мястото на парка срещу "Окръжна" болница?