Режат треньорски заплати в ”Черноморец”

От декември треньорите в детско-юношеската школа на "Черноморец" ще получават с 50% по-малки заплати, пише "Меридиан мач".

Обратно в новината

Коментари - Режат треньорски заплати в ”Черноморец” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви 4000 евро! Кой е този който взима толкова пари, при условие че тези МЪРДИ не показват нищо. И какви са тези заплати за треньорите от 700 лв.!!! Защо не намалят твойта заплата която се крие от медиите г-н Киряков! Надявам се Илюмжинов когато стане пълен собственник на Черноморец, ти да си първият който трябва да изхвърчи от там! Едва след като стане ТОВА ФАКТ, тогава Акулите ще имат свестен отбор.

600 -700 лв. за треньор е подигравка. Човек, който ще предава знанията и опита си на децата, ще е всеотдаен- учител и баща за тях едновременно?!! Мъж, глава на семейство, предполага се с деца. Той не може да си плати пътя и обяда с тях?

Учудвам се на високите заплати за футболистите.Близо 10000 лв.на месец.Да кажеш-работят нещо за обществото, а те-играят.

"Най-високоплатените играчи в момента вземат по 4000 евро на месец плюс 300 евро квартирни и 270 евро за храна."...... Много им са даже и това не заслужават мързеливци, а да видим като изпаднат какво ще взимат