Крадец наръга продавачка в детски магазин

40-годишна продавачка е нападната с нож при опит за грабеж в магазин във Варна, съобщи Ивана Милева, говорител на ОД на МВР - Варна. Жената е приета в болница с прободни и порезни рани на дясното коляно и дясната ръка.

Обратно в новината

Коментари - Крадец наръга продавачка в детски магазин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклук мръсен е тоя ! Ся трябва да го натикат в панделата за поне 10 години там всяка вечер да го наръгват отзад !

Хич даже не е боклук! Станишев просто го е освободил от страха!

нападение ....добре че момичето оцеля! Дано и тази нещастна жена се оправи! Дано повече такива неща не се случват на никого! Дано,ама не ми се вярва...

Какво друго да очакваме от тебе!Все същото,като латерна!Изказът на такива като тебе е един и същ,без промяна!Нали ти казах-ТАКАВА ТИ Е ПРИРОДАТА! Мнението ти показва,че си пълен с комплекси и НЕЗНАНИЕ!Хора като тебе не променят света към по-добро,а го връщат назад!!!ПРОМЕНИ СЕ,БЕ!!!

Бе, ще викаш на Сорос, либерстче

Вувузел

Не е Сорос! Станишев е тоя дето го е освободил от страха!

Идва времето,когато като влезеш в някоя бакалия да чуеш щракането на петлетата на двуцевката под касата. Ха тогава пазари и плащай.

Ми как да е задържан, като никой не го търси. Ше земат да го фанат, пък после трябва да се пише, регистрира... И догодина като заколи някого и се окаже че има мнайсе регистрации ще питате що не е в затвора. Тъй си е добре, жената да се оправи.

Съдейки по описанието/т.е. неговата липса/ престъпника е циганин или сириец

Недей ! Предизвикваш етническа вражда и ксенофобия ! Ако не се залови, нападателят трябва да бъде високообразован и добре облечен българин.

По-голямата част от българите не са високообразовани и добре облечени,повярвай!И също обичат да крадат!Какъвто и да е този нападател,квалификацията на действието трябва да е "престъпление"и ако сме високообразовани или поне образовани,а не простаци,трябва да искаме да се спази закона!!!

Ми как ще го заловят, ако търсят "високообразован и добре облечен българин", а не престъпника?