Четири квартала останаха без парно 30 часа

Екипите на „Топлофикация София” ЕАД отстраниха аварията, засегнала кварталите ”Гео Милев”, ”Яворов”, ”Подуене - Център” и ”Редута” и възстановиха нормалното топлоподаване, съобщиха от топлофикационното дружество.

Обратно в новината

Коментари - Четири квартала останаха без парно 30 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се гътнете без 1 ден парно...

голяма работа че нямало парно у нас като има та какво от това, ние не го искаме да го спират разбойниците нагли

бива ни да се плUеме ! Hо при аварuя плUенето не вbрши работа! Aз лично поздравявам екипите на Tоплофикацuя ! Cвbршили са си работата при доста трyдни климатични yсловuя! Dраги сbграждани, при аварuя, а не даи си боже да има и 2-3 аварии е необходима голяма организацuя, големи yсиля да се полoJaт, за да се вbзстанови топлоподаването! имах слyчаи в USA при такава ситyaцuя чаках техниците точно 12 часа ! Hе става сbс щракане на прbсти, а с много работа от страна на Tоплофикацuя при трyдни yсловuя. Hе бbдете толкова критични !

strashna drama-30 chasa bez parno.moite vyzrastni roditeli jiveqt v shumen,a tam nqmat parno vtora zima/sled 38 godini otoplenie s parno/No na kogo u puka,nali e provinciqta..

Ако вземеш и ти да се прибереш там и да облекчиш столицата, лично аз ще ти "чукна" десет + :)

Браво на топлофикация!!! Да я аплодираме, че е възстановила топлоподаването!!!Браво Стояне, браво Цветанов!!! Какво прави цяло лято, за да намалиш авариите??? Прави си пи-ар, нали? Хвали се с кол-център, с мобилни центрове, с изгараяне на отпадъци и др., но от тази дейност софиянци НЯМАТ нужда! София иска качествена денонощна услуга, отговаряща на цената ,която плащат и която е една от най-високите в България!!! Срам, Стоян Цветанов, Срам и резил! Що не се върнеш във Видин?!!!

Адаш, дрънкаш глупости! Тръбите на Топлофикация са близо 1000км /подаваща и още толкова връщаща-станаха общо близо 2 000 км./И са от социалистическо време, когато ти не си бил включен и в петилетния план. Това чудо не може да се оправи за 1-2 години- нито има средства, нито има вариант допълнително да се разрови София, щото няма да можеш да си подадеш носа от вкъщи. Какво да се прави като предишните управляващи се чудеха какви далаверки да врътнат и нищо да не похванат, та белким се срине тая топлофикация и я купи някой за левче! Примери - колкото си поискаш! А едропейското обслужване включва и кол център, и добро и бързо обслужване на касите и още други неща, които Стоянчо от Видин ще ги направи напук на завистниците. Май нещо му имаш зъб или само ми се струва...Що не идеш на Ястребец лично да му кажеш или не ти стиска...

Щом няма виновни значи има много много некомпетентност!