Коментари - Фандъкова провери ремонта на Женския пазар | dnes.dir.bg
назад

Фандъкова провери ремонта на Женския пазар

Кметът на София Йорданка Фандъкова провери изпълнението на строителните работи по първия етап от проекта за ремонт на Женския пазар, в участъка от ул. "Екзарх Йосиф" до ул. "Св. Св. Кирил и Методий".

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова провери ремонта на Женския пазар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а кога ще провери тоалетната на София наречена Централна гара.Там вони навсякъде.

Общинска фирма Пазари и управата на Женския пазар създаде това циганско гето, създаде този геноцид спрямо живеещите в района. От 104 официално работещи сергии, къде е отивала печалбата от нелегалните 900 сергии. Разбира се не е трудно да се досетим. Далаверата е и в така наречените търгове. Не знам как ще се изрине създаваното от години гето, сградите - руини, вътрешните сгради - катакомби, препълнени с цигани, някои наречени хотели, като на бул. Мария Луиза 83. Или ужасяващата къща срещу училището на ул. Вашингтон, или вонящия парцел на ъгъла на ул. Вашингтон и ул. Поп Богомил, или ламаринените бараки, миришещи на урина на ул. Вашингтон и Ст.Стамболов. Години наред занемарена, забравена, унищожавана част от София. Пожелавам успех на г-жа Фандъкова. Дано успее да се справи!

На циганската контрабанда с цигари и други боклуци и е все едно дали има тротоари.Всички знаем,че правите ремонти само за да окрадете парите.Построеното се разрушава само за по-малко от година.

И дано тоя ремонт го направят по-грамотно. На "Д.Петков" половината от пазара го направиха на триъгълни плочници и тревни площи. И понеже сергиите са малко, тропосаха подвижни сергии върху триъгълниците. Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

Не знам какво са показали на кметицата, но нека се срещне с живущите около тези обекти и се информира от тях, как се работи на тези обекти, или по-точно как не се работи, но после общината ще плати на изпълнителите, дори повече от предвиденото, както това става обикновенно!

Срамота е гетото което се заформя в центара на София. А още по голям срам е, че се правят такива грешни инвестиций в това гето. Изчистете всички мангали който са се нанесли във всяка възможна колиба около пазара. Точно зад жилищен блок на ул.Княз Борис същите тези мангали превърнаха разрушена сграда в бунище. Смешното е, че е под носа на Омбудсмана на Р.България! Срам!

Проблемът с обитателите на района, които създават проблеми около Женски пазар, училището и църквата ще се реши като се намали дължината на участъка, в който се продават плодове и зеленчуци. Да се формира пазар за книги, за произведения на художествените занаяти и за приложно изкуство. Около Народна библиотека подобни проблеми няма.Съществуващият в момента участък за зеленчуци е напълно достатъчен!

Да отиде великата госпожа в Бургас, да разгледа каква чистота е, колко е спретнато и красиво и да и предадат малко уроци! Язък, че е жена и може би домакиня! Досрамя ме, че съм раждана в столицата, госпожо Фандъкова! Мъж кмет Ви бие по точки!

Тя ако ставаше за нещо друго нямаше да се занимава с политика. Ама понеже не е домакиня и явно мъжът й я е изгонил да се прави на кметица, само и само да не мърля вкъщи :)

деер

Щом ходи сама да проверява, да уволни всички под себе си в този сектор!!!

Ако не разкарат циганите оттам няма никаква файда от ремонти, било за 3 или 300 милиона :(

Да дойде г-жа Фъндъкова как се работи на бул.Малинов . Седят си работниците с оранжевите жилетки и чакат да падне небето . Обикалят всички магазинчета и павильони , пият кафета и др. Плъзнали са "оранжевите" петна из целия комплекс . Тук таме по някой е хванал лопата , но се подпира на нея . Да застане Фъндъкова на някой балкон и да гледа какво става , а не да дойде с гръм и трясък и да й покажат "как всички работят". А е обещала да пусне бул.Малинов през януари 2014 г. А да видим...

Как ще се реши проблема с "обитателите" на района - всякакви отрепки и престъпници? Около 13 ОУ е тоалетна на открито, която се ползва целодневно!