Кения обяви край на заложническата драма, 72-ма са убити

Кенийският президент Ухуру Кениата обяви тази вечер край на операцията срещу ислямистите от съседна Сомалия, атакували в събота търговски център в столицата Найроби, предаде ДПА. При атаката са били убити 72 души.

Обратно в новината

Коментари - Кения обяви край на заложническата драма, 72-ма са убити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А израелските командоси били най -добрите...

Направо се разплаках!Терористите били много добри хора бе!

Голям бабаитлък е да насочиш автомат към невъжлъжени жени и деца. Подлеци щъкат по света, извратеняци водят нова световна война без да имат куража да се сблъскат с армиите на свободния свят. Главорези демонстрират средновековието на своята дивашка религия и заплашват хората със смърт. Нов фашизъм се роди на света - ислямизма. Нова чума се настани и у нас - вижте нашите цигани - сякаш са в Пешавар. Дивотия, ниско образование, леност, мръсни похвати - всичко върви на пазара на екстремизма. Още ли спите?

Всички са ни вторачили в този случай, отклонявайки вниманието ни от световните терористи, водещи в момента десетки войни с много повече жертви. Защо забравихме бомбардировките над Белград, та чак до Горна баня.... Е, хайде обяснете ни, как може да им се противодейства на ония мащабните терористи. Явно не остава друг изход...

Я кажи сега кой са световните терористи или поне ЕДНА от тези водени в момента десетки войни, че да разбереме кои са тези терористи. Невероятно е, че такъв тъпак като тебе се е научил изобщо да чете и пише. Ама да те светна, кретенче - това не е достатъчно за да разбираш какво четеш и оттам да даваш мнение.

ВИЗАНТИЯ Е В ПОСТОЯННИ ВОЙНИ С АРАБИТЕ И ИСЛЯМА ОТ 5 ВЕК ТА ДО ПАДАНЕТО И ПОД ТУРСКО РОБСТВО ...... ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ЗАГУБИ ОТ ТИЯ ВОЙНИ СЕ ИЗМЕРВАТ С ДЕСЕТКИ ТОНОВЕ ЗЛАТО .... АКО АМЕРИКА НЕ НАПРАВИ НОМЕРА НА ХАН ТЕРВЕЛ И НЕЯ Я ЧАКА СЪЩОТО

Е, и?! Кой вярва на тази американска пропаганда?!

На кой ли му дреме на кого вярва някакъв тъпак?

Нали?! Няма никакво нападение! Няма и терористи! Просто в мола разни хора са решили да се самоубият.

желая ти от сърце ти да си следващия заложник в подобна ситуация в някой мол. Пък ако искаш през това време си повтаряй, че всичко е измислица. Зомбиран идиот !

В бедна колонизирана тероризирана и ограбена от марихуанските щати Кения, в некъв си западняшки мол, дет пазаруват само дипломати, корумпирани членове на парцаленото шоу наречено Кенийско правителство и където на обикновен кениец няма как да му стъпи крака влязла освободителна армия и поопушкала колонизаторите. И крокодилска сълза мяма да пусна за тях. Намерили точно каквото са търсили. Наистина аман от опрани мозъци!