Наказаха дисциплинарно шефката на РИО

Дисциплинарно наказание „понижение в по-долен ранг” за срок от една година е получила шефката на Регионалния инспекторат по образованието в Пловдив Иванка Киркова, съобщиха за Дарик от МОН.

Обратно в новината

Коментари - Наказаха дисциплинарно шефката на РИО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

корупцията по училищата е голяма и тази си затваря очите да та назначат трябва да си на някой иначе духашю

Киркова си вършеше работата по- добре от всички предходни началници. Принципна, коректна и с много качества,които тези след нея е малко вероятно да притежават. Аз искрено съжалявам, че не е вече началник на РИО :( Пожелавам и успех.

До кога ще има калинки в инспектората като тази глупачка Киркова. Трябва по- най бързия начин да бъде уволнена, а не понижена в длъжност.

Законно ли ми е уволнението с нейна заповед - не е дисциплинарно?

Много титли само си ги пишат ,но не ги притежават камо ли да ги заслужават.Тъпи са си , поне да бяха се изучили за тях.Но са Гербаджии.......................................................................................преписват си ги..........

Много титли само си ги пишат ,но не ги притежават камо ли да ги заслужават.Тъпи са си , поне да бяха се изучили за тях.Но са Гербаджии.......................................................................................преписват си ги..........

Може и да не ви харесва, но има качества и работи добре. Има ред и дисциплина, не е бездушен чиновник!

ами то съпругът и как се издигна....първо той,а след това и тя,по приятелска линия с Тотев и естествено герберския комисар.та покрай него и поръчковия на шесто руп ,то не е за говорене....

НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТОВА НАКАЗАНИЕ ПЪРВИЯТ КОМИСАР ВЕЧЕ СЕ Е ОБАДИЛ НА МИКОВ.

Защо никой от РИО не се обади, за да я защити. Добре бяха докато беше Ваня шеф. Всички доволно потриваха ръчички и работиха на спокойствие. Стига с тая злоба и простотия. Ваня е млада, образована и интелигентна жена. Стига с тия партии. Дори и да е от Герб защо не я оставят да работи. Злобари и гадняри, ето това сме българите. Заслужаваме си съдбата, малко ни е

какво да се обадят, мълчали са и са потривали ръчички, докато нещо е зависило от тая овца! Сега пак потриваме ръчички! Вярвайте ни!

Е няма ли с какво друго да се занимаваме, че седнахте да нищите клюките дали при вас всичко е наред или сте велики професионалисти. Как не ви угодиха нито един от назначените началници, единият бил такъв другият онакъв я седнете и работете, че такива като вас доведоха държава на това положение.

На Мимоза и желая през целия живот да се среща само с началници като тази на снимката, а тя да се гърчи като плазмодий, ако все още не станала медуза на слънце!

Я си покисли при теб как е? И защо се занимаваш с клюки, а не си седиш и кротко да си работиш?

Кротко след месец,когато се изчистим от всички БЛОНДИНКИ като тази!

В Пловдив е пълно с такива блонкинки, без дипломи ,но със самочувствие, без никакви познания за длъжностите които заемат, но под байряка на ГЕРБ! За такива шут и като клиенти в бюрата по труда!

Да , бе само от ГЕРБ били ! Комунисти и турци няма ли ? Не си затваряйте очите , моля гледайте обективно !

Отново злобни изказвания, на българина не може да се угоди. Не е нужно много учителски стаж да има. Важно е да има нюх и желание за работа. Престанете да говорите негативно за жената. Киркова не се предавай! Успех!

Та казвате, нюх трябва да има човек за да е гербаджия.И началник след това.Нямате идея колко сте прав!Не образованието,не уменията ,не опита! Нюх значи.Това е една чудесна формулировка за "банката с кадри" на ББ.

Старозагорската Димитрова за кога я държите-дето объркаха дипломите на десетки ученици!Тя и депутатката Калнева кадруваха на воля-трябва да си платят за своеволията!Че всички останали гербаджии.Да си отиват!

"Великата даскалица" --началник на РИО- Пловдив уволняваше предсрочно и пенсионираше директори на професионални гимназии в Пловдив , за да сложи нейни протежета на които основните училища бяха нисък ранг и госпожа Киркова им намираше работа според специалността и желанията им. Направете проверка и ще излезат своеволията на гербаджийската началничка.

Тази е вчерашна дрисла (пардон тя се подписва инженер-мениджър) с няколко години учителски стаж, но е от ГЕРБ и естествено съпруг полицай. За шеф на РИО трябва солиден учителски стаж и задължително директор на училище.

Хайде след нея и другарката Кастрева, че много прекали вече.С назначаването на етървата за директор на училище, направо преля чашата.

То да беше само етървата....