Майката на прегазената Лора стана депутат

Нели Петрова - майка на прегазената на пешеходна пътека Лора, положи клетва като депутат от парламентарната група на ГЕРБ. Тя заема мястото на Иван Портних, който бе избран на 7 юли за кмет на Варна.

Обратно в новината

Коментари - Майката на прегазената Лора стана депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждам,че много я хвалите и и се радвате ама не е ли малко прибързано?! Нищо против жената,но нека поработи малко,нека видим какво ще направи,дали ще бъде полеза с нещо на някого и после благодарностите.Приказката за стълбата нали я помните.....?

да не се отиде в другата крайност да страдат добросъвестните водачи, а не тези които трябва. истината е, че не трябва да правят легнали полицаи, а убийците да лежат в затвора при манафите. в случая този моторист трябва да е в затвора 10 години. а аз да не си чупя камиона както и личните автомобили

Дано да има силата и волята, а и възможност да промени нещо към по-добро!

Един депутат, за когото парите нямат значение. Виждам истински коментари и нито един трол. Браво!

Точно предния ден махнаха всички легнали полицаи които не отговарят на новите изисквания и където не бяха изградени до този момент. С други думи в целия град останаха само 3 места където що годе може и да не пострадаш ако решиш да пресечеш улицата.

само абсурдните гуменки, асфалтовите бабуни си стоят на всякъде където ги имаше. Те също неотговарят на изискванията, дори са по зле от гуменките, но тях няма да ги махнат и прав си само три отговарят на изискваниятаи мога да ти ги посоча съвсем точно къде са: На Севастопол, На ВИНС-а и на въпросната пешеходна пътека на 8-ми Приморски полк.

жалко много жалко тази жена може би в болката си несъзнателно продаде паметта на детето си . В ТАКЪВ СЛУЧАИ ДАНО ПОНЕ МАТЕРИАЛНО ДА БЪДЕ ВЪЗМЕЗДЕНА .

Мислиш ли, че материалното дори малко може да компенсира загуба на дете? И ти ли си от хората, които вярват, че всичко се продава?

И започва задигането на пешеходни и слагането на легнали полицаи където ти кефне. На мястото където дъщеря й беше убита направиха вдигната пешеходна и сложиха легнали полицаи - 2 в 1. Е ако някой с джип лети по булеварда дали това ще го спре да убие моето дете? А малко над това място има подлез, тая пешеходна пътека трябва въобще да я няма. Пешеходните пътеки по Владислав също не трябва да са там, има си светофар и подлез. Ама мислете бе хора, пешеходците не трябва да са на платното заедно с колите (подлези, надлези, светофари - това са местата за пресичане на булевард), за убийците на пътя трябва да е ясно, че влизат веднага в затвора минимум за 5 години без право на обжалване, смекчаване и т.н. И 100 легнали полицаи да сложат на 1 място нищо няма да се промени, само се образуват задръствания и се харчат пари, които така или иначе нямаме.

Малко по-нагоре наистина има два подлеза, обаче аз лично и много хора не минават през тях по много присти причини: 1. Опикани са. 2. Облицовките точно над тунела в двете посоки са изметнати, а някой са паднали от 3-4 метра. 3. Пада мазилката от тавана. 4. Често има музиканти и кънти невъобразима музика. 5. Този на Базар Левски към т.4 добавете, че често е наводнен с фекални води и половината сечение често се превръща в бит пазар. 6. Не са достатъчно осветени или не са осветени въобще. 7. Самите стъпала са изкъртени и опасни. 8. През тях минават пушачи с цигари в ръка и са одимени. Не съм длъжен да дишам цигарен дим 1м. и 30сек. Осеяни са с гасове. Над въпросните подлези има два свфетофара при зелено за пешеходците има и зелено за завивашите на дясно и е почти сигурно, че ще бъдеш утрепан на зелено на пешеходна пътека. Затова пресичам винаги на червено когато няма ППС. А не когато е зелено и някое ППС би трябвало да ми даде предимство.

посочени от теб причини са за да си оправдаеш собствените нарушения, претендирайки другите да ги спазват... Евала

за съжаление тази жена няма да постигне нищо в парламента , герб не е партия там няма политически живот няма обсъждане на мнения нито предложения за подобряване живота на хората , там е място на личната предност към кръстника Боко тиквата , един много прост човек но достатъчно хитър да държи в подчинение и в изолация от власта депутатите от ГЕРБ , ДА СТЕ ЧУЛИ ПАРТИЯ ГЕРБ ДА Е ПРОВЕЛА КОНГРЕС - НЯМА И ДА ЧУЕТЕ ТАМ ВЛАСТТА Е ЕДНОЛИЧНА И ТОТАЛИТАРНА - СТРАХ , ПОДСЛУШВАНЕ И ИНТРИГИ - ПОТХВЪРЛЯНЕ НА ТРОХИ НА ПОСЛУШНИТЕ , КОЛКО МЕРЗСКО - ЗАТОВА В ВАРНА ИЗБУЯХА ТАКИВА ЧУДОВИЩА В ГЕРБ - КАТО ДЕБЕАТА ЛИЛИ ОТ ГЕРБ ПРИМОРСКИ ,ЗИНАЛА КАТО ЛАМЯ ДА ГЛЪТНЕ ДЕ ЩО ПАРА ИМА И ДА УРЕДИ СИНА СИ НА ДЕПУТАТСКО МЯСТО , ОТВРАТ , ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС ОТРЕПКИ ...

Конгреси правят капутите комунист-социалисти.

След случая със Стависки НС прие поправка в НПК-ако си употребил алкохол,няма съкратено съдебно следствие и споразумение, точно 1година след това, същото НС го премахна!Все при управлението на ГЕРБ. А тази жена е от квотата на ГЕРБ-т.е. как ще се бори, след като партията от която е извърши тези две промени? Цинизъм. Ако зане затова и става от тяхната квота или ако не знае това- все не и е мястото в НС, точно от тази квота, за да може да промени нещо.

Дано успее да промени нещо - тя поне ще се опита, защото е лично засегната. За нас е много лесно да коментираме.

Такива хора трябва да стават депутати !!А не като нашите гадни, мазни и некад

Виждам, че доста шофьорчета-убийчета се насраха като разбраха, че родител загубил детето си от такива като тях става депутат. Най-притеснителното за тях е, че може да отменят възможността за условно осъждане при смърт на пътя и да загубят аналната си девственост в затвора. Затвор за убийците на пътя !

Бог да прости Лора,но в случая Герб назначава поредната Калинка

ПРОСТАК !

Ти имаш ли представа какво значи депутат? Това е представител на народа. Т.е. той трябва да представя определена група от хора, прослойка от обществото и да защитава техните интереси.Именно за това и не се изисква висше образование. Когато това се случи и в нашето НС, ще станем нормална държава.....

Висшето образование не е кой знае каква бариера, така че всеки, който иска да представлява другите, включително висшисти, трябва да го притежава. Освен задължителните морал и почтеност, са нужни повече знания, обща култура и способност за осмисляне на много информация.

Много се притеснявам, когато решенията трябва да се вземат от хора, имаши емоционална зависомст от решавания проблем. Когато емоциите водят, не излизат добри решения, а в случая всички може да страдаме от това. Дано да греша.

От какво се притесняваш "Охх"? От това, че жената ще се бори да се въведе присъда от дълги години решетки за всички нагли убийци на пътя? Имам предвид подобни наглеци, като този, който уби нейното дете ли? Аз имам книжка от 30 г. и всеки ден се сблъсквам с всякакви килимета, дето са им раздали книжки. Управлението на автомобил или мотоциклет не е за всеки. За него трябва малко и акъл. Аз лично ще я подкрепя за да се гласуват поправки в ЗП за възможно най-тежки наказания за убиците на пътя. Някой сигурно ще ме репликира, че на всеки може да се случи да стане неволен убиец на пътя. Може би, но неволните убиици са сигурно само 1 на 100 000. Но останалите са умишлени убийци щом са пили и седнали зад волана.

Истината е някъде по средата, първо мястот на инцидента с нейното дете е много опасен, защото е път с дев платна, а там не трябва да има пешеходна пътека или ако има то тя трябва да е с поне светлинен сигнал. Точно по тази причина колегата от горе е репликирал. След инцидента бяха сложили от абсурдните гърбици вместо светофар и точно това искаше да каже колегата. Относно строгостта на наказанията напълно подкрепям.

Ако жената можеше да се бори за нещо сега дъщеря и нямаше да е мъртва.Още първите и думи говорят за тотално неразбиране на проблема.Щели да се вдигат пешеходните пътеки,аз да карам като луд ти ако искаш и гъза си вдигни все тая.Първо трябва да се премахнат пешеходните пътеки и второ трябва да се обезопасят останалите,всичко друго е българска простотия.Думите и ми звучат така като бай Ганьо"я,я булгар,булгар",аз мога само да добява я,булгар-я,глупак.

Наистина е охх... Нито да се каже нещо лошо след такава трагедия, но пък парламента не е място за решаване на пътни инциденти или дори за определяне на наказания. В тези емоционално повлияни ситуации работата често не е в посока благото на всички... За справка, точно при такава кампания Варна осъмна един ден с 40 нови гърбици и варненци платиха за това няколкостотин хиляди лева... Ефект = 0... Не е това начина. Съжаляваме за нещастието, но други хора са нужни в парламента...

Напълно Ви подкрепям. Наистина други хора са нужни в парламента.

Тук е пълно с червени кратуни, чиито глави раждат върховни небивалици. Спинозни мозъци, само Мишо и само Шамари!

Става дума,нали?!

Така ли, а адвокатът защитавал Маским Стависки не те ли притеснява, че беше депутат? Това не е ли пак зависимост? Кой адвокат има интерес да запуши вратичките които му носят парички? Убийците на пътя трябва задължително и неизбежно да лежат в затвора - за да излекуват собствената си самонадеяност и за назидание на другите дрисльовци потенциални убийци.

Коментарът ти само затвърждава правилото,а именно,че нито тя,нито адвокатът на Ставийски имат място в парламента.

И с какво точно ще бъде полезна в Парламента - с килийното си образование, с опита си на различни позиции? Не искам да обиждам жената, но страната, особено в криза има нужда от компетентни хора в различни области.

Мисля, че основният недостиг в НС и изобщо в управлението на държавата не е толкова на компетентност, колкото на морал, на почтеност.

За тази съм напълно спокоен, наказана е за долнопробието си подобоващо. Дано и останалите от пасмината ГРОБ получат възмездие!

Еех - бива бива, ама.....

И аз не харесвам ГЕРБн но нейнте подбуди са не кусурите на ГЕРБ а точно обратното. Надявам се жената да не ти чете коментара.

Внимавай какво пожелаваш другиму!!

А тя знае ли милиционерската група Герб какви аматьори са и колко подкупни?

Ако беше толкова способна, щяхме да сме чули все нещо за сторените добри дела, а ако беше почтена - нямаше да е гербаджийка. Поредното недоразумение, дето ще обслужва богатите и наглите край Боко Тиквата и Офшорко Плевнвлиев.

Мухлев, правилно си избрал ник-а си. Че си мухльо, то е ясно от коментара ти. Засрами се, жената с нищо не те е предизвикала. От Варна съм и ще я защитя. Но първо ще ти кажа само , че аз съм против БСП, ГЕРБ, турците и циганите! Между другото, АТАКА ми реши проблем с мангалите в центъра на Варна, за който и гербаджии и всякакви други местни депутати знаеха. Какъвто и да си, не закачай жената! Нейната загуба ще я осмислиш само тогава, когато същото те застигне я теб, я някой твой близък роднина. По-добре замълчи, щото Господ връща на такива като теб с мръсни усти.