Президентът върна Кодекса на труда

Президентът наложи вето на промените в Кодекса на труда, засягащи критериите за представителност на работодателските организации. С тези промени на практика бе изключена БТПП от тристранния съвет.

Обратно в новината

Коментари - Президентът върна Кодекса на труда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯКОЙ ЗАДАВА ЛИ СИ ВЪПРОСА ЗАЩО ДРУГАРЧЕТАТА ГИ НЯМА ВЪВ ФОРУМА ДА ЗАЩИТАВАТ ГОЦЕ. АМИ ТЕ СИ КАРАТ В МОМЕНТА КЕФА В ТОПЛИТЕ СТРАНИ И ХАРЧАТ КРАДЕНОТО.

Естествено, че ще се подкрепя едрият капитал и банките. Любим икономист на Дянков е Нобеловият лауреат Фридрих Хайек - основен пропонент на класическия либерализъм и свободния пазар, а като любима икономическа теория посочва тази за съзидателното разрушение (creative destruction) на Йозеф Шумпетер. Грузинските завоевания - ликвидиране на Грузинската академия на науките, отмяна на Кодекса на труда в Грузия

Аз пък му връщам една папка с доноси, писани от него. Ха да видим кое тежи повече...?

господа,без значение на кого се кланяте,моля дайте отговор: -кога ще върне следващият президент закон за увеличаване на неплатения отпуск от 30 на 60 дни -кога ще върне следващият президент закон за намаляне на работния ден от 8 на 6 часа(съответно и раб.заплата с 25%) -кога ще върне следващият президент закон в тристранната комисия да участват САМО ББ,Дянков и Тотю Младенов Моят отговор е НИКОГА (или не и преди да попита ББ). А вашият отговоор какъв е!

Отговорът ми е: Правителството не му е работа да се занимава с въпроси на дребни партийни човечета, които им се заплаща за да ни разводняват мислите, да създават хаос в говоренето и да плюят непрестанно, неуморно и злъчно. Ти даже не си данъкоплатец, защото си си изписал името грешно. А това е така, защото пишеш с различни имена и постоянно бъркаш кой си. Имаш разстройство на личността. Това на Позитано го знаят, но на тях им трябват такива лумпени като тебе, за да могат да крадат безпрепятствено и да лъжат бедните хора, че работят за тях. Истината е че работят САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ и за върхушката, която представляват. Успех, бедна ми партийна вещ. Ще те изхабят и ще те захвърлят. Отивай да работиш, та да има и за тебе.

Защо не пускат в тристранката профсъюз "Промяна" и "Единство"?!

Няма пречка да опитат, ако изпълняват критериите за представителност. На последното преброяване преди 4 години Промяна дава неверни данни: декларира 21000 члена, доказани са едва 1700. Единство не е подавало документи. Имаше го на сайта на МС.

само празни приказки-коментирайте по същество.този акт е вполза на всички трудещи се., пък и направен от не лице приятен за някои.аз искам да знам че някой някъде следят да за да имам права.

А освен права....имате и задължения? Внасяте ли си осигуровките? На минимална заплата ли се осигурявате? В болницата минималното обслужване ли искате? Ако сте човек - отговорете. Ако сте от БСП - не отговаряйте!!!

Червената измет иска да тормози народа си до последна глътка въздух!Тоя приятел на най-големите бандити от подземния свят ,и техен храненик, слез като го изхвърлят като кирливо коте,ще драпа за службица от която да стартира към високи постове!Иначе тоя шмекер ,вече е един от най-богатите крадци в тази бедна държава!

Браво Първанов!!Как виждате след 23 януари човек ,който има седем къщи и 12 млн лева да върне кодекс на труда , който защитава работници на наемния труд

Какво става с вас червените! Стопихте се!

Ако малко се зачетеш по-задълбочено ще разбереш, че защитава работодателите, а не работниците. Къде си видял работник да членува в БСК?

От 18 коментара поне 11 са на ед ин и същ коментатор :))

Абе,това недоразумение Гоце,защо не се скрие някъде из Сирищник,ами занимава хората по празниците?!

ЗАЩОТО,КАТО СВЪРШАТ ПРАЗНИЦИТЕ И ИЗТРЕЗНЕЕШ,ЩЕ СА ТИ СВЪРШИЛИ И ПРАВАТА ПО КТ.ИМПЕРИАЛИСТИТЕ БАВНО,НЕУСЕТНО ПОЧТИ, ЛИШАВАТ ТРУДЕЩИТЕ СЕ ОТ ДОСТИГНАТОТО.ИЛИ СИ МНОГО ОГРАНИЧЕН,ИЛИ НАИСТИНА СИ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ

абе къв 'президент' ми е Гоце бе? Този е 'президент' само на червените бабички и кръговете около Доган!

Това доностническо човече неможе да си намери място от злоба ,абе смешник комунистически.

Не агент ГОЦЕ-комунист. Умирайки змията хапе наред.

Трябва в КТ да се запише, че в тристранния съвет излишни са синдикатите и държавата!

този мушморок защо не си се прибере "У Перник" да си гледа старините, а пъчи мускули като за последно?

Гоце като истински комунист,до край ще спъва работата на НС..После ще бъде последната дупка на кавала..Защо да не се изфишка сега ???

извинете,но стихоплетството не ви се отдава.заемете се с нешо друго кадето вероятно ше сте по-добар

царвулан,с претенции.да си нахлупи,,голимиот шлем,,и бегом кам сирешник

Този КОМУНОИД до последно ще защитава приближената си олигархична ПАПЛАЧ!!!

КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК!

ИСТИНАТА в две думи! Благодаря!

До дупка ще връща закони................, но 23 януари е близо

Защо ли си мислех че КТ е за защите на някои права на мнозинството на народа а не за Първанов, че да му "мисли" за 23 януари..Робската психика явно няма да може да се изкорени с векове четейки "коментарите".........

Не . Просто явно гроб си плащат и за форумите.

Днес в селото и града страдат хора на труда...

Той е политически труп. И още се опитва да влияе. СМЕШКО