Загинал и петима ранени при три катастрофи

Шофьор загина при тежка катастрофа, станала рано тази сутрин на столичния бул. “Ломско шосе“, съобщиха от пресцентъра на МВР. Малко по-късно при три верижни удара на магистрала "Тракия" са пострадали петима души.

Обратно в новината

Коментари - Загинал и петима ранени при три катастрофи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм убеден! Живея в Центъра (до Френската и -ва градска болница), софиянец 4-то поколение, нямам село и на празници съм си тук - никъде не ходя, просто няма къде да отида. Имам 2 коли в семейството, живея в нова кооперация (от 2007- построена на мястото на старата ни къща) и си имам гараж отдолу за 2-те коли + още 4 , които са на другите от кооперацията. Мисля, че Тони има в предвид точно това - от тия софиянци, които живеят в Центъра, защото имат наследствени имоти и никога не са живяли в крайни квартали ;-) Тоест такива от моят тип. Вярно е, че като дойдат празници и София и моята улица (Хан Аспарух) се опразва яко...тогава е такова спокойствие...каквото беше преди да махнат софийското жителство и такова, каквото го помня (положението) от моето детство ;-)

Номер започващ с СО означава след околовръстното.Значи софийска област ,а не софиянец.

Абе момчетии,що се хабите бе ,та нали виждам какво става дори и при хубаво време,подминават ме от ляво и от дясно с голяма скорост. Вие младите сте много невъзпитани водачи все бързате,сигурен съм че и в секса сте такива. Но в секса цък-цък язък остава за сметка на жената-мацката,а на пътя е за сметка на живота на тези които возите и на вашия. Всеки божи ден говорят по медиите,колко загинали,колко ранени и Вие щото само хормона Ви гони или не гледате и слушате и пак сте първи самоубийци. Разбирасе има и доста на по солидна възраст които пият и сядат на волана,но повечето са млади и луди бързаци. Като казах луди се сетих,че аз съм си в къщи и пия младо и лудо вино с мярка и стоя на топло и следя новините да Ви гледам сейра и пак съжалявам и съчувствам на близките Ви. Жалко!

Точен си колега! Така е !

Какви момчетии?? Човека е бил на 55г...

Така е, но не знам дали Ви е известно, че България е една от малкото страни в света, в която докато караш в насрещното някой може да те шибне отзад.

Все по-често виждаме катастрофирали бели автомобили със сини надписи. Очевидно за водачите тези автомобили не важи ППЗДП. Лошото е, че физичните закони продължават да си важат, а ЦЦ продължава да се прави на луд. В нормална държава, когато полицай или публична личност наруши някой закон, санкцията е най-тежката... но това е в нормалните държави.

и това,че някой не може да кара,или е свикнал на тарикатлъци е друг въпрос!На този свят всичко се плаща!Може сто пъти да изпревариш останалите с номера,но на сто и първият да станеш на кайма!Затова,бъди коректен към колегите си и не се прави на гявол!

...с тоя "готин" бърз ремонт и с това "европейско" разширение на ломско (дето си е пак акто беш е) а и стъпата му организация се чудя как чак сега става това...не че оная пръчка не е нарушила правилата де...ама това си е там чиста пътека в планината....еее има и велоалея де...щот сме в Ивропата...пък пейзаа е н7аправо Версайлски _)))))

...няма такова късогледство, хора са починали, пострадали и тн, вие спорите кой от софия кой от село....май тесногръдството ви е в повече

Разберете,че дали гърнето ще удари камъка ,или камъкът ще удари гърнето....все си е мамка му на гърнето! Жалко за загиналият! Бог да му прости грешката!

Така ти се струва ама не е 100, доста дълго е за обяснение, но ще кажа, че съм го гледал по Разбивачите на митове. Две коли движещи се с по 50 една срещу друга си нанасят същите вреди, като една кола движеща се с 50 и удряща се в стена, а не като кола движеща се със 100 и удряща се в стена. Свързано е с третия закон на Нютон, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие

Много неизвестности има по катастрофата на ломското,защото може да му е прилошало или да е получил инфаркт!Ако е свикнал да кара в насрещното ,за да не изчаква на опашката-значи си го е получил!

То май в 6:20 сутринта по Ломското няма големи колони от автомобили..

автобусите обикновено бъмчат с около 40, но 50 км/ч е скорост, при която ако не единия, то другия щеше да реагира и да са далеч по-малко щетите.... явно голфът с багажник (Вентото) е решило да доказва принадлежността си към най-бързите консерви на планетата

Сега се прибра по АМ"Тракия" сина и каза, че е лудница! Камиони и леки коли натръшкани, включително и патрулка дето е изхвърлена при удар чак в полето. Ами "родната полиция" да беше поставила една патрулка преди участъка с мъгла и с катастрофи за да предупреждава другите водачи! Станалото-станало! Поне "камикадзетата" малко да понамалят....

А бре, Gogo! Ние се водиме, че живееме в 21 век, а манталитета ни е от V век. Ж.Желев няма никаква заслуга за демократичното развитие на България. Той е едно подставено лице, преписало от чужди източници книгата "Фашизма" /виж библиографията към книгата му/ и за да си създаде имидж, а също така и по сценарии трябваше да амнистира криминалните затворници и разреши свободно движение на хора - неща за които нямаше условвия към този момент.

А кой има главен принос за европейското ни развитие от има няма 14 години? (аз знам отговора, ама ми е чудно какво мислят промитите от ДС мозъци в БГ - за които още има разделението София - Провинция)

Голяма грешка допусна тоя продажник Ж.Желев.Ако не беше допуснал селяните в София сега нямаше да има и проблеми с боклука с трафика и наи вече с простотията и мръсотията на говорещите "чужди"езици селяни!!!

Живеем в 21 век бре! Свободно движение на хора, стоки и услуги - какви са тия ретро коментари в неокомунистически стил?

Аз пък съм доволен от премахването на гражданството, защото сега мога да отида да живея в провинцията. Дано някой се сети да започне да развива бизнес и отваря работни места и по по-затънтените местенца...

Софиянци са хората живеещи в карето лъвов мост,орлов мост и руски паметник и то само тези които не са си продали апартаментите

Това не е вярно!

Много ли си убеден? Доста лесно мога да ти покажа колко си крив! Повечето софиянци се изнесоха от центъра, там останаха предимно старите хора, които няма за къде и за кога да продават апартаменти и да се местят. В центъра е пълен ад да минеш, да не говорим да живееш, особено ако имаш късмета да имаш кола, или повече от една. Аз лично се преместих от Лозенец в Обеля, точно по тази причина, стана ужас от новодошли. И според теб не съм софиянец, щото не живея баш в центъра, така ли?

Как пък като софиянец точно Обеля избра?Веднъж минах от там...не повтарям.Чини ми се,че излъга за потеклото си...и ти си от село май...

Тони, какво каре бе братче? Между три точки може да има само триъгълник. За да стане каре, трябваше да сложиш поне и ресторант "Кошарите"

Това за съжаление е следствие от "модата" на карането в насрещното при задръстванията в София. Щото у нас винаги някой е по-умен от тези дето карат възпитано

Пичове, ае по-спокойно - сутринта минах от там и не беше много приятна гледката. Я си представете, че му е поднесла колата, 6 и 20 още е заледено - на всеки може да се случи, да не дава Господ...

Да беше карал с 50 и да поднесе няма да се затрие

На магистралата имаш минимална скорост. Прочети си ЗДП. Ако караш с 50 е много голяма вероятността да те ударят.

Да, в случая сте прави - не личеше да е с 50, защото вентото е като без предница...

Дали е на селянин не знам но най- нахлните нарушаващи правилника за движение са софианци,който рано или късно си получават своето.

Нещо си в грешка. Това са селяни със Софийски регистрации. Тия донесоха простотията в града, същите още от асанцьора си събуват обувките, драскат колите, които са им спряли на "техните" места пред блоковете. Мякат по всички институции и си ходят на празници по родните места.

По-точно, правилно и ясно, не бих могъл да го изразя! +1

Подържам напълно мнението ти.Краино време е на всичики влизащи с "мексикански"номера в София на входовете таска 50лв.Тия като че ли не са виждали сфетофар и пешеходна пътека!Резултата от таксата ще бъде зашеметяващ!

Ако искаш и комунизма да върнем както си го подкарал...

А за никарагуански номера такса ще има ли? Ако таксата им ще е висока ще си поставя кубински номера, за които вероятно няма да има проблем, защото Фидел Кастро навярно е уважаван в София.

На Орион (бул.Европа) посока център всяка сутрин масово и най-нагло се навлиза в насрещното. Въпреки, че с бус се движа срещу тях в собственото ми платно нямат никакво намерение да отбиват или спират. КАТ вместо да гледа дали ми е кална колата (което няма как да не е през зимния сезон) да свърши някаква работа и да вземе малко книжки новогодишно. Инъче трябва да се прибягва до КАМАЗ или ЗИЛ и ще има още такива новини като горната ...

Аз съм за камаз-а, а може и с белаз... . Така естественния подбор ще си каже думата... .

Краз 255 с релса вместо броня!