Иванов: Борисов ми каза, че всичко зависи от Цацаров

Правосъдният министър в оставка Христо Иванов обяви, че премиерът му е казвал, че ключовите промени в Конституцията трябва да съгласувани с главния прокурор.

Обратно в новината

Коментари - Иванов: Борисов ми каза, че всичко зависи от Цацаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

г-н иванов,защо чак сега казвате тези неща,защо не преди гласуването,или сега е по-удобно да плюете или такав е сценария начертан от кукловода.

Христо Иванов трябва да стане новия министър председател,но без Кунева и Радан.

Абе народе български, оставете ГО да си се занимава с "Бистришките тигри"-той само за това става! Изберете премиер догодина но не такъв, всеки друг ще е по добър!

Правете сметка как се управлява милата ни държава!

Правете сметка ка се управлява милата ни държава!

Това го знаят повечето хора с поне малко акъл в главата. Моделът който залегна в направата на конституцията (1991) бе взаимстван от руските побратими на нашите новоизлюпени социалисти. Недосегаем главен прокурор който бъдейки един човек е лесен за манипулиране от мафията и ще гарантира ненаказуемостта и. В същото време ще има неограничена власт да смачка всичко дръзнало да се изправи срещу мафията и самия него. Така и се получи спомнете си Татарчев, Филчев и сега Цацаров. Затова няма как без радикална промяна Мафията сама да си отреже клона на който седи. Другото са приказки за наивници. Начините са два - бърз и недемократичен и кървав - несъстоялата се Българска пролет. Дургият - по-бавен безкръвен и цивилизован минава през приемане на електронното гласуване, измитане на повечето пасмина управлявала през последните 25 години чрез висок процент подкрепа от прогресивни сили зад граница, нова наистина демократична конституция и т.н.

Добро утро, скъпи гербдажии , от стадото ... Днес бяха изпратени следните инструкции, до вашето ръководство : 1.Другарят доган , може да приема др. боко - след предварително записване - най- малко три дни предварително и то само два пъти месечно . 2.Другарката вътрешен министър е длъжна да се явява, не по-късно от половин час, след повикване по телефона -от другаря пеевски . 3.Другарят Цацаров не може да бъде безпокоен от 12- до 13 часа, когато обядва и от 13 - до 15 часа- когато е в следобедна дрямка .Отнася се, за ВСЕКИ от ръководството на държавата . 4, Всяко действие на другарят ДЖАБА / от междузвездни. войни / , не може да бъде оспорвано , КОНТРОЛИРАНО, наблюдавано ..от НИКОЙ в държавата !!! Да сведе до знанието на всички ръководства и крепостни в България !!! 5, Хора на др. Джаба -ще посетят всички художници, карикатуристи,артисти, музиканти, писатели , анализатори , адвокати ...и прочие свободни професии, които си позволяват да се СЪМНЯВАТ в неговите разпореждания .. Другарят Рапонии- да осигури необходимата милиционерска сила - нужна за мероприятието !! 6.Другарят Борисов може да се посещава футболни терени - с цел - ритане на топката, САМО след предварително РАЗРЕШЕНИЕ от 'ЦЕНТЪРА" !!! Искането се подава писмено !!! Всички членове и ръководства на ГЕРБ- стадото да бъдат запознати с тези инструкции !! Отговаря лично др. Цв. !!! BIG AL

пред коментар, уважаеми Борисов, Иванов, голям Главн на Републиката и останалите господа от управляващите. Уважаеми дупетати представители на Българския народ (нека да не дискутираме темата кого представлявате, дали личните си интереси, или...народа ни?). Още много, много преди, а и преди изборите през 2013 година малка група колеги и аз, призовавахме всички вас уважаеми Управници за промени в конституцията, Правелника за работа на Народното събрание и свързани разпоредби. Вече 25 години лъжете и заблуждавате Българския народ, че работите за благоденствието на народа ни. Освен да разграбвате държавата, да пълните личните си сметки в чужбина, до сега народа ни не е видял и разбрал почти нищо, от дадените предизборни обещания. Управляват ни милионери да не кажа, че някои са дори и милярдери, съдебната и изпълнителна власт е подчинена не на законите на Република България а на определен кръг от Олигарси. Главния прокурор е голяма кукла на конци, съдебната система е изхвърлена на боклука! Управляващата партия ГЕРБ е сигурна и силна, дупетатите чинно слушкат и изпълняват това което им се нареди. Както нашия народ казва, гарван гарвна око не вади. Какво точно искате да ни кажете уважаеми господа, господин Иванов и господин инж. пожарникар Борисов? Лек ден.

Ясно е вече,че е време ГЕРБ да напусне сцената - нямат капацитет хорицата! Това беше ! Както СДС си отиде безвъзвратно,така и ГЕРБ ще си отиде. По-добре е сами да си вземат чантите и да си ходят вместо да ги гоним насила! Сбогом !

Боже, Боже , голям смут настана около държавният кокал ! Така се получава , когато кокалът става все по- оглозган. Но най -големият номер е да пуснеш мъглата наречена съдебна реформа и под нейното прикритие да започнеш да ръфаш каквото е останало. Това е РИформата, когато се прави от глутница вълци!

С малко думи. Цацата и Янева ги назначи Цвъки.Сами си направете извода от кой или от кого го е страх Бойко Методиев Борисов.

Мафията окончателно победи. Улицата въпроса ще реши !

Уличните лумпени нищо не решават, те само задълбочават хаоса.

Хаоса , който е забъркан за интереса на едни се решава с махането им.Проблема е кой ще махне "КОЙ".

кога ще дойде коледа за трите свине-тиквун,цъцъра и дебелян.чакам снетърпение!

Тази еднодневка съвсем се взема на сериозно! От самото начало неговото назначаване за министър беше странно.Както странни са още редица назначения на високи постове на хора от РБ, само и само мутрата да остане министър председател!

В 18 И 30 НА ПРОТЕСТ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.

Не за сваляне на правителството,а за гласуване на съдебната реформа с дълбоки промени! Аман от платени провокатори! Само народът може да накара депутатите да работят! За всяко нещо протести докато не приемат поправки полезни за добруването на обществото.Едно падане на правителството не води до решение на проблема,а до по- голяма дестабилизация.Трябва ни парламент,който да гласува закони и да слуша гласът на народа,който го е избрал.НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИЯТА ДА СЕ СВАЛЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО. ТОВА НЯМА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА,А ЩЕ ГО ЗАДЪЛБОЧИ.

Много интересно е Бойко да каже ..Цацаров от Кой е зависим...!?!?!?Аман от тия долни мутри ,доносници , олигарси и ...вся подобна гадна паплач...!?

За сега е сигурно, че Цацаров не зависи от ДСБ.

Борбата е епична! ДПС срещу правосъдния министър и демокрацията! Като общество ,Искаме честност от управляващите,а когато видим такава борба,не я подкрепяме!Показахабни главата на мафията,а ние си мълчим. Като овце.Защо се обиждаме после,когато ни казват гяури? Плевнелиев също каза,вижте къде отиват обществените поръчки.Сега Иванов казва в прав текст,кой е с върховна власт,а всички ние знаем,кой седи зад Цацаров! Защо допускаме 180 корумпирани депутати да унищожават бъдещето на нас и децата ни? Искаме ли да живеем в мизерия,мафия и задлъжнялост или искаме България на българите? Ако е така,нека излеем възмущението си пред парламента и да принудим тези,които сме избрали да гласуват съдебната реформа без договорки и с право на граждански контрол върху главния прокурор и той да бъде с ограничени правомощия.

НЕ ОТ ЦАЦАРОВ - ОТ ахмед доган!!!!!

Големият началник ще потупа ли Бойко по рамото, или ще му бие шута в г..о?

И РЕФОРМАТОРИ И ПАТРИОТИ ТРЯБВА ДА МИНАТ В ОПОЗИЦИЯ ,ДА СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ МАФИЯТА ГЕРБ ,ДПС И АБВ

"...че по времето, когато Иванов обявяваше, че напуска поста, лидерът на ГЕРБ е бил на мач на своя отбор "Бистришките тигри". Егати царско-дебелашката простотия!! Това ако беше обикновен чиновник светкавично да е уволнен!!!

А ти,де беше,бе-на инструктаж,ли?!

БОЙКО КОЙ ТИ ДАДЕ ФЕСА ДЕЛЯН ИЛИ МЕСТАН.

в скоро време БОЙКО ще даде фира

Христо Иванов-апостолът на свободата.Майтап бе.Вижте ги и двамата на снимката.Единият инсталиран от кръг Капитал,зад който стои пък чуждо посолство,придържа закръглено шкембе.Другият като вол,не по-малко закръглен,мисли за стотиците милиони от далавери.Държавни мъже.

Списание"Форин афеърс"България е мафия държава.Статията е на Мойзес Наим,Борец за мир в света,помества статии в авторитетното американско списание "Foreign Affairs"Така ,че и по света ни знаят.

Г-н Иванов, драги ми Ицо: - ти сега ли разбра, че всичко зависи от шопарчето? - ти не разбра ли, че шопарчето е цацата-примамка на Сараите (БКП+ДС=ДПС); - ти и твоите ри-фурматори не знаете ли, че Асфалт Паша е на "къса верижка", държана от агент "Сава"("Павел")? - ти/вие не знаете ли, че акули не се ловят със стръв "цаца"? - ти/вие не прочетохте ли мафиотското послание с трите вълци-единаци убити с един изстрел от трицевката на един мирно плямпащ даскал? Тя не случайно беше "пусната" преди гласуване на тъпата ви реформа! Ицо, не съм ти фен, но се пази! Защото акулите предпочитат месо, а не кренвирши (последното от една реклама).

както трябва, а не за парлама или се махайте от Парламента веднага.

Вън платеното мекере Иванов!! Беше изхвърлен брутално и сега плюе!! Бойко-39%, Деформаторите-8%!!

ТРОЛ!

niko, разбери, че трол и ибрик в тази държава са синоними.

Бойко се продаде заради медийния комфорт на Пеевски. Тръгна по стъпките на Станишев. Бойко, хората гласуваха за теб очаквайки промени. Ще загубиш на следващите избори.

тъпите хора .. че Бойко е вече 15 години на власт.. за фризьорките и таксиджиите Бойко е мъжкарче.. това е..

Няма кой да го чака до следващите избори

гадните комуняги пак се опитват да клатят държавата..

държавна (не)сигурност ли ?

Кои са свързани с Маргините ? Доган е баш - покровителят на Маргините и чрез тях и Пешо сумиста контролира вип - проституцията . Сергейчо също е свързан с Маргините . Най - доброто доказателство за това се прави чрез Цвятко Цветков от дс , на чието погребение той беше. Цвятко цветков си прозна, че Маргините са си 'техни' момчета . Б.Б. е кумувал на сватбата на Големия Маргин . Какъв извод следва от това ? Кои са свързани с Брендо ? 1. Сергейчо Сталинишев и Брендо имат общ счетоводител ; 2. Брендо е ползвал един от хотелите на Доган като офис ; 3. Цв. Йовчев продава апартамент на Брендо / корупция или пране на пари ? / ; 4. Стоян Мавродиев е свързан с Брендо - беше казано в съдебна зала ; 5. Б.Б. назначава Стоян Мавродиев на поста му и въпреки кражбата в КТБ не го сваля от поста му

Вчера забелязахте ли,че нямаше тролове на Америка за България след 18:00.Явно бяха мобилизирани в самия протест.

?!? За съжаление пък сега сте останали само комсомолците на Путлер!

Каквопротив комсомолците имате?Плевналиев е бил комсомолски секретар,това как бихте коментирали от позицията на трол на АЗБ?

"Иванов: Борисов ми каза, че всичко зависи от Цацаров" .....на мен тази дЪРЖАВА си ми харесва...има шоу, представления, убииства, изнудване, демографска криза и др. все интересни неща. Предполагам, че на целият нарос му харесват турско-българските сериали и чакаме с нетърпение следващият. Аз с особен интерес чакам един от любимите ми "Убииството на съдя Ченгенарова"...а, ТИ! Колко е весело в нашата държава, а още по-интересно е че още 26 години ще бъде интересно и на нашите деца..................Лека ти ПРЪСТ народе мой!

трудно е да изкорениш мафията на бившите комунисти от ДС

Не е трудно! Просто изкореняваш Костофф, Боздуганофф, Пърцуцофф и ...готово! България е като нова!

дам, а после и децата им трябва да изкореняваш, абре явно си има класово разделение и при нас като в индия.. добре, че поне рано или късно умират хората та се отваря шанс.. все повече разбирам Сталин когато е казал "няма го човека, няма го проблема"

Парламента пак се развуня и показа своята същност.Депутатите са се сработили с главния прокурор и не искат да го ограничават в действията му, като сигурно са се договорили с него да не ги закача.Явно е , че договорката касае лицето Бисеров от едната страна и лизето цветанов от другата страна да бъдат невинни, а реформа в съдебната система да е само за камуфлаж.Така, че Борисов също си осигурява защита от главния прокурор както и всички други партийни лидери.Най-големи предатели се оказват тези от националния фронт, които гласуваха с турците.Вече никога не вярвайте на комуниста валери симеонов.

Извинете тоя до борисов от кой халифат е?

Ти си ФЕНОМЕН! Не съм чувал някой да може да говори с аналният си отвор!? Впрочем, очевидно е, че това е устата на мисловния ти орган. Браво!

Вчера братята Делян и Сотир Пеевски свалиха Христо Иванов, а Големият мъж от Банкя се криеше, докато глутницата хиени начело с Гоце и Местан ехидно се усмихваха.

А-а, такава ли била работата? А на мен от вчера ми надуха главата, че онзи смачканяк сам си подал оставката!

Не се е крил!!!Беше си на мач с цялата кохорта охранители!!!

Бойко да си назначи за министър на правосъдието главния прокурор и стига ни е лъгал ,че се правят реформи. Най -голямата реформа ще бъде оставката на правителството.

Ами не става само с общи приказки и мантри! Иска да се запретнат ръкави и здраво бачкане. А не да мънкаш и лъжеш по телевизията!

Мафията Пеевски-прас прес-Цацаров-ДПС наби канчето на мафията Прокопиев/Плевнелиев-икономедия-Иванов-протестна мрежа. Кучетата лаят, керванът си върви. А най ми е кеф като прочета някой обикновен гражданин да взима страна "за" или " против" някой в тази война. О робе глупав, нима ти подкрепяш едното лице на поробителя срещу другото?

Добрите могат да се прегърнат с лошите, за да оцелеят, но справедливите, или падат в битка с лошите, или ги унищожават. Когато справедливите победят, ще се оправи и страната. Засега изгледи това да се случи няма.

Справедливите не водят битки, дори и със самите себе си! Наслаждават се на Вселенската справедливост!!!

прогресът е постоянна борба защото простотията винаги има тенденцията да залива всичко

А какво ще кажеш за некадърността и мързела? А за желанието да ти привеждат едни добри суми от САЩ-ите?

"Галеният от три папи" защо не беше на гласуването на промяна в Основния закон на Държавата, която ръководи?

Щом и Първанов се радва,че министър Иванов напуска поста си,значи Христо Иванов е прав,че е трудно да се бориш с мафията във властта,а тези от АБВ ги знаем.

с мафията наистина е трудно да се бориш! Особено когато си слабохарактерен некадърник с неясно образование и без особени трудови навици!

НЕ ХОДЕТЕ ПО НИКАКЪВ ПОВОД В РЕСТОРАНТ " ОСТРОВА " ПЛОВДИВ НА ГРЕБНАТА БАЗА !! АКО НЕ ИСКАТЕ ДА СИ ПРОВАЛИТЕ ВЕЧЕРТА , ДА ОСТАНЕТЕ РАЗОЧАРОВАНИ И ИЗМАМЕНИ СТОЙТЕ НАДАЛЕЧ ОТ ТОЗИ РЕСТОРАНТ !! ХИГИЕНАТА Е .... ХЛЕБАРКИ И ОЩЕ НЕЩО ....!!

Някой да знае дали тези от РИформаторския блок се подбират по дебилен принцип? Или когото посочи посланика на Обонго?

в коментарите на дир накрая винаги взимат връх простотията и глупостта както май и като цяло в България :) айде празнувайте реформаторите се провалиха радан е гей министъра - изрод пак повярвахте на гоце :)))) тъпаци вие сте виновни за състоянието на страната с простотията си

накрая винаги се появяваш ти!

Ние искаме експертно правителство на Протестна мрежа.

Ама нали сегашното правителство е половината от тях бе? И то точно в секторите, където трябват реформи, ама наистина. А не на приказки!

А ?!! Няма да има съдебна реформа!! "ШОКИРАН СЪМ" !! Не бъдете наивници! При истинска съдебна реформа, крайния резултат ще е 2/3 от управляващите и управлявалите да влязат в затвора! Как очаквате да стане това ? Съдебна реформа неможе да бъде извършена от политиците, както явно очаквате.

Ех след неговата оставка някак се развидели все едно гледах ония от идил с действия и мисли сега ако и д-р Менгеле си хвърли оставката докато не сме минали на спаначена диета ,и вместо да махне е тата захарините и всякакви гадости той умишлено ни набутва в тях да имат работа болниците и да точат здравната каса

Непонятно ми е защо се дискутира тази тема - за съдебната реформа въобще. Изначало проекта на РБ, министър в оставка Х.Иванов противоречеше на Конституцията и се съмнявам че той или те от РБ, по-точно от ДСБ не са го разбирали това. Дори и тези "осакатени" поправки в конституцията които си гласуваха в Парламента противоречат на Конституцията и ако бъде сезиран Конституционният Съд най-вероятно ще паднат в канала. От самото начало РБ трябваше да работи за цялостна промяна на Конституцията през Велико Народно Събрание както в частта си отнасяща се до Съдебната Власт така и до частта отнасяща се до държавното управление защото те са взаимно свързани, а в настоящата ни Конституция те са си направо Мафиотско Обвързани като свински черва, напълно изчерпани като модел и порочно неефективни. Но нали трябваше да се впишат във Властта и те и да се пробват - резултата е очеваден - пълно фиаско. И от цялото това фиаско единствен Местан-Доган подобаващо хитри и подмолни успяха да натрупат дивидент, малък, но все пак дивидент.