ЦИК спря книга срещу Иванов и Кънев, издавана от Пеевски

ЦИК постанови спиране на разпространението на книгата "Крадци на демокрация. Те ограбиха България!", предлагана безплатно с в. "Телеграф" на Делян Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК спря книга срещу Иванов и Кънев, издавана от Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно Христо Иванов и Прокопиев са се уплашили от това, което пише и не искат да има още факти преди изборите, че са мошеници.

Долу Пеевски

А защо и тримата - Иванов, Пеевски и Кънев не са в затвора? За да си мерят ....... ли?

Курнелия и Бойко трябва да влезнат след Пеевски

Това не е ли цензура в 21-ви век?!? Щом е "Телеграф" на Пеевски - не може, а щом е "Капитал" на фараон Иво Прокопиев - може, така ли?!? Голяма демокрация и свобода на словото, няма що!

Дебелата свиня прописала ...

Не знаех,че ЦИК има право да спира книги,пък били те и на Пеевски ?!

Интересно оти не пише срещу баце или курнелия или они са негови авери?

Стига бе! Този Пеевски взе да ми става симпатичен, на фона на Кънев и Иванов... Мишоците май! си намериха котарака

Дами и господа,изберете мене тогава,след като всички тук сте много информирани и разбиращи.Достатъчно е да се погледне миналото и ще се разбере за кого да се гласува.Запомнете ,проверете миналото и тогава пускайте гласа си.Вълкът никога не променя нрава си.Сега всеки надува и лъже кой както се е научил урока.Ха хващайте се за главите си и умната.

Пеевски , чакам на 20 март втората книга , няма забрана , ЦИК са мощна лъжлива агенция ! А този мошеник Иванов , от Дай България , ще му дадем зад врата ! Той работи за Институт Рузвелт и точно Джонатан Сорос , Вартбург Пинкос ,Джозев Стиглиц и Роб Джонсон ! Мръсник да костите на тялото !

Тоя шопар сигурно е в дъното и на изчезването на целия тираж на "Прас прес". Чувства го като конкуренция ;)))

Я, прасчо можел да пише!?

А къде бяха ЦИК, когато Маяма Нолова и верния пудел на кого ли не - Бареков измислиха Костинбродската глупост? Или когато плюеха по Цачева (и аз не я харесвам) по време на предизборната и кампания ? ББ точно затова отлага до последния момент номинацията и - понеже знаеше, че ще завалят лайн*ата върху който и да избере.

тоз слабичЕк младеж бил много лют бе... дансаджиите ще съжаляват за такъв началник.

Хора ,много интересно къде е ЦИК ,когато комунистическите телевизии БТВ, НОВА-на ПРОКОПИЕВ, ОН ЕИР в купом нападнаха ГЕРБ и Борисов по повод лъжливата журналистка Йончева .Не че защищавам Пеевски, но ако ще са забрани и наказания, защо не е еднакво за всички. Нима ЦИК и СЕМ не виждат с каква злоба комунистическите журналисти-Поли Златарева от КАНАЛ-1, Виктор Николаев и Ани Цолова - от НОВА, арменеца от БТВ-Хекимян, се отнасят към ГЕРБ и представителите им отвратително. Да не говорим за Ризова- тя се държи също отвратително,само Раданчо и около тях са важни. Да си направят отделни телевизии ,а не да са НАЖИОНАЛНИ и тогава да си говорят каквото щат.Сега СЕМ и ЦИК да си влязат в ролите иначе ще се обърнем към други институции за проверка на казусите.

Де да не ме разплачеш и да си помисля, че не живея в БГ

А защо ти не протестира, когато от 2001 г. досега почти всички медии ни показваха и само славословеха Боко Тиквата? Защо се оплакваш, сега твоят Вожд и пръв партиен ръководител си има цяла ТВ медия - ТВ Европа, която хлалебства само ГЕРБ. Предполагам, че Мутрата я е заграбил от бившия й собственик - брата на президента Петър Стоянов, който се покри в Брюксел сигурно за утеха.

Та калпав ГЕРБ всички са му криви.

Тъпа щайга , Аз също мразя , крадливите и нагли Гробари ! Пожелавам на Тиквата да пукне и да не дочака Избори ! Смърт на ОПГ Гербери ще ме зарадва и ще направя банкет !

Крадеца вика "Дръжте крадеца"!

Ей ,този дебеловрат и дебелокож се самозабрави! Ами как иначе след като ние живеем в неговата държава-четем неговите медии,купуваме от неговите лафки, неговите прокурори ръководят делата,неговите правителства му дават обществените поръчки и още ,и още.......Ние сме виновни,че търпим...

Прасетата така действат-мръснишки.

Я не обиждай животните. Те поне могат да се ядат.

С куршум няма да свършите нищо. Тук трабва нещо по-голямо. Да кажем гранатомет или нещо подобно.

Бай Ганьо прави избори - издание 2017. Отвратително!!!

Мама ти и свиня, урод такъв.Куршум за теб.

Наистина е време за отстрел на глигани като Делян ама наистина.

каква ли лъжа пише в това книжле , че така скочиха демократите в борбата за свободния печат

Ами от заглавието му става ясно!

Баща му да не е някой от народните херой?Много як ми се види,да му се плаши и хероят Бойко ,начи е дебела работа.

Не помниш ли интервютата с баща му - той се е отрекъл от сина си. В този случай майката е двигателят. А с много пари , със заплахи са овладяли всички институции, които биха приложили законите към тях.

От свиня само свинщини могат да се очакват.

Това прасе Пеевски малко му беше преди две години. Всичките вестници държи и само пуска клюки по другите партии за да ги очерни.

Щом и тоя стана писател...баси и държавата.Не му ли стига да подрежда кандидат министрите.Всички му се плашат,луда държава.....

Тоя е писател,колкото ментора му доган-хидростроител.

Този омерзения, нямаше ли да се маха от България. Пак ли иска да е депутат?

на обща депутатска храна...

Това нищожно създание още ли е на свобода. Купи почти цяла България и всички правителства го остават да си прави далаверите.Сега е хвърлил око и на ВМЗ Сопот представете си ако го вземе и него всичко отива във властта на ДПС. Ало господин Герджиков къде сте спите ли или се занимавате с доста по незначителни неща за да отклонявате вниманието на хората от съществените.

Един от големите ни дефекти като електорат /останал от времето на комунизма/ е, че възприемаме изборите като шоу, като спектакъл, в който ние сме публика, а не участници! Намираме кусури на актьорите, а забравяме, че сценаристите пишат нашия живот. А той е преходен! Само посткомунизмът е вечен в България, уви!

Прасето предизборно се разгрухтя и започна да хвърля ред кал, ред помия. Ако се направи конкурс за най-голямо прасе на Балканите, сигурно, ще го спечели. Голямата страна обича да отглежда големи прасета, като ги храни с хора.

Метафората Ви е чудесна , но за съжаление е била и трагична действителност - напр. в концлагера в Белене.

Деси, Деси, колко имаш по български, бе душко? Казва се удовлетворен/а. Всички останали вариации по думата са правописни грешки - независимо дали са "варени" или не. И не ми трий коментара, за да се научат и някои други от пишещите тук.

"ЦИК спря книга срещу Иванов и Кънев, издавана от Пеевски" От ЦИК явно играят комбина с ДПС и искат с такива действия да вдигнат рейтинга на Пеевски, което е нещо доста тредно постижимо. А пък на Кънев и Иванов рейтингът би следвало да падне, защото подобни "акции" на цензура винаги дават обратен ефект. Освен за един определен процент от хора, които винаги приемат праволинейно информацията от мас медиите и те са основната таргет група.

не е честно приятелю. само вие на хранилката. прокудихте що младо има от бг. иди и виж в очакване са, ама милост комунист има ли, никога, а всичко от 26 сте все комунисти, комунист до комунист, не така пеевски, с твоето , твоите деца ако се случи до небесата ще вдигнеш шум, а с хорското нека да е, кво ни еня за чуждото. всичко се връща многократно в пъти повече. ЩАСТИЕ С ПАРИ НЕ СЕ КУПУВА, а твоята дилема е точно обратното - пари , п, политика. спри се, че отивам до повръщам, кгб 27-продажници-българин

кои са милионерите и мултимилионерите - комунистите. Да сте видяли хирург-професор милионер у нас. Но ги оплюваме най-редовно. Арихитект - мултимилионер или милионер. С изключение на брат Станишев, архитектът който бетонира цялото Черноморие, събра парсата и духна в Англия. Хора, и още им вярвате на комунистите и ги избирате.

а, ти си равен на неграмотен простак. Научи се на правопис и тогава поучавай другите.

беше шеф на фармацевтите в България и имаше към момента 10 милиона долара. Беше на сбирка при един млад сириец, чиито близки се майтапеха с милионите му.

Нарушаване на доброто име .......ПО същата причина ЦИК да забрани и ТВ дебатите, където различните индивиди се плюят като каруцари - хахахахахахха

Единствената възможност за бягство от собствената духовна нищета, българина намира в поставянето на всеки, под общия знаменател на омаскаряването! Жалка картинка!!!

в действие

Запомнете едно нещо от мен - и то сега, точно сега, важно е да се знае ТОЧНО СЕГА! Защото ПОСЛЕ, СЛЕД ИЗБОРИТЕ, "КОГАТО СЕ ОБЪРНЕ КОЛАТА, ПЪТИЩА МНОГО"!!! - МАРЕШКИ И ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ СА ПАРТИЯ!!! МАРЕШКИ ИГРАЕ ЗА ЗЛАТЕВ!!! И МАРЕШКИ ЩЕ НАПРАВИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ЗЛАТЕВ И ОНЕЗИ ЗАД НЕГО, КОИТО ВСИЧКИ ОТЛИЧНО ЗНАЕМ И ПОЗНАВАМЕ КОИ СА - а ако някой случайно не знае или не е сигурен, АЗ МОГА ДА МУ ПРИПОМНЯ, И ТО НЕ С ДРУГО, А СЪС СОБСТВЕНИТЕ (САМО)ПРИЗНАНИЯ, "ИЗПУСНАТИ" ОТ САМИЯ ... ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ!!!,...МУ НАРЕДЯТ! Запомнете това, което ви казвам, не ми вярвайте, а само го имайте предвид като възможен или дори невъзможен, но вариант, и наблюдавайте сценките и пиеките на тези и какво става преди и след изборите, и сами си направете изводите!

Че зад Марешки стоят Златев и руснаците е много ясно,защото иначе бг мафията отдавна да го е очистила.

Прасчо, няма нужда да четем цялата книга. Карай по диагонал. Публикувай само Радан Кънев как ограби България.

Моля, да обърнете внимание, че около г-н Марешки се създава медиен ореол на български Робин Худ, който краде от богатите за да даде на бедните! Като направите справка в Уикипедия за миналото му, възникват подозрения, че той е поредният агент на руската КГБ мафия у нас. Явно проекта Сидеров вече е неблагонадежден! Имаме поговорка, която гласи : "Три пъти мери, един път режи!" Дано и Бог е с нас на тези избори!

Някой ако си мисли че Марешки е индивидуален играч.........ами да помисли и с другата глава!

Ако зад Марешки не стоят руснаците,петролната мафия отдавна да го е премахнала.

Много нажлост и безочие има в тази страна. Този, майка му и комунистите са най-големите крадци и лъжци,но хвърлят вината по всички други.Нямат срам,нито съвест За такива би трябвало да има възмездие.

"Този" какво говори и какво върши не е важно.Важното е да се внуши,че и той е маскара,като другите.

И между другото, като си говорим по тази тема за мафията, политиката и бизнеса в България, да ви дам и една "сламка". Зърнах сред новините, че Марешки бил открил бензиностанция в София, която била най-голямата на Балканите. Марешки, подобно на Капута, стана актуален и има сериозни шансове да се представи добре, тоест да прилъже много хора! Той се наложи като МНОГО ГОЛЯМ БОРЕЦ ЗА ХОРАТА, ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА И КАТО ЗАКЛЕТ БОРЕЦ СРЕЩУ ИЗЕДНИЦИТЕ, СРЕЩУ КАРТЕЛИТЕ, специално в бизнеса с горивата, нали така? (Подобно на Борисов на времето, който изгря на политическия хоризонт подтикван от босовете на мафията като заклет борец срещу мафията и Тройната коалиция, С ЧИИТО ЛИДЕРИ ВИНАГИ СИ СЕ Е РАЗБИРАЛ И ДЕЛЯЛ, като с Гоце, Доган, Пеевски..., но разбира се зад кулисите, и предимно чрез посредници - все пак тези не са абсолютни бунаци и идиоти...) Та да ви "светна" - независимо от цирка и обвиненията на Марешки за картели и срещу Златев специално, МАТРЕШКИ ИГРАЕ ЗА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ И Е МНОГО СИЛНО НЕГОВ ЧОВЕК!!! Запомнете ми думата и .... не ми вярвайте, а само наблюдавайте, НО НЕ ПРИКАЗКИТЕ ИМ, А ДЕЙСТВИЯТА И ЕФЕКТА ОТ ТЯХ! НАБЛЮДАВАЙТЕ ГИ И ГИ АНАЛИЗИРАЙТЕ, и после пак ще си говорим, след време!!! ( А нали знаете с кого си игре(ше) карти Бай Хуй и за охраната на коя голяма фирма "Ипон", тоест Борисов взимаше много сериозни суми всеки месец? Кой беше един от големите спонсори на БСП и лично на Горе, а и на Сергей? Няма да го посочвам, но ако някой се сети за Валентин Златев аз няма да го оспоря...) Мисля, че всеки с поне грам мозък в главата може да събере 2+2!

"Простотията не ходи по гората,а по хората." - Вече 20 години комунизираната журналистика пълни главите с дезинформация и обяснява всички неудачи с управлението на "демона Иван Костов".Лумпените,които се кефят на чалгата и клюките в прас-пресата,са твърдия електорат на управляващото мнозинство.

Когато един мултимилионер, плод на псевдодемокрацията изградена от ДС номенклатурата, човекът КОЙ, да седне да говори за крадци на демокрация, това е тотален и безпрецедентен връх на НАГЛОСТТА. Един човек с интелект на дюнерджия, купена в Благоевград диплома, без възпитание, без стил, без изказ, но пък мама има връзки, по дебели и от самия него.

И в този ред на мисли най-важната задача, най-важното нещо на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, които са жертва на мафията, тоест ВСИЧКИ ОСВЕН ТЕЗИ ОТ ... САМАТА МАФИЯ, е ... ДА АТАКУВАТ ДЕНОНОЩНО И НАВСЯКЪДЕ, ПРЕД ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ, ИНСТАНЦИИ И СИТУАЦИИ, ПРЕД ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ И ПОЛИТИЦИ, КОИТО ИСКАТ ДОВЕРИЕТО ИМ... АВТЕНТИЧНОСТТА НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, КАТО СЪБИРАТЕЛЕН ОБРАЗ НА МАФИЯТА И СЪЩЕВРЕМЕННО КАТО НЕЙНО УРИТИЕ, КАТО НЕЙНА ПОСЛЕДНА БАРИЕРА И БАСТИОН, защото "падне ли той", ГЛЕДКАТА ЩЕ Е НАИСТИНА ПОРАЗЯВАЩА И МНОГО ГРОЗНА, НО И КРАСНОРЕЧИВА, ТОЧНО КАКТО АКО НИЕ СИ ВЗЕМЕМ ОБРАТНО ТОНОВЕТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ МОСКВА ДОКУМЕНТИ И АРХИВИ! Затова прословутият въпрос на безкрайно симпатичните ми Ани и Вики от "Здравей България" имаше такова огромно, важно и разтърсващо значение, ЗАЩОТО ПОПАДНА ТОЧНО В ЦЕЛТА!!!

наречен "избори", макар че, тк само това чета. По скоро ме вълнува начина на цензуриране. Ние (аз) не знаем какво пише в тази книга. Не беше ли редно НИЕ да преценим вярно ли е или не? Или НЕ!

минусите в пъти надделяват плюсовете. Повечето предпочитате да ВИ КАЗВАТ какво да мислите.

ГОЛЯМ СМЯХ ПАДА КОГАТО Е ВРЕМЕ ЗА ИЗБОРИ НАУЧАВАШ КАКВО ЛИ НЕ .РАЗМИРИСВА СЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.А НИЕ СЕ ЧУДИМ КОЕ ПО-МАЛКО ЗЛО ДА ИЗБЕРЕМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА СЕ ИЗПРАВИ СРУЩУ ТЯХ

така нареченото "Автентично дясно" в България е чудесна илщстрация за една стара гръцка народна песен, в която литературно-музикалният герой се пита "Коя да взема, коя да оставя" Пред подобен тежък избор е изправен и българския десен избирател, колкото и рядък и изчезващ вид да е той. От една страна "ДАЙ, България" - партия създадена с дарения от един розовобузест бизнесмен и оглавена от провален екс-министър. както той, така и близките му произхождат от комунистически семейства. Коалира се с откровено хомосексуална формация ДЕОС. От друга "Нова република", оглавявана от скандално известен с едно екзотично-интимно селфи, предназначено за интимен партньор. От треата, някакви жалки останки на РБ - олицетворение на мултиплициран вариант на баснята за орела, рака и щукатаа. Макар и отървал се отчасти от видната демократка Пръмова, този субект също навява силно на фалш и мухъл. Коя да взема, коя да оставя, звучи в ушите на оредяващия десен избирател... А отговор няма, а отговор няма.