Коментари - Следователка обвинена по скандала ”Р. Овч.” | Днес.dir.bg

Следователка обвинена по скандала ”Р. Овч.”

Прокуратурата повдигна обвинение на следователката Татяна Шарланджиева, затова че е прикрила бизнесмена Красимир Георгиев-Фронтиера.

Обратно в новината

Коментари - Следователка обвинена по скандала ”Р. Овч.” | Днес.dir.bg

Коментари

Ето, гласувате за БСП и получавате Р.Овч. и енергийна мафия; Гласувате за ГЕРП - получавате милиционерски режим в стил "див запад". Най-добре спестете пари и се махнете от тая местност, известна в миналото като България.....

Г-н гл. прокурор, не искаме да чуваме за никакви обвинения за хора от БСП - те са чисти като сълзица. Виж за ГЕРБ може, те носят на бой.

Пълни глупости и провокации! Р.Овч. е невинен, както Масларова и всички останали министри на БСП, ДПС и НДСВ! Корупцията е с име ГЕРБ и като Партията спечели изборите ще видите, че Прокуратурата и Съда ще го потвърдят!

ПИПНЕШ ЛИ НЯКОЙ ОТ БСП ТРЯБВА ПРОТИВОГАЗ!

БСП е най-гнусната сбирщина...

Между другото тази следовател преди няколко години се разрови във далаверите на фирмите, в които бившият президент Георги Първанов беше прикрит поддръжник със съответните сериозни дялове. Фирмите работят в масларския бранш, фуражи и птицевъдство !!! Все среда характерна с огромни ДДС далавери и кражби !!!

Алоо става въпрос за 500 000 евро????? Егаси мошениците, комуняги проклети!! Затова пищят като на умряло - ако загубят властта - жална им майка - всички са за затвор!

На 08.05.2007 г. е образувано досъдебно производство срещу Татяна Шарланджиева и Корнелия Нинова за престъпление по чл. 288 .

"Империята отвръща на удара" Серия 12 Епизод 365. Е-еех кога ли най-после ще свърши този цирк? Извинете-сериал.

Къде да подам сигнал срещу прокурорите, от около час хич не ме слушат

Тя няма име, не трябва да има нито цвят, нито партия. Приветствам г-н Цацаров, защото поне досега той не показа пристрастие, работи неуморно и това, което виждаме, сигурно се одобрява от по-голямата част от българите, независимо коя партия подкрепят. Ако прокуратурата действа независимо и непримиримо към всяко нарушение на законите, имаме шанс да се измъкнем от последното място в ЕС. Народът ни може, стига да му се създадат нормални условия да работи.

Гласувайте за БСП - ниска безработица, високи доходи и пенсии, високи нива на здравеопазване, образувание и екология, усвояване на еврофондове. БСП вече доказа, че го може!

Аиде отново ни пратиха във "лева глуха"Кой са "олигарсите" и кой спонсорират-мен и вас? Направо са "света вода не-напита" затова тънат във лукс със па 10 апартамента и офшорни сметки из света а за нас ДЪЛГОВЕ,КРЕДИТИ и ред простотии дето са вършили зад гърбът ни! НАРОДЕ????

искрено ще се радвам ако спечели БСП. Станишев ще е..б..е майката на цялата държава - и тогава всички маймуни които гласуват за него, що го получат отттз . ад лично от станишев. Най добре е тъй. Да живее Станишеф, само той и само той ще Ви оппправи

Шарлатанджиева

Да живее Цацаров! Всички политагенти и олигархоагенти на меверейската мафия - на калъп!

Доказателствата са от 1996 г.

Господи,моля те дай на България самоотвержени,знаещи,ангажирани към народа,честни родолюбци,които да избавят от това дълбоко блато униженият ни народ ! Дай разум,сили и борбен дух на всички честни хора в тоя съсипана държавица! Ще ли доживеем по-спокен и сигурен жвот?

Нещата лека полека ще излезнат на яве и престъпленията на комунистическата мафия, която докара държавата до тук!

На лицето и е изписано "комунистическа благост" и отдаденост,всеотдайност и лоялност към ценностите ОБЩОЧОВЕШКИ така както ги разбират ТЕ!

приключва още тази вечер- 24.00 h:) В неделя е 12-часовият финален епизод. След това ще има пресконференции и честитки. Интересно Яне дали ще участва? Само това не е ясно?

Преди четири години я загубиха. И какво направихте вие - закопахте се в същите далавери така както комунистите не бяха и сънували....

Не го барайте Овчаров той е милионер. Те за това ги е страх и се борят с всикчи сили ГЕРБ втори мандат да не вземат - тогава ще им излезнат всички далавери искат не искат!

Преди няколко години писаха: " Прием без Жорж Ганчев може, но Жорж без прием-не." :-) Същото ще кажа и за Яне"войвода". Как ще се откаже от "кьор софрата"?

Какво ще ни дадеш, историйо, от пожълтелите си страници? Ний бяхме неизвестни хора от фабрики и канцеларии, ний бяхме селяни, които миришеха на лук и вкиснало, и под мустаците увиснали живота псувахме сърдито. Ще бъдеш ли поне признателна, че те нахранихме с събития и те напоихме богато с кръвта на хиляди убити. Ще хванеш контурите само, а вътре, знам, ще бъде празно и няма никой да разказва за простата човешка драма. Поетите ще са улисани във темпове и във агитки и нашта мъка ненаписана сама в пространството ще скита. Живот ли бе да го опишеш? Живот ли бе да го разровиш? Разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова. По синорите сме се раждали, на завет някъде до тръните, а майките лежали влажни и гризли сухите си бърни. Като мухи сме мрели есен, жените вили по задушница, изкарвали плача на песен, но само бурена ги слушал. Онез, които сме оставали, се потехме и под езика, работехме къде що хванем, работехме като добитък. Мъдруваха бащите в къщи: "Така било е и ще бъде..." А ние плюехме намръщено на оглупялата им мъдрост. Зарязвахме софрите троснато и търтвахме навън, където една надежда ни докосваше със нещо хубаво и светло. О, как сме чакали напрегнато в задръстените кафенета! И късно през нощта си легахме с последните комюникета. О, как се люшкахме в надеждите!... А тегнеше небето ниско, свистеше въздуха нажежен... Не мога повече! Не искам!... Но в многотомните писания, под буквите и редовете ще вика нашето страдание и ще се зъби неприветно защото би ни безпощадно живота с тежките си лапи направо по устата гладни, затуй езика ни е грапав. И стиховете, дето пишем, когато краднем от съня си, парфюмен аромат не дишат, а са навъсени и къси. За мъката не щем награди, не ще дотегнем и с клишета на томовете ти грамади, натрупани през вековете. Но разкажи със думи прости на тях на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили.

Няма да плащам сметката за парното, докато след издадена осъдителна присъда, влязла в законна сила, не започне и не завърши процедура по отнемане на имуществото на г-жата, придобито чрез престъпление! Впрочем- пеевски за това ли реши да си остане политик- бил е наясно, че в следствието към сгп ще има чистка на политическите бушони?

ПОДАВАЛ СЪМ ЖАЛБИ ДО ПРОКУРАТУРАТА / НЕБЕЗИСВЕСТНИЯ ГРАЦКИ ПРОКУРОР И БИВШИЯТ ГЛ. ПРОК./ СРЕЩУ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ В БГ /ТОПЛОФИКАЦИЯ И Т.Н./ НЕ САМО ЧЕ НЕ МИ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ, НО ЗАПОЧНАХА КОНТРА ОФАНЗИВА. ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА БГ. НО НАЛИ СЪМ СИ "НАИВЕН ГЛУПАКОВ", А ВИЕ ЧАКАЙТЕ СТРАНАТА ДА СЕ ПРОМЕНИ??????!!!!!!!!!

Върнете България на хората, не се стискайте... Да видите хората след това какво ще направят с нея.

Че Смирненски и Вапцаров са по-актуални днес, отколкото тогава!

Не бяхте ли комунисти

Само че тези неща не се случват с пожелание и молби!...

Dragan

Три пъти ура за мен. АЗ ЩЕ СПЕЧЕЛЯ - УРАААААА АЗ УСПЯХ ДА ИЗГОНЯ СПОСОБНИТЕ И ДА ОСТАВЯ САМО УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИТЕ ХОРА. УРАААААА

Нееее... Би трябвало да кажеш: Р.Овч. е най-невинният и чист човек във властта вече толкова години, и се е превърнал в пример за младото поколение. А както е казано - личният пример е най-доброто средство за възпитание на подрастващите!

"А, говори си, не ми пречиш" = на ме пука. И прокуратурата да си повдига, на никого не пречи.

Очевидно се считаш за един от "останалите" :)))

Много актуално в момента. Нека всички млади го прочетат, понеже едва ли са го изучавали.

А какво попречи това да стане през изминалите три и половина години?!

Гласувате за герб и получавате фидосова на трапезата си :)))

Комунстическия съд и комунистическата прокуратура. Там като заемеш поста е почти доживот. Трябва да утрепеш някого, че да те свалят и евентуално съдят. Съда и прокуратурата все още са около 80% приближени на БСП.

"Услужливите" прокурори и съдии! Защо е спряно делото преди 7 години, а сега почва пак? Кой "услужлив" прокурор е местил папките по сейфове ?

Особено усвояването на еврофондовете и всякакви други фондове доказа че го може. Така добре и хубаво ги усвояваха (техните хора) че хората се уплашиха да не усвоим всичко и ни ги спряха.

Dragan

Е на толкова маймуни, трябва да има един свестен пастир който да ги манипулира и управлява Ха-ха

Dragan

Виждам, че може да разсъждаваш - значи още не съм успял да те изгоня. ако искаш присъедини се към мен, пък може и министър да те направя

Dragan

,,,

Има много подозрения, че и да утрепаш някого, пак си оставаш. Магистратите са недосегаеми.

Миризливото БСП започва да се разлага. Стани шеф спази принципа- с твоите камъни по твоита глава.

Dragan

Сигурно се питате - защо хората гласувата за мен. Е ще ви кажа. Аз владея силата и контролирам по слабите мозъци (всъщност баща ми беше джедай)

96 г - една пенсия - 5 долара. Всички училище и детски градини без отопление. Доказано от БСП.

ето това са обвинения не някакви хвърчащи флашки бсп на бунището на историята заедно с дпс и сдс и кунева и дсб и атака

Коментари - Следователка обвинена по скандала ”Р. Овч.” | Днес.dir.bg

Следователка обвинена по скандала ”Р. Овч.”

Прокуратурата повдигна обвинение на следователката Татяна Шарланджиева, затова че е прикрила бизнесмена Красимир Георгиев-Фронтиера.

Обратно в новината

Коментари - Следователка обвинена по скандала ”Р. Овч.” | Днес.dir.bg

Коментари

Ето, гласувате за БСП и получавате Р.Овч. и енергийна мафия; Гласувате за ГЕРП - получавате милиционерски режим в стил "див запад". Най-добре спестете пари и се махнете от тая местност, известна в миналото като България.....

Г-н гл. прокурор, не искаме да чуваме за никакви обвинения за хора от БСП - те са чисти като сълзица. Виж за ГЕРБ може, те носят на бой.

Пълни глупости и провокации! Р.Овч. е невинен, както Масларова и всички останали министри на БСП, ДПС и НДСВ! Корупцията е с име ГЕРБ и като Партията спечели изборите ще видите, че Прокуратурата и Съда ще го потвърдят!

ПИПНЕШ ЛИ НЯКОЙ ОТ БСП ТРЯБВА ПРОТИВОГАЗ!

БСП е най-гнусната сбирщина...

Между другото тази следовател преди няколко години се разрови във далаверите на фирмите, в които бившият президент Георги Първанов беше прикрит поддръжник със съответните сериозни дялове. Фирмите работят в масларския бранш, фуражи и птицевъдство !!! Все среда характерна с огромни ДДС далавери и кражби !!!

Алоо става въпрос за 500 000 евро????? Егаси мошениците, комуняги проклети!! Затова пищят като на умряло - ако загубят властта - жална им майка - всички са за затвор!

На 08.05.2007 г. е образувано досъдебно производство срещу Татяна Шарланджиева и Корнелия Нинова за престъпление по чл. 288 .

"Империята отвръща на удара" Серия 12 Епизод 365. Е-еех кога ли най-после ще свърши този цирк? Извинете-сериал.

Къде да подам сигнал срещу прокурорите, от около час хич не ме слушат

Тя няма име, не трябва да има нито цвят, нито партия. Приветствам г-н Цацаров, защото поне досега той не показа пристрастие, работи неуморно и това, което виждаме, сигурно се одобрява от по-голямата част от българите, независимо коя партия подкрепят. Ако прокуратурата действа независимо и непримиримо към всяко нарушение на законите, имаме шанс да се измъкнем от последното място в ЕС. Народът ни може, стига да му се създадат нормални условия да работи.

Гласувайте за БСП - ниска безработица, високи доходи и пенсии, високи нива на здравеопазване, образувание и екология, усвояване на еврофондове. БСП вече доказа, че го може!

Аиде отново ни пратиха във "лева глуха"Кой са "олигарсите" и кой спонсорират-мен и вас? Направо са "света вода не-напита" затова тънат във лукс със па 10 апартамента и офшорни сметки из света а за нас ДЪЛГОВЕ,КРЕДИТИ и ред простотии дето са вършили зад гърбът ни! НАРОДЕ????

искрено ще се радвам ако спечели БСП. Станишев ще е..б..е майката на цялата държава - и тогава всички маймуни които гласуват за него, що го получат отттз . ад лично от станишев. Най добре е тъй. Да живее Станишеф, само той и само той ще Ви оппправи

Шарлатанджиева

Да живее Цацаров! Всички политагенти и олигархоагенти на меверейската мафия - на калъп!

Доказателствата са от 1996 г.

Господи,моля те дай на България самоотвержени,знаещи,ангажирани към народа,честни родолюбци,които да избавят от това дълбоко блато униженият ни народ ! Дай разум,сили и борбен дух на всички честни хора в тоя съсипана държавица! Ще ли доживеем по-спокен и сигурен жвот?

Нещата лека полека ще излезнат на яве и престъпленията на комунистическата мафия, която докара държавата до тук!

На лицето и е изписано "комунистическа благост" и отдаденост,всеотдайност и лоялност към ценностите ОБЩОЧОВЕШКИ така както ги разбират ТЕ!

приключва още тази вечер- 24.00 h:) В неделя е 12-часовият финален епизод. След това ще има пресконференции и честитки. Интересно Яне дали ще участва? Само това не е ясно?

Преди четири години я загубиха. И какво направихте вие - закопахте се в същите далавери така както комунистите не бяха и сънували....

Не го барайте Овчаров той е милионер. Те за това ги е страх и се борят с всикчи сили ГЕРБ втори мандат да не вземат - тогава ще им излезнат всички далавери искат не искат!

Преди няколко години писаха: " Прием без Жорж Ганчев може, но Жорж без прием-не." :-) Същото ще кажа и за Яне"войвода". Как ще се откаже от "кьор софрата"?

Какво ще ни дадеш, историйо, от пожълтелите си страници? Ний бяхме неизвестни хора от фабрики и канцеларии, ний бяхме селяни, които миришеха на лук и вкиснало, и под мустаците увиснали живота псувахме сърдито. Ще бъдеш ли поне признателна, че те нахранихме с събития и те напоихме богато с кръвта на хиляди убити. Ще хванеш контурите само, а вътре, знам, ще бъде празно и няма никой да разказва за простата човешка драма. Поетите ще са улисани във темпове и във агитки и нашта мъка ненаписана сама в пространството ще скита. Живот ли бе да го опишеш? Живот ли бе да го разровиш? Разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова. По синорите сме се раждали, на завет някъде до тръните, а майките лежали влажни и гризли сухите си бърни. Като мухи сме мрели есен, жените вили по задушница, изкарвали плача на песен, но само бурена ги слушал. Онез, които сме оставали, се потехме и под езика, работехме къде що хванем, работехме като добитък. Мъдруваха бащите в къщи: "Така било е и ще бъде..." А ние плюехме намръщено на оглупялата им мъдрост. Зарязвахме софрите троснато и търтвахме навън, където една надежда ни докосваше със нещо хубаво и светло. О, как сме чакали напрегнато в задръстените кафенета! И късно през нощта си легахме с последните комюникета. О, как се люшкахме в надеждите!... А тегнеше небето ниско, свистеше въздуха нажежен... Не мога повече! Не искам!... Но в многотомните писания, под буквите и редовете ще вика нашето страдание и ще се зъби неприветно защото би ни безпощадно живота с тежките си лапи направо по устата гладни, затуй езика ни е грапав. И стиховете, дето пишем, когато краднем от съня си, парфюмен аромат не дишат, а са навъсени и къси. За мъката не щем награди, не ще дотегнем и с клишета на томовете ти грамади, натрупани през вековете. Но разкажи със думи прости на тях на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили.

Няма да плащам сметката за парното, докато след издадена осъдителна присъда, влязла в законна сила, не започне и не завърши процедура по отнемане на имуществото на г-жата, придобито чрез престъпление! Впрочем- пеевски за това ли реши да си остане политик- бил е наясно, че в следствието към сгп ще има чистка на политическите бушони?

ПОДАВАЛ СЪМ ЖАЛБИ ДО ПРОКУРАТУРАТА / НЕБЕЗИСВЕСТНИЯ ГРАЦКИ ПРОКУРОР И БИВШИЯТ ГЛ. ПРОК./ СРЕЩУ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ В БГ /ТОПЛОФИКАЦИЯ И Т.Н./ НЕ САМО ЧЕ НЕ МИ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ, НО ЗАПОЧНАХА КОНТРА ОФАНЗИВА. ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА БГ. НО НАЛИ СЪМ СИ "НАИВЕН ГЛУПАКОВ", А ВИЕ ЧАКАЙТЕ СТРАНАТА ДА СЕ ПРОМЕНИ??????!!!!!!!!!

Върнете България на хората, не се стискайте... Да видите хората след това какво ще направят с нея.

Че Смирненски и Вапцаров са по-актуални днес, отколкото тогава!

Не бяхте ли комунисти

Само че тези неща не се случват с пожелание и молби!...

Dragan

Три пъти ура за мен. АЗ ЩЕ СПЕЧЕЛЯ - УРАААААА АЗ УСПЯХ ДА ИЗГОНЯ СПОСОБНИТЕ И ДА ОСТАВЯ САМО УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИТЕ ХОРА. УРАААААА

Нееее... Би трябвало да кажеш: Р.Овч. е най-невинният и чист човек във властта вече толкова години, и се е превърнал в пример за младото поколение. А както е казано - личният пример е най-доброто средство за възпитание на подрастващите!

"А, говори си, не ми пречиш" = на ме пука. И прокуратурата да си повдига, на никого не пречи.

Очевидно се считаш за един от "останалите" :)))

Много актуално в момента. Нека всички млади го прочетат, понеже едва ли са го изучавали.

А какво попречи това да стане през изминалите три и половина години?!

Гласувате за герб и получавате фидосова на трапезата си :)))

Комунстическия съд и комунистическата прокуратура. Там като заемеш поста е почти доживот. Трябва да утрепеш някого, че да те свалят и евентуално съдят. Съда и прокуратурата все още са около 80% приближени на БСП.

"Услужливите" прокурори и съдии! Защо е спряно делото преди 7 години, а сега почва пак? Кой "услужлив" прокурор е местил папките по сейфове ?

Особено усвояването на еврофондовете и всякакви други фондове доказа че го може. Така добре и хубаво ги усвояваха (техните хора) че хората се уплашиха да не усвоим всичко и ни ги спряха.

Dragan

Е на толкова маймуни, трябва да има един свестен пастир който да ги манипулира и управлява Ха-ха

Dragan

Виждам, че може да разсъждаваш - значи още не съм успял да те изгоня. ако искаш присъедини се към мен, пък може и министър да те направя

Dragan

,,,

Има много подозрения, че и да утрепаш някого, пак си оставаш. Магистратите са недосегаеми.

Миризливото БСП започва да се разлага. Стани шеф спази принципа- с твоите камъни по твоита глава.

Dragan

Сигурно се питате - защо хората гласувата за мен. Е ще ви кажа. Аз владея силата и контролирам по слабите мозъци (всъщност баща ми беше джедай)

96 г - една пенсия - 5 долара. Всички училище и детски градини без отопление. Доказано от БСП.

ето това са обвинения не някакви хвърчащи флашки бсп на бунището на историята заедно с дпс и сдс и кунева и дсб и атака