Радев: Има ли политически гръб зад сделката с ЧЕЗ?

Оставката на енергийния министър заради сделката с ЧЕЗ генерира още повече въпроси към кабинета, има ли политически гръб зад нея, попита президентът Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Радев: Има ли политически гръб зад сделката с ЧЕЗ? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има , Радев, има политически гръб зад сделката и този гръб е ярко-червен. А и твоятм зад.ик -също!

Мачкайте герберската крадлива гмеж, господин Президент, затова Ви избрахме,набивайте ежедневно канчето на банкянският прост цървул, съд за националният предател Борисов, долу ГЕРБ!!! Няма ли кой да му зашие джобовете на този селяндурин, докога ще гледаме простотията, която демонстрира,дори и в чужбина,вечно с ръка в джоба на панталона на официалният костюм,що за мутренска простотия, СРАМ МЕ Е ОТ ТЕБ, ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ ЛЪЖЛИВ,МАХАЙ СЕ,НЕЩАСТНИК!!!

Май са намесени повечко политически играчи и ще има бой за ЧЕЗ?! : )

Вчера ББ размахваше пред журналята някакви "документи, пратени му от Бабиш". Днес Бабиш отрече да е пращал някакви документи на ББ, Каза че само били говорили по телефона!

бабиш не е изпращал документ на борисов а само са разговаряли на срещата в чехия; докумeнта депозиран от борисов са изрески от чешкия служебен вестник на чешкия премиер; бнб трябва да изплати дьлга от120 млн евро на чез по заповед на борисов, която само тои може да даде на бнб; за сделката трябва да има сертификат на фирмата на гинка т.е фирмата на сьпруга на гинка, шеф на сик борисов много е здраво е закьсал

Приятелски съвет. Ако имаш нещо извади го ,ако ти пречат кажи го, НАЙ ПОСЛЕ ИЗВЪРШИ ЕДНО ИСТИНСКО ДЕЙСТВИЕ .ИЛИ ИДИ В ЧЕХИЯ И РАЗБУНИ ТАМ МЕДИИТЕ ,ЗАЩОТО НАШИТЕ СА ДУПКИ И КУПЕНИ.ИЗОБЩО ПРЕДПРИЕМИ ДЕЙСТВИЕ НЕЗАВИСИМО КОЙ Е ЗАД СДЕЛКАТА .ако са твои хора кажи и това ,но бъди мъж и не се дръж да един калпав пост БЪДИ НАЙ ПОСЛЕ МЪЖ И ИЗГОНИ ТАЗИ ДО СЕБЕСИ ЗАЩОТО МНОГО ТИ ВРЕДИ .ТЯ САМО МЛЯСКА И ТЕ ИЗЛАГА.

Най-глупавия и ''най-безпартийния'' президент , който някога сме имали . С нетърпение чакам поредната ОСТАВКА на кабинет БОРИСОВ . Българското стадо и без падар си е добре , защото е стадо от вълци .

ти що смесваш Бай Х-й с президента, ко искаш от президента, ами като ти е тъжно иди на рамото на плювналиев,затваряй си плювалника

Изключително ВНУШЕНИЕ!!! Питай: "Има ли азиатски намеси??"

г-н Президента иска да каже културно : ОСТАВКА!

Румене, Румене. Прочети още веднъж "Приказка за стълбата" и кажи на всеослушание ти къде си. Долу пред стълбата, или горе. Начина, по който говориш издава, че си горе и не позволяваш никому вече да я изкачи. Не може 13 месеца да си президент и чак сега да научиш за сделката от вестниците. Ако беше на щурвалът такава позакъсняла реакция щеше да има тъжен край. Сега е само смешно и жалко, че всички управляващи сте като насрани и с говорене на врели-прекипели искате да скриете вонята от разложението си. Нали така?!

Този коментар към премиера и управлявалите в периода 2001-2005 г., когато се извърши приватизацията на Електроразпределение София. Радев няма нищо общо.

Гошо, ти да не си Гошо - обратно на острото,май си ти, познах те, все едни и същи питанки имаш

Уж всички искат пазарна икономика , но без пазарни средства! Всички говорят за далавера в сделката , но никой не поставя под въпрос правилата по която се извършва тя! Всеки чака да дойде неговия ред!

Ех другаря Радев изпълзя от дупката с въпросите. Какво касае българите бе другарю, те си плащат тока скъпо и прескъпо, дали ще са ЧЕЗ или който и да било тока си е ток. Щом навремето държавата е продала дяла си в тази "национално важна стратегическа компания" какво можем да искаме в момента? По-добре по чие време се е случило това, а не след години да обвиняваме правителството което се мъчи да ни извади от калта на десетилетия комунистически ламтежи и пропастта оставена след тях. Дано хората не забравят това и не се подвеждат по комунистическата пропаганда на Радев и партията столетница в лицето на вожда Нинова.

Прав си! Всичко вече е от десетилетия!!!

Интересно, като говорим за комунисти, защо изключваме ГЕРБ и НДСВ?

Анонимний "аз",не държавата,а Бойко Борисов е продал въпросния дял,разбра ли ??? И затова,сега се свива и гледа,като НАПИКАНО дете,маййка си !!!

НЕ МИ ЗАДАВАЙ ГЛУПАВИ ВЪПРОСИ ,А ОТГОВАРЯЙ ,ЗАЩОТО ВЪПРОСИ ИМАМ ПРАВО ДА ЗАДАВАМ АЗ ,А ТИ ДА ОТГОВАРЯШ , затова сме те избрали и по-бързо ,много мудно и лежерно го раздавате ,кой ме с...а в гащите ,спахте ли досега или сте в играта ...?

Радев, по - сериозно се хванете за случая! Защитете интересите на държавата!

без телефона дали може банка да даде гаранция за 80 млн., а друга банка да ти отпусне кредит за 180 млн, какъвто е случаят на каката от Пазарджик.

нищо не знаел,само глупаците които гласуваха за него му вярват

радев това че си имаш позиция и съм ти фен си е твоя работа и моя обаче в случая говориш глупости ,,,,,,,,реакцията ти е преиграваща доста жалко за нивото ти което сме те приели като президент ......излагаш се

А ТИ ПЪК КОЙ СИ, ЗА ДА ПРАВИШ ОЦЕНКИ НА ПРЕЗИДЕНТА? РАДЕВ Е ПЕРФЕКТЕН ОТ ВСЯКЪДЕ. ЗА ТОВА СМЕ ГО ИЗБРАЛИ, ЗА ДА СПРЕ ТОЯ ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРИЯ, КОЙТО Я СЪСИПВА ОТ ТОЛКОВА ГОДИНИ. КАЛИНКИ И ГИНКИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ. ТЯ ДАЖЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗРЕЧЕ ДУМАТА ОФШОРКА, А КАЗВА ОШФОРКА. АМА ПАРИ ПОЛУЧАВА ОТ ТАМ.

... нали гинка ти беше амика, бе, дончо...

Да, другарю Радев, и това е гърбът на червените милионери от червената партия, които имат интереси в енергетиката. Търсете там!

ДАНС работил вече по въпроса... Г-н президента трябваше да изисква отговори от мутрата, под чието пряко ръководство е ДАНС. Какво работят тия клатикрачоли? Откъде накъде мутрата тепърва ще нарежда на ДАНС да проверят сделката и Гинка?! Ама това кварталната ОФ организация ли е, или служба осигуряваща националната сигурност. Едно време ако това нещо изобщо се случеше, това означава че ДАНС (или тогава ДС) не работят. Те трябваше още преди да се разчуе сделката да са докладвали на мутрата и президента, какво се случва, да дадат предложение, какво да се предприеме предварително, за да предотвратят този гаф и грабеж на ЕРП?! Това е секретна служба, изпреварваща събитията със своята работа и информации, а не сегашните клатикрачоли и чиновници с огромни заплати, които тепърва да тръгнат след събитията. Ама сега работата е на НАП и КФН, не на спящата госпожа ДАНС. ДАНС да се разтърси за яката!

Откакто разрушителят на съвременна България Костофф разруши и службите в системата на ДС, новосъздадените от разни "техни хора" служби и службици се занимават само със своите заплати и привилегии, а с националната сигурност никой не се занимава! ДАНС е последната креатура в този списък - и най-некадърната! Не се чуди, че ДАНС не изпреварва никакви събития, а се мъкне след тях, и само след като бавнозагряващите ѝ наредят все пак да разследва нещо и някого ... Така се работи сега - като селските жандари - подтичват след безобразията, не знаят нищо от преди това, и на никого нищо не са докладвали, щото и те не знаят! И КФН е такава, и всичките други! Нали това искаха ония, дето скачаха в студа около храм-паметника и викаха разни простотии - ето, това и получиха! Сега да не реват - няма оперативно работещи служби за сигурност, няма и сигурност, няма държава! Има разни политически експериментатори, които заедно с родата и политическите дружки забогатяват, когато се доберат до евро-фондове и почнат да си ги разпределят - много е просто!

Радев, Арестувай Премиера и разпусни Правителството. Викни зелените човечета и установи ново правителство по кримски. Всички твои кремълски приятели те поддържат и само чакат да им дадеш сигнал.

Точно ти пък какво знаеш за Крим?

Този коментар вече счупи глупомера.

Радев, Арестуваи Премиера и корумпираното Правителство ,Разспускай Парламента и свиквай Велико Народно Събрание и После Публичен Народен Съд за назионалните предатели ...... Ние сме с тебе

Значи сте трима. Радев, Курнела и твоя милост.

иначе отдавна да го е направил.

Задната колона на Корни ( третата колона на Кремъл) пак звучи в синхрон с компартията , но някак си фалшиво за обикновения слушател.

Разбира се , че има политически гръб на Гинка . Това са Корни, Депесето и Радев. Подгорвят се за извънредни избори. Правят съвещания в президентството, пленум на партията и тази вечер Доган е свикал неговите хора. Очаква се утре червените да излезат на Орлов Мост. Ако не стане, всички излизат в гората и започват партизанска. война . Сега бързат много , защото явно най-сетне са прочели прогнозата за времето - Лошото време е само още 3 дни и след това няма да има с какво да плашат хората.

УШАТКО,ЗА КАКЪВ ПОЛИТИЧЕСКИ ГРЪБ ПИТАШ??КАТО ЧЕ ЛИ НЕ ЗНАЕШ....... ТОВА СА ТВОИТЕ БРАТУШКИ И МАФИОТИ ОТ БСП(ДС)..... РУСКО-ГРУЗИНСКИТЕ ОФШОРКИ,КАКВИ СА?????????

Радев,маторжийче,срам ме е да те слушам. Че и службите са ти под ръка. На всеки що годе нормален е ясно,че това е инсперирана от Русия работа. Гърба е на Русия. Ха сега ко ш каиш !!!! Даваш заден. 80 % от частния капитал у нас е руски с наши лакеи. Ти това го знаеш ко баламосваш раята!!!!!!!!!

ТАЗИ СДЕЛКА ДОКАЗА ,ЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА ,РАДЕВ ,НЯМА ,СПИТЕЕЕ.....КЛЕПАРИ !!!!Чехите си правят гаргара с вас и ...нас ,заради вас !

Радев е тонколона, на която звучи касетката на БСП: лас маги , джас маги акардеони - макардеони, гинка , минка, пържена сланинка, тока е трифазен, а водата със уран .. ..няма рима , ама то и не трябва.

защо Радев, правилното име е БОРИСОВ? Поздравявам те за въпроса!

КАКВО В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СТАНЕ БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКИ ГРЪБ??? НИЩО.

ВСЕКИ МАНИПУЛАТОР ЩЕ ИЗКАРА,ЧЕ ВЪЛКЪТ Е ТЪПА ОВЦА

СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО,ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е МНОГО ПО-ВИСОКА КЛАСА ОТ ПРЕМИЕРА. ТИКВАТА ТАКА СЕ Е ОПЛЕЛ В СОБСТВЕНИТЕ СИ МРЕЖИ,ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕМ И ДА ГО ИЗРИТАМЕ

Много ме кефи колко НЕостър е беквокалът на Нинова. Той питал! Той питал! Той трябва да ЗНАЕ, а не да пита. И защо до сега не се срещна с чешкия премиер, с шефа на Чез, с началниците на регулаторни органи??? Ама то не е като да се развяваш по безсмислени места с любовницата си за сметка на държавния бюджет.

... засега пита... после ще го пипа... докато накрая го стиска... иска... иска!

Кауна поде реториката на

Дали е възможно такава сделка да се реализира без политически чадър? Нещо не ми се вярва. Това не ти е да купиш оранжерия или кравеферма. Знае се и даже вчера се коментираше, че няма как да станеш собственик на соларен парк, без политическа протекция. Защо ли? Ами защото печалбата е гарантирана от високите изкупни цени на енергията, а трудът е значително по-малко. Представете си, че същата площ трябваше да обработвате. Земеделските производители много добре знаят какъв труд и какви разходи са това. Ето защо,за да ти дадат възможност за лесна и бърза печалба, трябва да си от "нашите". Точно по същата логика,няма как без политическа протекция да те допуснат до ЧЕЗ. Представете си самото финансиране на сделката. Купувачът има активи на стойност 100 милиона лева, а придобива собственост за 640 милиона лева. Някой е дофинансирал сделката с над половин милиард лева! Нали знаете поговорката, че който плаща,той поръчва музиката. Точно за това хората искат да знаят, кой дава парите и кой ще се разпорежда със съдбите им!

А лихвите по кредита кой ще ги плаща, нали ви става ясно че това не е малка сума и лихвата ще бъде калкулирана в цената на тока, който пък го плаща българският народ. Това ДКЕВР трябва да го вземе впредвид и да анулира сделката.

Мухтара си мисли, че като той има гръб от Путин и КГБ и другите имат някакъв гръб. Няма как изменнико да говориш за правителството и Борисов ,защото с твоята другарка Нинова сте гола вода и лакеи на чужда държава,

Всичко у нас има политически гръб.

Ама вонииии яко на СИК-аджийски лайна!!! А дали ще омажеш и Европредседателството, и стараната и себе си дори ?? а СУджук Ненаял се ????

пак не разбрал, пак пита, пак търси под вола теле. Той съветници няма ли? За какво им плащаме "космически" заплати? За да му слагат думи като нотариат, беквокал и други простотии в устата. И последно той кого пита? Време е да свали маската, на бесепарски противогаз и да подгони калпавите си съветници.

Не само той! Българското общество не е разбрало и пита, уважаеми господине! Това, което интересува президента, интересува всички български граждани, защото се случва в България, а не в Занзибар!

В грешка си байно О.З . Радев от едно известно време е една голяма ??? ПИТАНКА.

Ако Президента има някаква чест е време да престане да бъде бек вокал на Нинова и БСП.

"как така една фирма без история, без опит, без капацитет" Има хора не спят. Закона позволява. Опичат си работата отвсякъде. Само Президента, постояно задава такива въпроси. Стана му навик да се прави, че не разбрал, не знае и да го поднася на хората като новост излязла от неговите уста. Нима не знае, че закона е като врата в полето, умните я заобикалят, глупавите през нея. Обществено-политическия строй позволява, такива са времената в който живем.

за ,,гърбове,, не знаем но за някакви ,,свински,, з.дници...да!!!

ДА ИМА НАЙ ВЕЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТОТИИ БЕЗ КРАЙ !

няма ли,да кажеш колко народна пара изхарчи с крантата,а?!

по-малко от Плевньо, който се спука да ходи при господарите си в Америка!

пак пита,ами никога не отговаря!

Има и други въпроси - например, като застава някоя партия зад някого, той трябва ли да й е верен агент и безропотен лакей ?

че трябва!Я какво правеше Плевнелиев? Само като му скръцнеха със зъби и веднага почваше да плюе по Русия и да лиже към САЩ!

Само знам, че Тиквата има НИЩОЖЕН рейтин спямо Радев. Сега вече остана и без Нищожния си рейтин

Най - висок е рейтинга на дамата Деси - към 90 процента.

Радев.Преди 1990 година държавата ми продаде един МОСКВИЧ 403.СЕГА ИСКАМ ДА ГО ПРОДАМ.ОТ КОГО ДА ИСКАМ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ДА НЕ ЗАПЛАША СИГУРНОСТТА НА ДЪРЖАВАТА?

Що ще питаш Радев, да си питал Вълко Червенков. Ха, ха, ха

ако Москвича ти е съоръжен с ракети СС20, ще трябва да питаш Тръмпито!

ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ.ЗАД ЗДЕЛКАТА ЗА ЧЕС И ПОКУПКАТА НА ОБЩИНСКА БАНКА СТАИ БОКО.ОСТАВКААААА.....