Радев събра гласовете и на Патриоти, и на ДПС

Допълнителният вот, който привлича кандидат-президентската двойка Радев - Йотова, идва от гласоподавателите на Пламен Орешарски и Красимир Каракачанов.

Обратно в новината

Коментари - Радев събра гласовете и на Патриоти, и на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бг националист,,аркан,, скриъ се под царсава ,,. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Днес се убедих, че българския народ е може би най-простия народ на планетата.

Около 20% от симпатизантите на ГЕРБ и над 50% от симпатизантите на РБ са подкрепили Радев!

Гледайте си Юналчо и си ближете "раната" ... и ближете усърдно, че ви чакат следващи "рани" и плюнка няма да ви стигне за тях... Разбрахте ли ме или Ердоган да ви превежда на български.

ами точно тези ще управляват следващиия парламент дпс бсп открито подаржани от тъи наречените патриоти задкулисно доган пак изигра българите нека дир да ми запазят коментара и да го публикуват отново след 6 месеца чао и приятна вечер на всички

ПОГЛЕДНЕТЕ СПРАВКАТА: при 9,2% гласове от ДПС за Радев от ГЕРБ за него са гласували 12,3% от общо гласувалите за генерала. Е......

Как се набляга на ДПС умишлено. Като махнем ДПС и патриотите другите 50% от къде дойдоха? От БСП ли? Ха!

ДПС е българска партия която представя БЪЛГАРИТЕ говорещи търски език но определящи БЪЛГАРИЯ като своя родна държава. Тези БЪЛГАРИ не са по малко националисти от нас. За разлика от ДОСТ която е турска партия защитаваща интересите на Ердоган в България. Не забравяйте, че само Доган се противопостави на предателя Местан, който под напътстието на Ердоган искаше да ни вкара във война с Русия.

Очевидно хората се нуждаят от такива обяснения, като твоите. На място си ги написал.

Радев събра ВКУПОМ гласове от цялата Политическа Палитра на България. На фона на това Брутално Самовлюбено Индивидулно Натрапване на един Посредствен акъл, такава подкрепа е повече от Логична. В тези избори Зоговори най-сетне Човешкото в Българина. Той разбра, че не трябва Да храни своите политически Лидери-хрантутници, които Не работят,а живеят като Бейове през турското робство.

ДПС изобщо липсва в Политическата аритметика. Аз съм Националист, но трябва да кажа, че Българските Турци, са граждани на България и не са по-малко граждани от всички нас. ДПС е "разумна партия", за разлика от другите две нейни Недоносчета.

май интереса клати феса а?

Изтъркана "история", когато не е на място....

От ДПС са 9.9% гласувалите за Радев! Процентно помежду си са така, но те не биха подкрепили реално националист.

А от гласувалите на предните избори за РБ, гласували за Радев са 44%, а за Цачева 41%. Дори от тях гласувалите за Редев са повече.

Някой да обясни на умника Бойко защо около 280 000 гласували за ГЕРБ на парламентарните избори, на 1 тур не гласуваха за неговия кандидат! Пък току-виж му просветнало. Мислех, че си е научил грешката, но явно не му стига акълът за толкова.

Най-после президент на всички български граждани!

от 6 800 000 за Радев са гласували 2 000 000. Половината от тях следващото лято пак са на улицата

Дано патриотите влезнат в управлението с БСП.

Там ще са. Заедно с ДПС.

Що пък не? Сите чакат какво ще каже Масква

публично заявихте, че сте независим и че победата Ви на тези избори е победа на целият народ. Като военен на военен директно Ви заявявам, че не сте и не можете да бъдете независим, защото зад Вашата издигната от инициативният комитет кандидатура стоят партийни централи! Това което Ви казвам категорично ще се докаже когато встъпите в длъжността си и то не с някакви фантастични доказателства, а с това на кой пост от Администрацията на президента кого ще "назначите" и коя партия ще представлява това лице, защото политическия пазарлък вече е направен и парчетата от баницата вече са разпределени без Вашето участие. Гледайте само да не Ви "приземят" така както направиха с предшественика Ви, защото от сега вицето Ви си позволи да Ви отправи предупреждение да внимавате, защото думите и действията Ви може да се възприемат като предателство спрямо БСП, партията която се отказа от нас, военните, и ни предаде в свой интерес, в това числло и теб, като нейн член и млад офицер, генерале! Научен си да летиш, но внимавай къде стъпваш по земята за не настъпиш някоя политическа мина!

Ай сега да те видя! Дрисня долна...

Е баш това си е истината. 200 000 гласа от ДПС и от патриотите над 300 000 точно с толкова я бие.

Изстрадала България има нужда от политици с държавническо мислене.Това излъчва новоизбраният президент.Изборът беше мажоритарен.Да му пожелаем успех

Не познавам нито един човек, който да е гласувал за оная тъпа стрина. Дори и между гласувалите за герб на последните избори. Изобщо издигането и за кандидат има само две логични обяснения. Или винету тотално се е самозабравил и се подиграва, или се опитва да пробута претоплена манджа и да повтори сценария с предишната оставка.

Кичо

Ми той зе заемите лапнаха ги неговите фирми ся друг да плаща...

не можа да се вредиш ли?

От този вот загубиха не Герб, а българите! И това е тъжно! Бойко ще си пуши пурата в Банкя в хубавата си къща!

Скъпи изоглавени Пенсии военни и невоенни, когато БСП и ДПС бързичко ограбят отново държавата, ще видите пенсии на куково лято! Увеличение, когато си хапвате зелен хайвер! И ще живеете по-добре, като цъфнат налъмите!

Кичо

Първо ще резнат социалните на мангустите кат теб...

Г-н Борисов, с безгръбначното си поведение да угодите на всичките си господари я докарахте дотук. Няма как да цакате белот с мафиотчетата стари дружки, да угаждате на комунетата и КОЙ, да сте пудела на Путин и в същото време да се правите на десен за пред Брюксел. Накрая като разбраха че нямате гръбнак всички ви скочиха купом. Сега не само че ще изгубите властта и ще хвърлите страната в хаос с непремислените си изхвъления и бабаитлък ами като нищо ще последвате съдбата на оня дето му бяхте бодигард. Съдбата често е иронична, жестоко иронична...

събра нацистите и турците и двете сбирщини управлявани от москва :))) да видят хората

Плевнелиев беше избран с 1 700 000 гласа, без нито един ДПСарски глас. Радев е избран с 1 000 000 гласа от които 450 000 от ДПС, около 300 000 на "патриоти" и другото са старци от БКП. Честито!

Кичо

2 милиона марш в 3 клас да учиш смятане

от 6 800 000, а честито на "президента" на нацията.

Засрамете се с простотията си! Над 2000000 са гласовете за Радев! Като излезат гласувете от Турция тогава ще видя какво ще мърморите!!!

Не гласовете на Патриотите а на ,Чекистите !

Разчитам, че способни хора, като мен пак ще се справят, тъпаците дето бутнаха стабилността на държавата пак ще си платят за глупостта, честита ви мизерия!

Повтаря се една трагедия за България! Запада вече ни отчита, като враг, Русия се ебава с нас и ни цоца, Ердоган си точи зъбите за нашите земи, а тъпаците гласуваха за хаос в страната! Така България е паднала под турско робство, водена от тъпи ентусиасти и аматьори!

Срацимир и Шишман ги наричаш ентусиасти?!? Разделянето на нацията и чуждопоклонничеството както тогава и сега ни пречат!!!! Не е нужно да се делим на фили и фоби!!! Ние сме БЪЛГАРИ!!!!

Феодала Крали Марко (Радев) и други аматьори, като него първо са били съюзници на турците (ДПС), а после, като ги емнали турците и тях се обърнали ама вече било много късно!

В тези избори спечели деменцията и Ердоган, ти си избери от кои си!!!

Ами БСП добре си играе картите. Трябва да се премахне ДПС, и да се направи коалиция с Патриотите.

Че то каква е разликата между ДПС и Патреотите - и те и БСП от една майка са раждани. Вижте резултатите ако не вярвате.

Кичо

А герберастите майка ти ли ги е раждала или кораба майка така казва

Патриоти и турци гласуват за комунистически кандидат. Радев ще бъде избран с около 1 милион гласа. Това ли ви е народния президент?

Какъвто народът - такъв и президента му.

Нека да излязат процентно гласовете от Турция!!!! В България живеят БЪЛГАРИ!!!!!! Религията няма значение!!!

Браво, поклон пред най-правилния избор, който направиха всички малцинства и българския етнос! За г-н Радев гласувахме всички от смесените райони в единен строй в прави редици по заръка на Нашето Движение и на Нашия Дълбоко- философски и Водно-Инженерен Наставник от Дрън-Дрънските сараи! Гордея се, че БСП и ДПС са едно неразривно цяло, една амалгаматична слятост, преливаща от Интелект, Физическа и Духовна красота и Безконечна Честност!!! Нежната политико-мъжествена целувка на Орлов Мост, извършена обредно от Двама Млади Мъжки Красиви Орли пред екзалтираните погледи и победоносни викове на видни интелектуалци, довлечени в София със скорострелни автобуси, ЕДНА ДЪЛБОКО-ЕРОТИЧНА ЦЕЛУВКА, обединила завинаги нашите две Партии, доведе до Победата на най-великия и ИЗЦЯЛО НЕЗАВИСИМИЯ(!!!) г-н Радев! Убедена съм дълбоко, - до скритите влажни дебри на изстрадалата си душа-, че той ще ни се отблагодари подобаващо и ни върне жеста, като подкрепи още по-пламенно ръководната роля на малцинствата не само в смесените райони, но и останалите части на българия! Историята е показала и доказала, че честната БСП се коалира винаги с чистото като момина гръд и майчина сълза ДПС... И всички знаем, че тази комбинация, подкрепена от добронамерената усмивка на крайно-демократичния Путин, винаги ни е водила до Светли Бъднини, Небивали Успехи, Нулева Инфлация, Спиране на Кражбите, Нефалиране на Банки и всички останали блага на Майката-Земя!!! Поклон, г-н Радев! Нека заедно с Вашата огромна Победа да се увеличи и присъствието на Нашите Кметове, Общински съветници на 100 % в смесените райни. Ние вярваме във Вашата чиста душа, Честност и Искреност, защото сте подкрепен от една Велика и Честна Партия, любена пламенни от Целия Български Народ и всички малцинства. Българският дълбоко-интелигентен народ направи отново Правилния Избор, който ще го изстреля на светлинни години в Безоблачното бъдеще!

ех мелиха, и ти един път да си права, но не се възгордявай!! не си пророк! туй що го казваш днес, всички го видяхме предната неделя, а тези що не са го разбрали тогаз, ще го усетят болезнено някъде около нова година!

Аз ВИНАГИ съм права!!! Въпросът е как ме чете стадото... :-)))

Другарко, какво ще правиш тази вечер?

Мелиха, абе ти цял ферман написа. Всъщност си права. От двамата кандидати този най-добре представя всички. И малцинства и болшинства. Ха да му е честито и дай да видим как ще се справя с толкова разнороднен материал. За него материала не е лош. Затова спечели. Виж туй че БСП представя всички ни -- абе май не, поне не представя тези 5% от богати хора дето са уж най-върлите антикомунисти, все бивши около високите нива и дето най-много гледат да намажат от туй дето не могат да боядисат. Ей какви времена доживяхме, да се съглася с Мелиха.

Според статистиката Радев събра гласовете на неадекватните 65 +, ниско образованите и българските турци! Активните и младите българи с образование са гласували за Цачева!

Къде е тази статистика ?

Забрави гръбнака. Бившите военни. Лапачите дето вземат по 800 лева пенсия ама пак не са доволни.

Стани военен! Вземай и ти! :-)

Кичо

920 вземам тъпчо толкова е тавана де 40 год съм плащал пълни осигуровки а не кат теб на социални помощи...

Тия са в графата на ниско образованите.

Статистиката е съвсем друга.За зезка гласуваха турската дост, столипинове и тем по добни срещу некой лев и обещания, слепите и глухите , нискочелите.Тва е.Живейте със загубата на партийната секретарка, артисктата от сълза и смях, противната и неграмотна травеститка на герб.

с ДПС напред... очакваме реките от мед и масло.....