Президентът Радев встъпва в длъжност днес

Президентът Румен Радев ще встъпи в длъжност на официална церемония на пл. "Св. Ал. Невски". Той ще приеме поста от досегашния държавен глава Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев встъпва в длъжност днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Над 2 млн. българи те подкрепят,силен си,работи с всички сили за доброто на България!

Хайде - да е хаирлия - и да навре соросовите дупници в отвърстията на кучетата.

jingiby

Успех! И по-далече от червените бабички, шаманки и всякакви видове заклинателки и баячки...

Това от баба си или от дядо си го научи?

Сателита Гроб взе да си идва на мястото, точно зад комунистите. По-лошо от червените са само слугите им - продават всичко за власт и за кинти.

Успех! И дано Протоколът днес си свърши работата по- добре, че на клетвата те изложи. Остави баба Цеца да си разлиства папките над главата ти, докато си четеше речта и да ти подава листчета през банката. А дано! Иначе си представителен и вдъхваш респект (за разлика от Плевнелиев), Марш, марш с Генерала наш, в бой да вървим и враг да победим!

На поредния след Първанов червен пропутиновски некадърник пожелавам импийчмънт чак след първата година...!!!!!!

Свързан ли е някой със столетницата не ми хвали!!!!! Това ще е поредния урок за Българите, който не се научиха ,че на комунисти не се подаряват победи. Винаги се осират за наша сметка и то най- много точно за тези който гласуват за тях.... Пожелавам успех на новия президент, защото това е успех за България, но кривнешли президенте, сваляме те....!!!!!!

Кой е врагът - това е въпросът.

Време е боклука от парламента да се изхвърли

Днес по стар стил. Кога ще го направите по нов стил - на 2-ри февруари?

Дивите дебили изпoлзват всяка новина за Радев за да плюят по дружния живот и социалната държава. Факт е, че социалистите просто искат да ибат мамата на егоистите и хората да живеят що- годе дружно. Най- големият страх на егоиста е - някой да не му вземе нещо, или да го принуди да даде. Затова ще продължават да реват по сайтовете, защото НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ.

В 09,00 чада, соросоидите застъпват на смяна!

Айде сега, Цецка му виновна ,че не може да чете...

Успех, генерале!

на българския народ! На фона на партийните и депутатските провали ,е най добре единствено да му пожелаеш УСПЕХ и по натам да замълчиш!

Честито генерале, и още утре разпускай гей дружинката в Народното събрание.

Те ако комунистите искаха хората да живеят що годе добре, имаха 70 години да го направят, а не да опоскат тази държава като термити. И не пиши глупости моляти се.....живяхме при комунистите всички....

Този се е доказал като некадърен управленец - един от хората който доведе българската авиация до това днес да я няма на практика... И тоя ще управлява държавата - импийчмънт веднага след 100-те дни на доказване на некадърността си и бой по червената тъпа пропутиновска манерка...!!!!!!

Май успяха. Бълтарлите като цало живееха мнвого по-добре и в условията на сигурност, в сравнение със сега. Циганите работеха, старците си харчеха пенсиите, а не ги хвърляха на този или онзи или не ги убиваха за 30 лева.

Те го направиха, ама се оказа, че егоистите са много!! Накрая самия народ от егоизъм разкъса себе си и сега всеки се спасява поединично.

Успех, ген Радев! Народът е с теб!

Браво! Ха ся набий и котката да ти олекне!

Така е, ама поне е за последно! Днес го изпращат!

Гумен, некадърния управленец , който докара до колапс родната авиация в момента го съдят. Сещаш се оня земеделец с перуката, и дано по-скоро отиде там където му е мястото, в затвора.

ура,сбогом беднотиио!от утре слънцето изгрява и ще сме богати ситни и доволни! моят баща шивач пенсионер ,ще се реди заедно на шведска маса на златни пясаци,заедно със пенсионерите руснаци,германци,и със евреите и арабите ше разпуска във казиното!браво гернерале -българският доналд тръмп!

Кой е тоя?

на парламентарните избори РБ,ДСБ, СНФСБ начело в Валери Симеонов. На ген.Радев Успех!

За разгрома на авиацията вече има обвиняем - някакъв си земеделец! Относно ориентацията на генерал Радев си личи от това, къде е учил!

Изборът на свободния българин. Ама протестърите от къде да знаете какво е това?

Глупости!!! Докато хората лапаха разиационните марулите, те си живееха като царе .....и всичко им плащаше държавата....

Само като му видиш администрацията ще ти светне колко ще е "далеч".

Утопия и илюзия. Влез в магазина и сравнявай със спомените. Излез на улицата и виж колите.

Този път българите ще ви счупят главите. Никой не може да се подиграва с вота му.

Тоя път платени протестърчета насред жълтите павета ще ви клецаме, продажници долни.

Хубав виц.

Радев става президент с 400 000 гласа повече от резултата на Плевнелиев. Май нещо издишаш.

Голяма сила тия рашки бе, на нас назначиха, на САЩ назначиха да се готвят Германия и Франция.

хаха Ти сам си се кръстил КГБ. Ясен си. Пиеш лосион още от обяд и спиш с портрет на Путин. И наричаш другите продажници. Нагло москале, нагло.

Какъв български народ, бе? Ти утрепа две трети от хората! Преброихте се мурзилките, турците и циганите. Това направихте!

Радев- нвд 2 млн., Плевнелиен- малко над 1 млн. и 600 хил. Това е вота на българския народ! Има го в сайта на ЦИК

JMM®

Интересно ще ми е дали при встъпването в длъжност на официалната церемония, Корнелия Нинова ще води Радев на каишка за врата и ще отговаря вместо него на въпросите на журналистите ?!

Да, ама едно време каквото имаше в магазините беше българско производство. А сега - само внос. Капиш ли КЪДЕ са десетте разлики?

Истинските българи първо сме българофили а после русофили.

До тъпите соросоиди- обяснете, как Радев спечели над 400 000 гласа повече от Плевнелиев? При положение, че ЧехлЮ стана президент при възхода на ГЕРБ? Ей, свиквайте, почват ви загубите. Свърши се вашата.

Ти къде сравняваш различни векове бе тъпчо.

Българския народ е готин народ ,ама на маса, иначе е простоват и глуповат и комунягите си го знаят и винаги успяват да го изпързалят....

А бе, тъпанар, не ги ли манипулираха? И пак не ги докараха до 2 млн. Баща ти от рогозката ли те е събирал?