Президентът Радев встъпва в длъжност днес

Президентът Румен Радев ще встъпи в длъжност на официална церемония на пл. "Св. Ал. Невски". Той ще приеме поста от досегашния държавен глава Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев встъпва в длъжност днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какой большой,лук-порей...

Г-н Радев е много интелигентен човек. Господ здраве и сили да му дава за да се справи с трудностите, които му предстоят.

Пак ще срича днес, и така цели 5 години ако не му мине черна котка път:)

Пази Боже некои пиян руснак да не развее Андреевския флаг на Слънчака, че славяновският Буратино ще е поставен пред свършен факт.

И целия български народ вовеки ще е роб съветски.

Де юре е български президент, но де факто си е руски президент.

вчера оповести президентският си екип. Само Решетников го намаше в списъка

Успех на Ген. Радев! Надявам се да оправдае очакванията ми. Много интелигентен човек изглежда, за разлка от 99.99% от политиците в БГ и пишещите в този форум. Успех!

само изглежда

Човек, който управлява изтребител не може да "изглежда" умен-той е! Вие едва ли сте по-умен от него. Да не говорим, че след като спечели изборите с над 20% преднина пред онази ревлива баба, явно народът не мисли като вас.

Ген.Радев е стегнат военен и нищо повече.До сега не се е занимавал с политика и му предстои да се учи.

дано и не ти се налага и доктора дето ще оперира твое дете да е на неговият хал

Тоа пенционер още ли не е клекнал пред Еврогейските си господари. И да го направи с чувство за национално достойнство и суверенитет. След това могат да обуват гащите с Нинова и да ходят да подписват шлемове в Масква

радев да престане да се движи под ръка с жена си-това ходене под ръка много дразни.....тази жена е тежка, ще се спъне и ще повлече и него....и без това се е повлякъл нанякъде-показва какво значи да свалиш един въздушен ас от небето и да го набуташ в политиката-той беше до тук. само харчим грешни пари да издържаме президентство, че как готвили специални храни, опитвали ги, пък охрана, пък снайперисти пък простотии пък ужасии-стига де!

Ти соросоид, ще казваш къде да държи жена си.

просят пари от бедни а тоя фатмак колко взе на куп че и ган Деси претенции има към резиденцията

ген Деси го ескортира, за да не духне пак по чужди фусти. То и моя така духна с бабичката на един банкер, та чак у Брюксел избега мискинина

14 ноября 2016 В Болгарии и Молдавии будут пророссийские президенты 14 ноября 2016 Против евроинтеграции. Молдова и Болгария избрали пророссийских президентов Эксперты считают, что население Болгарии устало от европейской политики, а также фактически признало провальность курса на евроинтеграцию 14 ноября 2016 На выборах в Молдове и Болгарии побеждают пророссийские кандидаты Радев официально вступит в должность 22 января. Генерал-майор также известен своими пророссийскими взглядами

Остават ви 10 минути, за да се явите на площада с усмивка/

С ФИЗИОНОМИЯ НА ТОДОР ЖИВКОВ-ПРОСТАШКО-СЕЛСКО-ТРАКТОРИСТКА.РУБЛАДЖИЯ.БЕЗ БЪЛГАРСКО ДОСТОЙТСТВО.

Абре Тончо Инджеф, по.селска мутра от ЖЖ-жабата, от коня и Плюнчо Педала няма бе. Ти освен да се качваш на черните вибратори на негрите в базите , по нависоко качвал ли си се. Само да ти изгърми самолета и ще се одрискаш от страх до ушите. Пардон , тлъстият ти ГМО задник е всеотдаен, а ?

Лапсусите говорят сами за себе си: "Ще симулирам...", ха-ха-ха!

JMM®

"Первый канал" ще излъчва ли директно встъпването в длъжност ?

Пожелавам успех на Радев! Това е президент на България!

ЗАЩО не си даде заплатите от пенсионирането за благотворителност ??????? Това щеше да е единственото положително на тоя Резидент

СРАМ!

ЕЕЕЕЕЕ, АМА ТОЙ УШКО, ЩЯЛ ПАК ДА ХОДИ ПРИ ГОСПОДИН МАКСИМ ЗА БЛАГОСЛОВИЯ. ТОЗИ ПЪТ ДА СИ МУ КАЖЕ ДРУГАРЮ, ДА НЕ БЪРКА,ЧЕ МНОГО ЩЕ МУ СТАНЕ КАТО ЗА НАЧАЛО !!!

АБе третополов, ти всеки ден ходиш да те онождат негрите в американските бази , така ,че не дрънкай като празно кречетало

ОФ ,писна ми от хората на Путев - прости, тъпи, неграмотни. Сто пъти му казах, преди да ги пуска в ДИРа да им провежда все пак инструктажи ли, курсове ли, РАБФАК ли.

Хайде, оптимисти, правете от снега човеци, а не драми. Бъдете бодри - лошото е напред!

ся малките принцове на Московията ли ще ги пращаме заложници или пак на брюкселска каторга кат децата на Офчерския, Курнидата и на Станишеф родата? Заложници кат Симеон във Византия.

Щерев и кампания кога ще шестват с розови шапки по улицата?

Ти на езерото Ариана ли си ? И ние с Благовест Кирилов идваме

Той бил демократПлевналиев /, но какво е това демокрация ? Форма на управление на робовладелското общество в древна Атина, пренесена от забогателите след кражби и убийства на туземци в Новите земи феодали. Така разделят властта на суверена и правят говорилня, наречена Парламент. Въвеждат избори като най-тежкият аргумент и основа за демокрацията Резултат : При демокрацията първо гласуваш и после получаваш заповеди от диктатор за 5 години, наречен президент с право на вето/САЩ/.При диктатурата фалшива институция като гласуването няма. Директно заповеди. Защо гласуването е фалшив параван на мафията ? Защото кой може да гласува за този, който той си пожелае? Никой ! Кандидатите ги подават мафиозките образувания/пирамидални/ наречени партии, или мажоритарните избраници на мафията по райони. Великия закон на чалгаджията Трифоноффф, написан му от мафията. Накря, при капитализма, капиталистът е робовладелец, а работниците са роби. Да, това бил най-честният и прогресиращ обществен порядък ???

Браво колега ! Не съм чел подобно желязно доказателство за мафиозката същност на демокрацията. Неслучайно един беден сицилиански циганин в държавата на мафията/САЩ/ намира почва и става политически и икономически елит.

Днес ЦРУ излиза от Дондуков 2. Държанника на Америка си отива без капка срам и отговорност за гафовете сътворени от него. Стадото говеда ще го изпратим с почести. Баси демокрацията и ценностите да наричаш народа говеда и да се хилиш като ненормален.

"Без капка срам". Че той ако имаше срам, щеше ли да свърши такива простотии?

Най после начело на политиката у нас ще имаме непрофесионален политик, който дава надежди че може да бъде първият истински държавник у нас след цар Борис III.

"Да върнем България на хората!" (Защо ли ни я отнеха, та да се налага после да ни я връщат?)

успех на новия БГ президент дано не се поддаде на командите на чужди посолстава като стария. А стария да поема към Америка.

Неслучайно Маргарет Тачър е казала: "Проблемът на социализма е, че парите на другите хора свършват." Но такива тъпаци като моя дядо няма да го проумеят

ти гу тура в устенцата

на младоженяка Курнелия ся ли ще му наплати 100 бона за новия хапартамент или ще изчака първа брачна нощ на Дондуков?

Не,на Чехльо ще му подари по дебел кожух да замръзне в тоя студ на площада какъвто е нежен.

Фуражка и под нея канче с боб

Ха Ха Плюнчо, който в гащите няма никой. Жена си не можеше да оправи , ще оправя държава. Маршшш ..

Под фуражка коса и акъл не растат

Коко имаш пред вид: Айзенхауер и Де Гол ли?

JMM®

А дали вече има монтиран катапулт в президентство, за да може Радев да го използва при необходимост ?!

Ти какъв си? Проводник на западните или на собствените си интереси? Питам защото не си проводник на българските интереси.

Остават ви четири дена! Единият е почивен.

Направо още утре да им разписва заповедите за уволнение.

Ами и аз това очаквах да направи. Не го знам, защо се мотае. Още преди месец бившия прзидент беше длъжен да им бие дузпата.

След два месеца ще бъдат отново в парламента и какво очакваш

Специално бившия ре(де)деформаторски блок няма да бъдат. То и ГЕРБ ако не си подберат хората, няма да бъдат.

JMM®

Днес може и да встъпва в длъжност, но се надявам много скоро да катапултира. Това с катапулта вярвам добре го е отработил.

Товарищ Резидент!...

Крайцера Аврора е готов за салютите

Заредихте ли канбанарията на Св София с динамит? Курнелия да провери фитиля не е ли влажен. Ако е сух, да го олигави!

Леле, като знам в Русия един изтрел и 100 години разруха, а тук 21- не ми се мисли. Господ да ни е на помощ

Да ни е честит новия президент, пожелавам му успехи и сила да издържи на цялата помия, която дупетатите ще излеят по него.

С трите кранти!...

Тъкмо за това говоря.

Много ми е смешно, когато някой дълбокомислен анализатор почне да се вайка заради факта, че президентът Радев нямал политически опит. Леле, леле, колко страшно било това, кахърят се анализаторите! Язък им и за дипломите, и за претенциите на тези хора. Те така и не можаха да разберат, че хората гласуваха за Румен Радев именно защото не е част от политическата каста и съответно не притежава опита на интригантстването, на честата смяна на позициите, на лобирането за бизнес интереси, на подлизурството пред силните на деня и у нас, и в чужбина. За вас, мили либерални анализатори, това вероятно е голям минус. Вие със сигурност бихте искали българският президент да бъде поредното клиширано евроатлантическо тамагочи, което по нищо няма да се отличава от останалите подобни тамагочита. Само че вашите мъдри мисли може и да ви осигуряват някой и друг грант от Америка за България, но отдавна нямат никакво значение за мнозинството от българските граждани. Мнозинството от българските граждани не харесва нито идеите ви, нито политиците, които пробутвате. Нормалните българи искат начело на България да стоят нормални държавници. И това е най-големият шанс на президента Радев.

Мирррноооо!...За среща на Гувню-тури противогазите!...

Корнелио, партнера на Независимия - генерал Решетников - дали ще дойде на церемонията? Какво каза? Оффф, извиниявай, ма. Забравих, че ти нито си го виждала, нито чувала!

Успех,Г-н Президент! И дано,захаросаната сапунка,наречена"Раздялата"на др.Плевнелиев с Властта,най-сетне,приключи!То не бяха сълзи,сополи,драма,героизъм,напън да се изкара"световният"БГ "Президент".......Потресаваща пошлост.

И да не забравиш,да благодариш на Менопауза Сланинова с целувчица!...

Докато страната очаква встъпването в длъжност на новия президент, герберите начело с ББ, са се събрали рано сутринта на съвещание и бълват негативизъм. За пореден път ББ и васалните му министри, депутати и членове - жадно слушат лъжите, злобата, омразата и агресията срещу по-голямата част от народа! За да омаловажи момента на встъпване. Вън на ББ от политиката!!!

Напоследък доста хора се надпреварват да съветват новоизбрания президент. В числото на желаещите да дават съвети влизат и неговият предшественик, и разни министри, и премиер в оставка, и бивши преподаватели по научен комунизъм, преквалифицирали се набързо в либерални политолози. Скъпи съветници, можете да бъдете сигурни, че президентът Радев няма нужда от вашите напътствия. Той има най-важният актив, този, който вие никога не сте имали, а и да сте го имали някога, отдавна сте го пропилели. Новият президент има доверието на повечето нормални българи. И те показаха това доверие пределно ясно на президентските избори. С гласа си българите дадоха категоричен знак, че не искат начело на държавата да стои човек, който се държи като портиер пред сградата на чуждестранна фондация. Не искат за президент човек, който ще се разтапя от вълнение всеки път, когато големият презокеански батко благоволи да отрони една-две банални похвали за него. Българските гласоподаватели искат да се гордеят със своя президент, а не да тръпнат от притеснение всеки път, когато върховният главнокомандващ понечи да си отвори устата. За жалост, по-голямата част от нашия политически елит отдавна е с мисленето на марионетка, която се движи единствено в посоката, зададена й от чуждоземните господари. Повечето наши политици смятат независимото мислене за лукс, който по никакъв начин не могат да си позволят. Те са като онези механични мишлета, които навиваш и пускаш да пълзят, за да забавляват децата. Само дето по-голямата част от българските политици изобщо не ни забавляват. Тъкмо обратното, натъжават ни. Заради безгръбначното си поведение и лакейското си малодушие. Хубавото е, че освен, че ни натъжава, тази политическа каста и ни ядосва. И като се ядосаме, гласуваме за хора, които не са част от нея.

На руска-маша!...

Ех, че сте тъп.Даже не сте и забавен , ама вземе , че изстискайте нещо от мозъчето си , при условие , че имате такова

vasil

След над 70 г.отрицателна селекция процентът на нормалните българи не надхвърля 20. Претендирай и си мечтай ,не ставаш!

Сбогом, Росене, сбогом, протестъри!

ся кат станахме дупе и гащи на Путя I, Радев ще си изпрати ли децата в Московията? Щото при лошият еврогей Плевню Запада ни беше завладял и Курнелията и Офчерския пратиха най-милото си - децата си като заложници на капиталистите. А Станишефф барабар с цялата рода се мъчи и страда запенат в една брюкселска маза, чака Йончева да го освободи. Както едно време Борис I прати Симеон заложник във Византия.

Абе Росен като ходеше все наведен като видеше американец му се радвахте.

ма не ми отговори, ще пращаме ли малките принцове заложници в Московията или пак на брюкселска каторга?

ОЧАКВАМ ЕДИН АС В ПИЛОТИРАНЕТО ДА БЪДЕ И АС В ДЪРЖАВАТА!!

Може ли,да управлява държава,бе?!

В капутирането сте специалисти вие сороски ла.йнца!!!!

dalin li si gzl li si... комунисти срещу комунисти... и не ни казвай неща, които по-добре знаем от теб,вас. както казваше снаха ми след падането на власт другаря ВИ тОДОР жИвКоВ... някои си мислеха, че след демокрацията ще станат богати, да ама не народа, а само част от народа и това са тези хора преминали през ВЕЛИКОНО И НЕВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. А ти за шивачите не бери кахър. Пари имаха и имат от тук до 300 хил. километра да те бият с пачки. Не всичко е в банки човече. И Мелани майка й е шивачка, но виж къде е тя, виж къде си ти. Вярвам обувки нямаш на нозете си, а си седнал да обсъждаш шивачите... занаят миличък, миличка и преди 1944 и след 1944, нищо срамно няма, нима тракторист по добре звучи... трактористката от село мамарчево, поне не съм от село, а и да съм , много сме по заможни вероятно от теб галенЧО... бедна ти е фантазията... и пак , и пак сме извън булгаристан, не ни пука кой ще е на власт, дори тези, които са навън не се интересуват нито дори не знаят - президента на бг, политиците ни... миналият ден ми се обади и му казвам, ... кво ме интересува... достатъчно ли ти е... не ми пука за булгаристан, щом ти галенчо си добре, стой си на дупето и по-малко гледай в чинийката, както всички тук правят това на останалите, твоята може би е празна, а нашата е препълнена. анадънму аркадаш ЗА МЕН всички: бкп/дс,данс, доносници, бсп,дпс,дост,сдс,ндсв,герб са служили в българската комунистическа партия, всички, с изключение на децата им, които встъпват в различни партии. точка. кой вдянал вдянал, кой не здраве да е. Хубав и усмихнат ден.

ЗАГЛАВИЕ-ЦИТАТ из медиите: Ген. РЕШЕТНИКОВ: ГЕРБ СА НИ ПО-БЛИЗКИ ОТ БСП..... За вълнуващите се от това, кой е ПО-,ПО-, НАЙ- близък, за СЛУГИТЕ с много господари.. Но друго си е да си имал опит като ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ.. На бай Миле, ТАТО, ЦАРЯ.. С опита си не даваш на другите да те изпреварят..