Радев: Политиците да излязат от партийната си кожа

Президентът Румен Радев заяви в „Годината“ по Дарик, че за него казусът с мораториума на лекарствата е преди всичко морален въпрос.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Политиците да излязат от партийната си кожа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За разлика от боклуците, които драскат тук във форума, президентът е ЧОВЕК!

Този тъпанар,дето лиже з....а на БСП-то не моим го гледам и слушам!Изявява се като ГОЛЕМИЯ УМНИК,а всъщност е въздух под налягане.Срам ме е!

Боже какви приказки! Политиците да излязат от партийната си кожа,а същият той не само влязъл в кожата на една партия,ами и под фустата на ръководилката й.

тъп фатмак от ДС, докога ще лижеш задника на Путин

Ъъъъ...точно така господин Президент, бой по кратуните на политиците, най-вече по тези от ГЕРБ. Още не им е светнало, че опитаха с лафа.... и магаре да предложим за президент.... ама изглежда предложиха нещо по-лошо..., че не се получи. Теа от ГЕРБ още на са наясно, че Чехльо не е вече на този пост и техните номера нема да минат. Бой по кратуните господин Президент, народа вие избрал и ви подкрепя! Ммммда... нали.

никакъв господин не е това недодялано военно недоразумение

....."Тъй наречените молекули, които са експериментални лекарства в клиничен период и са предназначение за действие на МОЛЕКУЛЯРНО равнище, се създават в последните 5 години. Ако някой ви твърди друго и ви праща в далечни десетилетия назад, НЕ МУ ВЕРВАЙТЕ, от неука мисъл е ......." точно днес, коментирахме с лекуващата ми лъчетерапевтка, която е и специалист по/радиология, онкология, лъчетерапия, нуклеарна медицинаНевероятен професионалист и ерудитТа още се чудя, как Б..о е плащал за молекулата на отдавна починалата си майка. Този човек е душевно болен, за него няма нищо свято, той спекулира дори със смъртта на близките си!...."

Политиците са въздух под налягане и ако се спука партийната им кожа нищо не остава. Начело с тия тъпи,безочливи наглеци нищо добро няма да дочакаме

Попитах бай Данчо за Президента Р. как е? Какво да ти кажа каза не ги рабира нещата, а се перчи, но дано по-нататък се избави от двете баби мъж под два похлупака се зандисва

...и Вие г-н Президент.БСП Ви подронва авторитета...

Борбата с 80% дебили не е лесна господин Радев, но аз ви подкрепям и се гордея с това, че на срещите в Европа имаме достоен и умен президент, а не примитивна мумия не знаеща дори един чужд език.

Какво създаде Ти за страната, Какво е създал Р. за страната и бсп само стотици хиляди лв. държавни пари! Виж ГЕРБ и Б.Б. построиха - Метро Сф най-хубаво в ЕС /Барозо/, Мост2 на Дунав бе спрян и е мечта 100г. Магистрала до морето за 600милн, а бсп+ искаха 3000милн с португалци Спортни зали и стадиони в Сф, Пд... Стотина черкви основ. ремонт нови Детски градини и у-ща, от Саниране икономията е един атомен блок +др. Пречиствателни станции чисто море Хил. км нови пътища и мостове Виж магистрала Люлин бе спряна и маг. Струма и Е79, южна , северна и за- падна дъга Сф, Виж ул. пл. и нов транспорт в мн. градове и др. Виж Бум в туризма 8милн, Бум в археол. световно значима и мн. други Виж най-важнния икономически БВП 105милр, а при соца бе 22милр без финансов резерв сега е 15милр... Бог наказва подлеците на народа! Виж Р. не владее писмено-говоримо езици има практически курс в САЩ в колеж средна степен /сержантски/ и е награждаван- два знака от М-во О. За една год. Р. какво допринесе ??!

Прав сте г-н президент, но си представете колко голи задници ще лъснат в държавата ни, защото маймуните колкото по-високо се качват, толкова повече им се виждат задниците, иначе Ви подкрепям г-н Президент и с ясно съзнание гласувах за Вас, бъдете здрав и не се давайте на тази пасмина...

Господин Президент, много Ви моля, не настоявайте нашите политици да излязат от партийната си кожа, защото ще настане неописуема смрад и си "отиде" председателството ни (само си представете, как се разтича крайния продукт от храносмилателния процес и дали и един чужд политик ще иска да нагази в това)! Това МОРАЛ и ЧЕСТ са понятия извън кръгозора им. (туй дека не моиш да го туриш у джеба или у банка не ми го фали) Ако трябва да се въведе ред(тишина в заседателна зала на НС) стигат само ДВЕ ДУМИ на висок глас пред микрофона: ПЕТСТОТИН МИЛИОНА! (или за по сигурно ЕДИН МИЛИАРД!) Обзалагам се, че ще настане гробна тишина в залата!

господин Президент и не обръщайте внимание на добре платените тролчета. Според мен само с пари ГЕРБ се откупват от народната "любов"!!!

този куходрънкащ вето-персонаж дори не е избор на българската техноимпекса нинова. този петоколонник е пряк и натрапен избор на руското ченге решетников! в съцето на варшава се обясни в любов не на Блългария, а на русия-какво повече да говорим!!! няма нищо, което да каже или да направи, и което да е от истинска полза за България и българите. и нека е на съвестта на тия, които го избраха...ще ги питаме след края на мандата му, колко вреди е нанесъл на страната ни, президентиът й...а това ще са много вреди, вЕрвайте ми!

поправка-България. БЪЛГАРИЯ.

Тоя самозван президент така се изложи с явните си действия да пречи на правителството и явната му намеса в полза на БСП,че от тук нататък каквото и да каже -НИКОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА- ЗА НИЩО ДА МУ ВЯРВА.Той и партията му показаха че са АНТИБЪЛГАРСКИ и че за тях интереса им е само РУСИЯ и ако може всячески да пречат за развитието на БЪЛГАРИЯ в ЕВРОПА и НАТО. И ако си позволи още един път да държи такъв тон БОГА МИ- ЩЕ СКОЧИМ ВСИЧКИ И ЩЕ ГО ИЗХВЪРЛИМ .ДА СИ ВЪРВИ ПРИ ТИЯ ОТ КГБ ДЕТО НИ ГО ПРОБУТАХА.

И това го казва човек, на който под овчата кожа и физиономия прозира червената му партийна кожа.

Президентът участва в законодателния процес, като обнародва законите. Държавният глава може в 15-дневен срок от приемането на закон от Народното събрание мотивирано да го върне за повторно обсъждане в парламента, което не може да му бъде отказано (отлагателно вето). Чрез ветото президентът търси нова възможност за обсъждане на спорни пунктове от приет закон съответствие с Конституцията, с международното право, с европейското право, с действащото законодателство, или по целесъобразност. Ветото може да бъде преодоляно, ако Народното събрание приеме повторно закона с мнозинство повече от половината от всички народни представители. В този случай държавният глава е длъжен в 7-дневен срок от получаването на закона да го обнародва в Държавен вестник. Господин Радев - изпълнявайте конституцията и не коментирайте вашите пристрастия. А за морал - мисля, че най-малко вие имате право да говорите.

В България висок рейтинг имат хората които не правят нищо реално освен да критикуват.

,,Генерал" Боко трябва да подава оставка. Време е да си ходи и да не срами България. Генерал Радев има два пъти по-висок рейтинг от него и пълната народна покрепа. Боцито е аут за трети и последен път

гадният мръсник от всички,до сега!

Цецка и Боко професори ли са бе дебил, че така им се възхищаваш?

Явно заблуден скоро никой няма да му вярва, както на г-жа Лъжа...

Партийна броня е!Бронирали са се,все едно имат врагове срещу себе си...вие сами сте си враговете!

Р.Р.: Министърът на здравето, ако досега е свикнал да борави само с числа, сега трябва да се научи да мисли за хората." Е, на м-р Ананиев явно не му се удава да мисли за хората. Днес каза, че временният мораториум е свързан с "финансовото стабилизиране на бюджета на Касата". Стабилизира си финансите бюджетарят. А животът/оцеляването на онко болните по време на наложения от него "временен" мораториум, ще бъдат числа в статистиката му живи/мъртви в края на годината. Такъв е животът на статистите...

А Вие, г-н Президент, излязoхте ли от Вашата партийна кожа?????? , че анонсирате "вето", дори преди да е приет определен закон.......

С това безмислено вето, този доморасъл президент, се нарежда на първо място по броя им, в тази институция, от Желю Желев насам... От днес можем спокойно да му казваме "Господин Тъпото Вето".....

Как може Боцито да е толкова назад, след генерал Радев в социологичните проучвания? Борисов май си намери майстора и скоро ще изчезне от политическата сцена. Идва ред на прокуратурата. Но не българската, а европейската. Прокурорите от Италия и Холандия пристигат ...

"проучванията" ли,имаш предвид?!

То, че няма да си излезеш от партийната кожа вече ни е ясно. Най- добре е да се кандидатираш за лидер на БСП, та истерията и злобата им да придобият малко по-благ вид.

Боце пълзи, ама твори! Генерала лети, ама да не отлети?

Боце може само да маха с ръка на генерал Радев от земята

Лъжливата лидерка, Корнелия полудява, че нашият Президент Русия не я посещава. До Париж пътува, самолет да пилотира, в София преспива и пак до Париж отива. Ялият свят, този президент го обикаля, Русия изглежда, че нарочно я заобикаля. На комунистите голям мъка им създава, че навсякъде и на английски се разговаря. Корнелата съжалява и много мъка проявява, че и този тяхен човек, за президент не става.

Корнелия знае кого да предложи за президент.Генерал Радев лети, а Боце пълзи.

Радев-СМЪРДИ!

Пак ще гласувам за генерал Радев. Гербеската помия трябва да бъде изхвърлена окончателно

Абе ненормалник, изборите са чак ...след четири години, а до тогава твоя любимец, ще бъде изхвърлен от катапулта на историята, далееееч от политиката.....

Ганчо,не виждаш ли ,че феновете му са толкова прости и необразовани та затова се манипулират толкова лесно!Такъв е материала за жалост!

....тоя влезе в политиката от задната седалка на един самолет.... и ще излезе с катапулта....

С катапулта може да излезе Боко. Вече три пъти излиза чрез катапулта, но парите и циганската лиубофф го връщат отново. Третия катапулт вече ще бъде вече за цялата герберска пасмина.

Колкото ти си излязъл от партийната си кожа и стана "независим" президент.Носиш още зелени войнишки чорапи и дрънкаш в джоба си петолъчки,ще говори за партийните кожи.Абе вие с Курнито се надпреварвате кой повече да лицемерничи,ли бе"обединителя"?

Шуткин здрасти , как си ?

По правилно е политиците да излезат от суджуците в които Мутрата ги е наврял!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А ТИ КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕШ ОТ НЕЯ

по-тъпо парче от тоя не сме имали за президент,всичко в което упреква другите при него го има в изобилие,злобен,тъп и посредствен станал случайно пРезидент

Най-големият случайник - президент беше плевнята.

Казусът с мораториума на лекарствата е преди всичко корупционен въпрос! Мошеника Радев пак е на страната на глобалистите кожодери и пак ламти за комисионна!

Щях да ти препоръчам да си направиш една в тоалетната, но забравих, че вие третополовите протестърчета ги използвате малките чревца само по малка нужда...

Другарю Президент ти уж беше Президент на всички Българи А какво се оказа че си президент на Червената Мафия Тези които лобираха че са партия на Бедните Тези дето ограбиха Държавата и сега са Бедните Капиталисти а другаря президент не може да разбере че нито Президенството нито парламента са казарми А вече води и предизборна агитация А най голямата глупост ще е ако допуснем отново да ни управляват Комунисти

Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения построил, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.

Този пръдльо, ах президент, да вземе да прави строеви преглед на селската пръчка до него преди всяко излизане пред хора, че ни излага доста!!!! Бе то трябва и него някой да го наглежда, че току виж пак бос и по потник се появил някъде!!!!

е влюбеният Плевнелиев! Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Генерал Радев лети, а Борисов пълзи ...

Лети, ако има кой да му сипе керосин в самальота. BTW и други можеме да караме самолети. Понял?

Друга криза, която сегашният министър-председател на България и любимец на широките простонародни маси също не помни. Тази преди да падането на Жан Виденов. Когато спестяванията на хората потънаха в рухналите банки и финансови пирамиди. Когато инфлацията стигна 300 процента годишно. Когато търговците изпокриха всички стоки и хората се редяха по три часа на опашка за кутия цигари. Когато хората си крадяха чистачките от колите. Когато хората с анцузи и ланци завладях страната. Къде е бил Бойко в ония времена ? Защо сегашният министър-председател на републиката не ги помни ? През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата /нарочно повтарям тази врътка на съдбата/. По-късно те предават управлението на Иво Каменов от варненската групировка ТИМ. Каква ти тук криза, каква гора, какво такси, какво правосъдие, каква държава какви пет лева. Всичко започва от Бойко Борисов. И най-вероятно ще свърши с него. Всичко.

има много лесен начин да се намерят пари за здравеопазването! не че докторето няма да ги откраднат и тях де! та радев, заедно с всички държавни служители, военни, полицаи и тнт. започват да внасят в осигурителният фонд вноски, като всички работещи българи, и ...готово!

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Най се изкефих когато в Полша каза на пановете че трябва да се свалят санциите от Русия, просто защото това е бг интереса, пановете взеха всички пазари в ЕС и изместват Русия и им е изгодно, но нас какво ни грее, че изгубихме руския пазар и го сменихме с полски, и ЕС ги субсидира с нашите пари и имат по-евтини стоки,а на нас дават жълти стотинки и нашите стоки излизат скъпи.

А мене най-много ме изкефи, че Ердоган подари на Пути кофа вазелин и Турция се сдобри изотзад с Русия! Има и още, ама нейсе!

Ти май завиждаш. Кофичка с вазелин е мечтата на живота ти.

Много смел и честен човек, да поканиш Путин точно в момент когато запада и сащ са впрегнали всички сили да облъчват бг овцете че те са ни приятели, а Русия враг това в цялата история нямаме такъв смел държавник да се опълчи на "приятелите" ни.

Абе льольо, Запада ли каза, че кирилицата идва от Македония, Запада ли каза, че е купил половината Черноморие и сега ще изкупи остатъка от България? Запада ли каза, че Червената армия е спасила българските евреи? Смешник, каквото Русия успя да стори за да настрои българите срещу нея, Запада и да искаше, не можеше да го стори.

Борисов не е достоен да пере чорапите на генерал Радев. И да му лъска обувките ...

Така е, затова Радев му лъска обувките! Това са му правата и задълженията, съгласно Конституцията Нема лабаво, ще лъска яко!

На теб някой ти лъска задн,ка

Президентът е Генерал от ВВС, завършил като отличник на випуска и специализирал в САЩ, където отзивите за него са само положителни. Шефчето на ГЕРБ е бивша мутра, завършила средно с двойки и после влиза с връзки в милиционерската школа в Симеоново (налага му се да влезе на 18 години в БКП, за да го уредят). Има ли смисъл да ги сравняваме? Все едно да сравняваш пилот на самолет с каруцар от Банкя!

А първата (втората му) от Грудовския край,ще издава книга със съвети "Как сами да си перем зелените чорапи".

Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Същият, който не помни кризите от онова време. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България. Фирмата с избягалия притежател и с нелегалните цигари не бива закрита обаче. В управителния й съвет влизат КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, който по-късно става министър - председател на република България и Пашата...Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

Джуджак, прочети дисертацията на Д-Р по противопожарни науки Борисов, как се разгъва маркуч в пресечена местност

Много точно изказване, здравеопазването е човешки съдби,а не смятане 2+2, това да сложиш финансист за министър на здравеопазване ,а не лекар, значи че за герберастите хората не съществуват, а само смятат колко ще струва ако се разболее, дали не е по-евтино да го махнем с евтаназия, защо да го лекуваме 5г от рак като може още като му кажат диагнозата да го евтанизираме и да спестим пари за тези 5г.Това е човека за герберастите, сметки,а не човешки съдби, деца сираци, почернени родители, ние сме просто 2+2=4, просто и ясно.

Генерал Радев подритва герберските плазмодии

Поканил бил господаря си путкин, но той отказал, защото го е гнус от слугите си, руските помешчици са биели слугите си превантивно.

Герберке, А ти бе, Борисов, къде беше? След като пита къде сме били, че не сме протестирали по времето на строителството на Цанков камък и Белене, е редно първо да даде отговор той къде е бил по същото време. Проектът Цанков камък стартира през 2004 г. Това е същата година, в която с указ на президента Георги Първанов Бойко Борисов е удостоен със званието генерал-лейтенант. За никого обаче не е тайна, че генералските пагони му ги издейства Ахмед Доган! Това са фактите такива, каквито са! Борисов, ако е искал да бори нередностите в проекта Цанков камък, е имал не само възможност, но е бил и длъжен да го прави в качеството си на главен секретар на МВР, какъвто е чак до 19 юли 2005 г. Язовирната стена Цанков камък е завършена напълно в началото на 2010 г. По същото време Борисов вече е премиер на България, избран за такъв на 27 юли 2009 г. И е имал предостатъчно време да реагира по някакъв видим начин срещу същите неправди, за които днес пита нас защо не сме протестирали. Разликата между нас и него обаче е съществена той е бил властта, а не ние. И той си е затварял очите за Цанков камък. Историята на проекта Белене е още по-срамна. Рестартирането на този проект беше обявено през 2002 г. от тогавашния премиер Симеон Сакскобургготски. Същото това правителство на НДСВ назначи за главен секретар на МВР Бойко Борисов. Някой да си спомня в онези години Борисов да е казал и една дума срещу проекта Белене ? Не дума, буква да беше измучал накриво?

Трябва да изринем менте политиците, менте генералите от властта, местото им е в казармите и пожарните, не в управлението на държавата, не щем пилотско-пожарникарска хунта.

Караянчева: Дебатът за мораториума върху лекарствата не трябваше да става политически... Бюджетът е инструмент за провеждане на политика. След толкова години в парламента тая птица още не е научила за кво е там.

Селски, не търси под вола теле. Знаем, колко струвате червените тъпанари.

стринке, динамиката на живота и шумотевицата предизвиква стрес у Вас. Чувствате се преуморена и изнервена. Не пренасяйте настроението си на другите, те не го заслужават. Излезте сред природата, ще почувствате обновяващата й сила. Вижте се с приятели. И продължете към психиaтрията. Поздрави, д-р Стефанов.

Колко, колко? 1$ долар МРЗ при ЖАН-БСП! Ама плитка памет, кой помни, ДЕБИЛЫ БЛЯ, както обича да казва другарят Лавров!

Къде е ГЕОПОЛИТИКЪТ-МУТРА - КОМУНИСТ-БОРИСОВ, дето ни проглушиха ушите НЕГОВИТЕ плазмодии, че едва ли не управлява света и всички го уважават? Уж беше оправил отношенията между Турция и Евросъюза, а сега са в по-обтегнати отношения отпреди неговата совалка. Нали всички лидери в ЕС му целуват ръка и го хвалят, че е най-голямата работа в Европа, защо Германия и Австрия са категорични, че няма да ни приемат в Шенген? Къде са Меркелица, Макрон и другите, дето го посрещаха и обещаваха всичко, което искал? Май потупването по рамото е за да си оправят техните пасианси? Отдавна пиша, че службите на всички държави знаят, че премиерът ни е мутра от ъндърграунда, знаят, че като се погледне в огледалото вижда Пеевски, както и те го виждат, знаят за огромната корупция, пропила управлението на държавата и общините. Няма нужда управляващите да твърдят, че суджукгейт е измислица, службите на другите държави знаят, че това е само елементарна част от голямата корупция. Всички знаят, само ние не можем да видим дъното, до което ни докара МУТРАТА и продължаваме да избираме неговата опг герб да управлява. Това е срамното!

по-тъпо парче не сме имали за президент,всичко в което упреква другите при него го има в изобилие

Герберке, в близките дни се пазете от неприятности. Много вероятно е някои от тях лични или интимни, да ви съсипят психически. Не унивайте - Бойко е дълбоко във Вас. Мекичък, но Вие сте чувствителна и го поемате със страст. И духайте, смучете жизнерадостно, докато Ви приберат в психиaтрията. Там ще се погрижат за Вас. С бяла ризка без ръкавки.

Много добра реклама на психото! Давай адреса! Тебе кога те изписаха оттам или просто са те пуснали в отпуска за Коледа? Отпускарските мъни колко са?

Вулгарен боклук, ако не можеш да кажеш нещо смислено, по-добре си трай.

другарю колко пъти те онодиха манафите в затвора от това не само си озверял но си и оглупял безвъзвратно с прехваления фърчилков си приличате като две капки боза