Радев пред FT: Винаги рамо до рамо с ЕС и НАТО

Новоизбраният български президент се стреми да разсее опасенията, че като лидер на страна членка на ЕС и НАТО, той е твърде близо до Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Радев пред FT: Винаги рамо до рамо с ЕС и НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо решихме че ще бъдем сто процентови членове на нато и евросъюза(малките букви не са случайна грешка) и те взеха че се разпаднаха.

АМИ СЕГА..ХА.ХА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО..ХА.ХА

Когато генерала стане президент всички соросоиди ще бъдат изведени от България за една нощ и директно ще бъдат изпратени в Сибир за да изкупят с труд вината си пред Русия. Списъците отдавна са готови.

хахааа...... говеда, как е!? самолётчикът на републиката звучи ли ви следизборно ? и като се има впредвид, че това трябва е по-добрият избор, не знам колко гламав трябва да бъдеш за да ходиш да гласуваш

"Избраният за президент посочва още, че никога не е посещавал Москва." Ами, никога не е късно да стане за резил.

ей...мен да не забравите..ха.ха

Руснаците обещават на всеки соросоид да дадат ватенка, ушанка и гумени ботуши. Храна по три пъти на ден и медицинско обслужване. А тук като спрат грантовете глад и мизерия свирки и нагъзване на околовръстното

Стига да те има в списъците отиваш не се притеснявай

Бафчо, сигурно е, че се разпаднаха СССР и СФРЮ. Понял?

Дали ще станеш за резил зависи от целта на "посещението на Москва.Надявам се че Радев е добре запознат със случаят"Наполен" и случаят "Хитлер" които тръгнаха към Москва с "неправилния крак".

И аз, и аз. Искам да вкуся от истинския живот.

Спор по въпроса няма.Само да ти подскажа че СССР,СФРЮ, Европейският съюз и НАТО са създадени от едни и същи "стратези" - познай от три пъти кои са те!

Рейгън стъпи в Москва с правилния крак.

казва Радев пред изданието, което отбелязва добрия му английски..... Леля Цецка как щеше на пелтечи на ингилицки.....

Още един боклук захапа най големия кокал кога ще те послуша съвестта или нямаш такава бе. Всички за пари продадоха нашата мила родина! :

добре, че на австрийския ефрейтор му беше останал три грама мозък, та нанесе превантивен удар. Иначе сега щяхме де чатим като във Великата страна-под зоркия поглед на ФСБ.

България винаги ще работи само заедно със своите партньори, ЕС и НАТО... докато се изчерпят от съдържание и рападнат от самосебе си.

Шаро, недей да джафкаш в мъглата, щото не се знае кой идва. Свий се в колибката и кротувай! Надявам се Радев да прояви здрав разум и да се дистанцира от Корнелия, и особено от Путин! Гласувал съм за него и се надявам да не съм допуснал грешка. Имам си, разбира се и резервите, особено след случая на изгореното съюзно знаме на ЕС по време на русофилистичното сборище на Копринка, където и той е присъствал.

КАКВА СТАНА ТЯ! СЕГА ЩЕ МИ ДУХНАТ ПОД ОПАШКАТА ОТ МОСКВА.

Рейгън имаше конкретна задача - да се ликвидира експериментът СССР, за да може да се развие експериментът Европейски съюз.За съжаление и двата експеримента са подчертано ялови.

сме ви виновни евреите? Баси, ако ни нямаше нас и Бойко всичко щеше да е шест.

Всъщност забелязали ли сте, че всички съюзи и организации в които участваме се саморазпадат. Саморазпадна се Византия, Османската империя, Третият Райх, СССР. Сега му е време на ЕС и НАТО. Орисани сме да разпадаме империи.

Отдавна изчерпане и в последен стадий на разпад са - само идиот не би могъл да го проумее.

Изпуснаха другаря Радев да се изказва преди 22 януари?! Сигурно Дамския клуб Позитано е на новогодишен шопинг, а товарищ Решетников е на руска баня...

СЛАВА БОГУ, ЧЕ СЛЕД РАЗПАДАНЕТО НА СССР, РУСИЯ СЕ ОТТЪРВНА ОТ РАЗНИ УЗБЕКИ, ГРУЗИНЦИ, ЛИТОВЦИ И ДРУГИ И СЕ ЗАЕ СЪС СОБСТВЕНОТО СИ РАЗВИТИЕ...И СЕГА Е ОТ ПЪРВИТЕ СВЕТОВНИ СИЛИ.....

Сам стигна до правилният извод - има надежда за човечеството.

Уважавам избора ти, но моята надежда е в Деси Генерала. Все си мисля, че дамата/първата/ ще има желание да се покипри в Берлин, Лондон, Брюксел, Париж и Ню Йорк.

Радев знае това и затова се изказва по този начин :)

Не бой се, Курни. Това са блъфове на кратунчо. Бас държа, че първата посетена от него страна ще е русията. И вероятно: единствената. И той, също като агента гоце няма да бъде канен никъде.

Нищо неясно и изненадващо не е казал новия президент.То такава ще е и тенденцията.Наистина предстои затопляне на отношенията САЩ - Русия ЕС - Русия както и НАТО - Русия.Дори е възможно Русия официално да бъде поканена във НАТО в предвид Америка да отмести малко цялата тежест от плещите си за сигурността на света.Не е лошо Украйна да започне процес на сдобряване със РФ все пак това са два близки народа които могат да направят компромиси някакви в името на добросъседските отношения.

Всичко на тоя свят рано или късно се разпада. Нещо за ентропията учил ли си?

СЛАВА БОГУ, ЧЕ СЛЕД РАЗПАДАНЕТО НА СССР, РУСИЯ СЕ ОТТЪРВНА ОТ РАЗНИ УЗБЕКИ, ГРУЗИНЦИ, ЛИТОВЦИ И ДРУГИ И СЕ ЗАЕ СЪС СОБСТВЕНОТО СИ РАЗВИТИЕ...И СЕГА Е ОТ ПЪРВИТЕ СВЕТОВНИ СИЛИ

Генерала да ли е взел разрешение от двете каки за изказване на мнение?

Ние в Пресцентъра на Партията също искаме да бъдем винаги рамо до рамо с ЕС и НАТО. Съвместно сътрудничество, от което нашите другари ще имат много голяма полза.

А гърбът му е към съвеЦкия съюз. Отворил бузи и хванат за палците.

Който не харесва името ШАРО да го чете Вълчо ... или Мечо - се тая. А като тръгне "валяка" в мъглата въобще няма да те пита дали си джафкал или си близал еди какво си.

Световна сила по пиене на самогон или на почистващи препарати?

РР показа, че е умен човек, достоен българин и със собствено мислене политик.

Дано да опровергае злостните нападки на герберастите и да удържи на това,което е казал!България има само един път - ЕС!и е достоен партньор в НАТО!

а ти пък познай кога ще го пусне путин в кабинета си.. най-много да му връчат някой пластмасов медал в някоя кръчма

Украйна - Русия,Македония - България ... се тая.

не знам, но си много неграмотен! в предвид - два предлога !!!! В българския език имаме запетайки, които са задължителни! Пълен и не пълен член - все още са задължителни форми. Човек, който не може да напише едно изречение правилно, не може да дава акъл какво и трябва на България!

Първата му собствена мисъл е как да омилостиви точилката на вицето.

"Радев пред FT: Винаги рамо до рамо с ЕС и НАТО" ... само аз ли си въобразявам..., но ми се струва че "рамо до рамо" се използва когато става дума за два различни субекта, а не за едно и също нещо.... може би имаме новина тук ...;):)

jingiby

"България винаги ще работи само заедно със своите партньори, ЕС и НАТО." Ех, наборе, теб ли да те уча да не използваш клишета като "винаги" и "никога"! Нали навремето като млад офицер и член на БКП си слушал същите тъпизми за това, че България винаги ще бъде надежден партньор на Варшавския договор и СИВ. Да, ама не...

значи е човек на герб

КЪДЕТО Е УЧАСТВАЛА БЪЛГАРИЯ,СЛЕД ВРЕМЕ СЕ РАЗПАДА!ВИЖ ИСТОРИЯТА!!!ПЪРВА,ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА,СИВ СЕГА Е НА РЕД НАТО И Е.С.!!!"УСПЕХ"!!!

Едно говореше преди изборите, сега друго. Типичен политик, не летец, не човек. Радев е слугата на Доган и Овчаров л нищо повече.

1. във се ползва когато следващата дума започва с в или ф 2. със се ползва когато следваща дума започва със з или с