Радев пред FT: Винаги рамо до рамо с ЕС и НАТО

Новоизбраният български президент се стреми да разсее опасенията, че като лидер на страна членка на ЕС и НАТО, той е твърде близо до Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - Радев пред FT: Винаги рамо до рамо с ЕС и НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русофобите без злоба моля! Вредите абсолютно на всички с нея. Вижте вашите светци Обама и Меркел какви постижения имат и се поучете от тях.

Увеличете Любовта в себе си и намалете омразата, за да бъдете здрави и да имате успехи!

Скоро,ще му замръзне селската физиономийка-много,скоро!

Бъдете успешни и щастливи. Весели празници и много любов. Бог да ви богослови!

С този президент ще дойдат нови лагери за бежанци, скъпотия и още по- унизително положение за българският народ. Хубаво изпързаляха всички българи да вярват, че той е проруски. Да е честит на България българският Обама.

Много искам Радев да оправдае очакванията на всички, които гласувахме за него, че най-сетне ще имаме политик на висока позиция, който ще защитава националното ни достойнство. Обнадеждаващо е, че той първо мисли, после говори. В последните години свикнахме да се срамуваме от хора, които правят обратното. Надявам се да имаме един съвсем различен президент, добре приет и на Запад, и на Изток, защото това ще е добре за държавата ни.

А ДАНО,АМА НАДАЛИ !!!

Радев "Сега забит руски флаг в Крим, догодина - у нас!"

Петър Дънов казва в една беседа да се държим с Русия. Винаги е бил прав Учителя и сега е пак прав. Запада под водачеството на негъра Обама и продажницата Меркел морално дръпнаха надолу към сатаната. 25 г. със запада, колко прогрес донесоха на България? Само износ на млади хора на запад. Това е основния износ на България.

И ВАНГА!!!

И гадателката на Берлускони, че и друга врачка, не и знам името!

И внимателно с препаратите за вана!

И както се пееше в песента (на Луфтвафе): Всички ще литнем срещу Англия....

Винаги рамо до рамо с НАТО и със забит в Крим руски флаг...А мислехме ,че раздвоението на личността е невъзможно!

Мошето, хипотетично Клинтън е станала президент. Либерализма цъфти и Флорида се присъединява към Мексико. Междувременно Р.Ф. и Мексико си стават много близки в отбранителната сфера и кроят планове, за настаняване на крилати ракети там насочени към Вашингтон. Хипотетично какво следва?

Моше, вземи почети малко история, че излагаш уж умните си, разсъдливи събратя! Крим е руски още от XVIII век, а че Хрушчов го е подарил на Украйна, в рамките на тогавашния СССР не е имало никакво значение. Сега тази измислена държава враждува с Русия, логично е руснаците да си вземат обратно стратегически важния полуостров. Всяка от Великите сили би го направила.

Toва с ходенето първо в Румъния е глупаво. Тамошните социалдемократи толкова са изперкали, че искат да слагат мюсюлманка, за премиер. Влад Цепеш Български, ще възкръсне и ще стане страшно. За нас той е един български Воевода, но за тях е повече от Светец. Трябва в Бесарабия, Молдова и Одеска област да се ходи и Гагаузите все забравяме.

и този ли е агент на zру

Този тъп шапкар ми прилича на бай Тошо в младежките му години.

Още по голям тъп хитрец!

Ще бори Руменчо корупцията!? Точно това мислят грабителите богаташи. Ще те спрат на пъви ход. Та те те предложиха! Ония с именията и авоарите тук и чужбина. И ти почваш с Демагогията на ти.

НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ: НЕ СЕ КАЗВА:"Винаги рамо до рамо с ЕС и НАТО" КАЗВА СЕ: "Винаги КРИЛО до КРИЛО с ЕС и НАТО"

"Винаги ВЕРНИ на ПАРТИЯТА!" ХА, ХА, ХА! Само не се знае докога ще има НАТО и ЕВРОГЕЙСКИ съюз!

до себе си попита ли го да се изказваш за НАТО и ЕС. Ще ти дърпат ушите на Позитано .

Свиня...старшина-такова чудо,нЕма...

Е добре де ние сме членове на НАТО, Турция също е член на НАТО.Ние обаче не можем да подържаме нормални отношения с Русия.Турция въпреки че свали руски боен самолет работи рамо до рамо с Русия не само в Сирия а и в сферата на икономиката и ядрената енергетика.Защо става така бе драги ми лизачи на ГОВЕДАРСКИ за9ници а?Защо сте до един продажници не ви интересува интереса Български а ГОВЕДАРСКИЯ и на драго сърце изпълнявате всяка една тяхна прищявка.Ще дойде обаче видов ден и то съвсем скоро.

Ало, патрЕота, сега Турция ли даваш за пример? :)))) Може би не знаеш, но Русия има нужда от Турция, затова са им добри отношенията. :) Дори руснаците имат нужда това, онова да им е построено качествено и за това ползват турците. :)

Беше ясно още след първия тур, че генералчо ще се върти като к...А. Даже не му пука, че лъже половината България, която гласува за него. С нищо не е по-различен от Орешарски, само е по-нагъл лъжец, че и се пъчи с това. Врътна се още на пресконференцията след първия тур.

Еееееееее ама ти си истински специалист по врътките, ще ми врътнеш ли и на мен един ми$нет а?

Малко си още ,пък за глупости мислиш:)

Като?

никакъв шанс на такива които не пишат на руската, пардон на българска азбука. Къде му вида балансираната и гъвкава политика, преди да е назначен - нали не предложи - и правилно, временно правителство. Засега знаем, че може да дига самолета и някои други работи, но и то не е сигурно.

Да му дадем шанс на човека,може пък да се окаже най-успешният президент с своята гъвкавост и балансирана политика.

Казана дума фърлен камък...Друго си е НАТОВСКИ генерал да са изкаже!

аз натовски генерал не видях никъде. съветски - може би.

Каквото му е казал наводчика му Решетников това повтаря Радо шапката

Точно

Вевропейския съюз и нато ,се стои наведен ,с изути гащи ,ако не знаеш ,питай Борисов

България трябва да възстанови своята независимост и да скъса с гейските ЕС и НАТО. Бъларите никога не са били и няма да бъдат гейска нация!

Бъългарски президент и главнокомандващ армията, който е и бивш шеф на ВВС, не знае, че като член на ЕС и НАТО нашата държава няма как да е рамо до рамо с тях, а е част от тях. Боже, пази България!

И близач!...

...до тук-този е най гнусния!...

Българската опозиция-власт,която загуби катастрофално президентските избори придоби нови "способности"-да чете чужди мисли и да ги преиначава!Тези хора се помислиха за богопомазани с власт!Още не е встъпил в длъжността си на президент и внушаваните "вини" на Радев от болните им глави започнаха да се сипят!Сеячи на злоба и омраза!

Ама кво друго може да каже един БГ "политик".Първо него НИКОЙ НИЩО НЕМА ДА ГО ПИТА.И второ достатъчно е квото научи като БГ президент да го снася на русия.От тоа друго не се иска. Пак да напомня кво е казал през 2007г при приемането на БГ в ЕС,посланника на съветска русия в там:"БГ е троя хорза на русия в ЕС".Това е.А това е така защото "прехода" в БГ и ПОДГОТОВКАТА ЗА НЕГО в периода 1980-89г беше одобрен и позволен от съветска русия именно с тази цел-БГ да е троя хорза на русия в нато и ЕС.Съвсем просто е.Така кръга около свинара от правец запази господството си в БГ и ЗАГРАБИ СОБСТВЕНОСТА В БГ след 89г.Така че всички така наречени "партии" в БГ след 89г са свързани с русия и действат в неин интерес.Кажете ми за един единствен случай в който БГ да е засегнала РЕАЛНО НЕКАКЪВ, КАКЪВТО И ДА Е интерес на русия. Няма такъв.Плевналиев нямаше да е президент ако не беше свързан с русия.Така че на "драмите" от вчера с изказвания на плевналиев НЕМА КОЙ ДА СЕ ВЪРЖЕ.Това е другари. "Партията" дето издигна плевналиев е "партията" на личната мутра на свинара от правец,това е и "партията" на сина на шофера на григор шопов,правителствата на таа "партия" беха съставени от синове и дъщери на АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗъМА и КАПИТАЛИЗъМА.Така стоят нещата.Просто ни се разиграва ТЪПАТА сценка с ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ.А смисъла на таа сценка е че и двамата СА ЧЕНГЕТА.И двете са подчинени на кръга около свинара от правец.А тоа кръг е рожбичка на русия.Сега разбрахте ли ...

Така че господин посланник на сащ вече нема как да се правите на неразбрали кво става в БГ.След крим вече нема как.Време е преставителите на русия в БГ да бъдат разкарани. Требва ни помощ.Сами не можем.Това е.Не можем...Срам не срам-НЕ МОЖЕМ САМИ.Те държат собственоста и всички институции.И са свързани с русия.Те са ЗАДЪЛЖЕНИ на русия щото без нея те щяха да пасат патките в БГ села.Благодарение на русия те изживяха и живеат такъв живот какъвто иначе не биха си и помислили че съществува.За това те са верни и задължени на русия.Това е истината господин посланник.

ЗАЩО И ПРЕМИЕРА И ПРЕЗИДЕНТА ХОДЯТ С БРЪСНАТИ ГЛАВИ?

ЕСТЕСТВЕН ФЕНОНМЕН. ПОДОБРЯВА ОХЛАЖДАНЕТО НА ГЛАВИ ПРАВИ СЕ ГЛАВНО НА ГЛАВИ ИЗПИТВАЩИ СИЛНО ПРЕГРЕВАНЕ ПОРАДИ НИСЪК КАПАЦИТЕТ ФЕНОМЕН ЗАСЯГАШ ГЛАВНО ПОЛИТИЦИ СПРАКА: ПЕНЧО КУБАДИНСКИ СЪЩО ЛЕСНО ПРЕГРЕВАШЕ-БРЪСЕШЕ СИ ЗА ЦЕЛТА ГЛАВАТА

СЛАВИ ТРИФОНОВ!!!

Г-Н ЦЕНЗОР В "Повтаря се...." НЯМА НИЩО НЕЦЕНЗУРНО. СТАРАНИЕТО ВИ И ВАШЕТО ПОДМАЗВАНЕ Е ХАРАКТЕРНО ЗА МИНАЛА ЕПОХА.

До ден днешен не разбрах мен като българин от какво ме брани НАТО.ЕС се убедих какво ми донесе-нищо хубаво за нормалния човек.

РЕВИ КОМУНОИДЕ, ВАШАТА Е ИЗПЯТА. И ВАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ЕС И НАТО.

ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН. ОЩЕ КАТО МЛАД ПИЛОТ ХОДИ В СССР ДА СЕ ОБУЧАВА НА МИГ.

А, дано, ама на дали!

ОЩЕ КОСТОВ МЕ НАУЧИ ДА ЛЪЖА. ДОБРЕ ПРЕМЕТНАХ МОЙТЕ ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ.

"На малоумниците,които избраха нашето протеже Радев, няма да им обяснявам защо синът ми е студент в САЩ,а не в любимата им Русия."

-Корнелия,недей да ме обиждаш публично пред медиите!Не забравяй че Литвиненко и Немцов също бяха много приказливи и обвиняваха Путин в корупция...

'Бе Той още е аджамия, 'ма кат' начало най-добре 'ша да е да спре с глупавите изказвания...

ОЩЕ НЕ Е ДИГНАЛ САМОЛЕТА И КАТАСТРОФИРА.

Винаги рамо до рамо с ЕС ,НАТО ,но ако налагот сегашните "ценности "...България няма място в тях .НАТО е военен съюз ,в чиито отбранителен характер се съмнявам ,ЕС се ръководи от некадърни чиновници ,от които думата диалтг не съм чула...

по принцип чета само заглавията на статии, особено за такива корефеи на мисълта като Радев, който не би трябвало да може друго освен да "вдига самолета" - по рекламата. И аз ще кажа като онзи, който видял жирафа и казал "е-е, това не може да бида".

ДА Е ХОДИЛ НИКЪДЕ,ТЕ САМИ ИДВАТ ПРИ НЕГО! ИМАМ ПРЕДВИД АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК,КОЙТО Е ЗАСНЕТ КАК ВЛИЗА НА "ПОЗИТАНО" ЛЯТОТО!!! КАКВО ЛИ ПРАВИ ТАМ?!

ГЛЕДА МИ В ПАЗВАТА

Абе винаги рамо до рамо с НАТО и ЕС,ама все пак аз ще си поглеждам през рамо на Изток.

Радев пред FT: Винаги рамо до рамо с ЕС и НАТО === радев, там не се стои рамо до рамо -там се стои гъз до гъз === рамо до рамо се стои с други

Говореше на бабичките как ще подкрепя Русия, те гласуваха за него, сега му омекна самолета. Колко типично.. Поредният измамник и близач на задници.

Плазмодий...

Лъже руското мекере.

Големият наш брат ,Клепналото ухо,шъ ни упраи..

Верно ли е,бе?А другарите ,да не се разсърдят,а?!