Създаваме международен институт за устойчиви технологии

Меморандумът за създаване на Югоизточно европейски международен институт за устойчиви технологии ще бъде подписан на Срещата на върха ЕС - Западни Балкани.

Обратно в новината

Коментари - Създаваме международен институт за устойчиви технологии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Устойчиви технологии?Само като му чуеш името и ти става ясно, че това е поредното упражнение по нищоправене и усвояване на разни бюрократи.

Тая гайда нови технологий ....

аналоговият антикорупционер говори за технологии.. гръмни се бе, този!

Някой от многобройните отворковци в този форум ще ни открехне ли какво разбира(ме) под "термина" устойчиви технологии?! Но не семантиката на думите, а същността на понятието "устойчив" и оттам на термина! Чакам(е)!

Отговорих ти, но го махнаха.

Устойчиви технологии, включват следните обкласти: 1. Възобновяеми енергийни източници 2. Качество на живот 3. Биоземеделие 4. Икономика на околната среда 5. Екологични технологии Най-вероятно ме изтриха, защото написах, че ако един неграмотен човек си купи диплома и с купената диплома пак ще си остане неграмотен. Така е и с титлите научните и докторски, които си нагласуваха. Титли, ама човекът не е изследовател. Нищо не значат и колегите им ги знаят и не работят с тях. Все тая. И пари да вземат за изследванията - пак нулев резултат.

а ако те интересува само понятието устойчив, то аз мога да ти обясня!или поне да се опитам. та устойчив е здрав, непоклатим , не се колебае! а иначе технологиите не са устойчиви, щото се развиват непрекъснато, и иновативното днес, е ретро още на другият ден! тъй че това дето е казал радев си е празнодумие, единственото устойчиво нещо на този, и онзи свят, и по другите земни кълбета е смъртта! най устойчивото на времето нещо!

По принцип си прав. Този термин идва от англоезичната литература. Развесели ме с това, че мислиш самостоятелно. А този чичка, дето се е написал професор, направо ме ядоса, то и да не знаят хората какво значи това, отлично знаят за корупцията в науката и образованието. И това е достатъчно.

Сиреч ше пуснем самолети с Авиолиния София-БАР-Бари с устоичиви на ренген и кучешки рецептори опаковки за пренос на БЕЛО и КАФЕВО за италианските и ЕСпотребители

NA

Когато този президент започне да говори.... винаги казва тотални глупости.... вече даже не е смешно!

Първата разработка - тя всъщност е вече приключила, така че- по-скоро патент, ще бъде технологията на масово затъпяване на населението. Следващата технология, която вече е във финална фаза на изпитания - драстично намаляване на населението на дадена държава без използването на военни средства И други ще има

Какви технологии??? Копанарство,бубарство и грънци ли?Ние сме най-неграмотната технически държава в Европа,имаме само един чушкопек,а и той е копиран от чехите.

да го .......дано да е по-скоро. Стига сте крали бе, богоизбраните?!

цекайте малко бе! пастой както би сказал серьожа, дур би рекъл азиз несин! по инициатива на радев, държавните глави ЩЕ подпишат меморандум за създаване на югоизточен международен институт за устойчиви технологии!? то добре, ама по долу пише саня дамянович министър на..... и председател на управителният съвет на югоизточният европейски международен институт за устойчиви технологии информира българският държавен ........ ми то си го има институто бре!! и управителен съвет си има, и председател на ус си има! та като как ще създавате нещо дето си е създадено??

"институт за устойчиви технологии"