Коментари - Радев: Командированите работници не са единствения проблем | Днес.dir.bg

Радев: Командированите работници не са единствения проблем

България е против измамите със социални осигуровки и заобикалянето на правилата.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Командированите работници не са единствения проблем | Днес.dir.bg

Коментари

тоя анархокапиталист макарон дразни ужасно, светъл вестител на капиталистическата гей утопия

Вярно е че всички западни фирми регистрирани тук са като в рая!Много по ниски заплати и осигуровки,по ниски данъци и много големи печалби които се изнасят и държавата нищо не хваща,освен заетост на кръг работници!Трябва да се мисли двустранно!Българските робовладелци /"работодатели" /са още по лоша алтернатива,ако остане само на тях да решават!

аз съм проблемът, и всичките малограмотни гласували за мен :) а инженерчето е пример за това колко некомпетентни и неграмотни са комунделите :)))

Налагат диктатура .Някакви диктатури се налагат като че ли е позиция на всички.При всяка статистика не това са обществените нагласи и е нагло и арогантно да ги представят за позиция на България.Налага се диктатура .

Като гледам в ДИР-а са се изходили много знаещи, вещи хора в макроикономиката. Хора, които знаят какво ЩЕ стане и едва ли не са те са на мястото на г-н Макрон и г-н Радев. Е, аз като човек, който не е вещ в темата, ще споделя какво се е случило в държави като Германия, например. В деня, в който от дойче марка се преминава в евро цените остават същите, само валутата се променя - т.е. за един ден се получава инфлация 100%. Това се е случило при тях, дали при нас ще се случи, не знам. Само знам, че по време на кризата в САЩ през 2007 всякакви знайни и незнайни всезнайковци повтаряха мантрите, че нас няма да ни засегне, че цените на имотите и ръста на икономиката ще са стабилни но живота показа друго. Слет това същите тези всезнайковци излязоха пак по телевизията и разправяха, че това е било очаквано. Та, всеки да си прави изводите за себе си!

Колеги, днес е ден на майстора и не трябва да се преуморяваме. Още повече не знаем как е завършила срещата на БХ-С и какви бисери предстои да чуем !

България продължава да е , .... НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА.

ПРЕД МАКРОН ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ФРЕНСКИТЕ ЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛИ. В ЗАМЯНА БЪЛГАРИЯ ЩЯЛА ДА ЧАКА ЗА ЕВРОЗОНАТА КОЛКОТО ТРЯБВА.

Аз предлагам на тия двамцата да се качат при един тираджия-единия на седалката, а другия на хоя му. И така да вървят да товарят стока в някой западноевропейски завод рано сабафлян-първи на опашката. Ако успеят да минат последни в края на работния ден без да ги оставят за следващия ден...или за след уикенда ще им стисна ръката. А че масово лъжат и мажат испанци, италианци, французи да не говорим. Освен това българите карат на най-гадните курсове, които никой не ще да им ги вземе. Ама не - макронеца дошел тука да ни моли да си свалим доброволно гащите още по-надолу, че не влизал целия. На тоя му омръзна бабичката и хукна по Европа да прави нови щуротии. А иначе и нашите работодатели са за трепане...ама това няма да ги оправи. Битката за хляба е голяма. Хубаво гледайте какво става - той, френския презитент ни идва на крака при нас-бедняците, за да извлече полза. Никой няма да ни защити интереса, докато не се научим да си го защитаваме.

Приказки за наивници дето продължават да вярватр как се договарят властващите за ''доброто на хората'' ама на 4 очи и на ''работни разговори'' между тях. Незнам за Радев това влизане в еврозоната и шенген ли са най важните проблеми за решаване а не подобряване на реалния живот на българите дето работят тук за да ги издържат по администрациите от където явно не се вижда хала на работещите

Абе кво става днес....никаква статия за Св. Путин Чудотвореца ?!?!? Не е ли направил някое чудо днес ??? Не е ли преследвал някоя жаба с часове по бреговете на Волга и накрая да я е убил в смъртоносна хвата, след 2 часа битка с нея ???

Аз пък се чудех как все още не са пуснали статия за божеството борисов........Ти за Путин не се тревожи той е Велик гледай си простата мутра.......

Лапай и се потапяй, съветски запъртъко !!!

Ти искаш, но народа НЕ ИСКА, боклук корумпиран!!!! Оставка!!!

Народа? Кой е народа? 2% анархистчета и руски отрепки ? Айде бе!

еее т малоумниците искат - и аз не искам ША ни вкарат

Еврото и долара са ни основните валути! Валутния борд ни е в евро, а с долари плащаме петрола на Русия. Невежите по-долу питат - Каква ми е даклаверата от еврозоната? Ще ви кажа мързеливци. Моята далавера е,че ще мога да тегля почти нулеви кредити и банките няма да ме щавят 8+ процента лихва!

Нищо не пречи и сега банките да не те щавят, нищо няма да им пречи и когато и ако влезем в еврозоната да не те ощавят го козината !

Да ама директива за лихвените % на банките из Европа не се разглежда нали????а само как да прецакат източна за да не си загубят работата техните народи..

Шило

Сериозно ли обвързваш вида на валутата с лихвата?

Нулев кредит няма и никога няма да има.Ти това си го набий в главата

Я, обясни, какво ще стане с борда при приемане на еврото? Какъв ще е реалния курс на еврото, в сравнение с лева? ----------------- Шиле....и ония другия тъпанар - Пепи. Като няма лев, няма да има борд. Борда е да предпази лева от обезценяване и нова хиперинфлация, която вие комунастите докарахте с правителството на Жан-перчема. Та, когато в БГ стане еврото разплащателно средство, риска от хиперинфлация не същствува. Единствения риск е еврото да се обезцени много спрямо щатския долар, но това ще е проблем на цялата еврозона, не само на БГ. Но тоя вариант го има и при валутния борд, тъй като лева е вързан за еврото. Незнам дали може да ти го асимилира пилешкия мозък, ама помисли малко....или поне се опитай

В досегашната практика Българите не помнят да е имало някаква смяна на парите и народа да не е бил ужилен яко. И това ужилване винаги е засягало всички сектори - храни, енергия, води, битови услуги - всичко. Кажи ми, дай ми информация кога и къде българските институции са поели отговорност това да не се случи и мога да приема, че мислиш !

Никой не ти казва, че няма да засегне народа. Всяка държава в ЕС приела еврото е пострадала в началото от това, тъй като цените са били закръглени на горе. В БГ това може да не е точно така, тъй като цените са си вече в евро, понеже лева е вързан за еврото. Но че може да има негативен ефект в началото, не е изключено. Но за да сме 100% част от ЕС, това е необходимо.

Oт цялата работа в ЕС , най-много печели САЩ , следвани от Германия и Франция , останалите БАЛЪЦИ само плащат данъци и такси , и нямат думата ... За какво ни е ЕС , за какво ни е НАТО ? САМО РАЗХОДИ ! САЩ ни устрои капан , изработи ни , ние сме вечни длъжници , как тогава ще имаме ръст и развитие ? Искаш ли да сринеш една държава , то я вкарваш във вечни дългове , заеми , бежанци , и по-високи вноски за ''отбрана'' за НАТО ! За това , Турция напъди САЩ .

бухахаха, САЩ печели от еврото? ти слабоумно ли си?

,,България е против измамите със социални осигуровки и заобикалянето на правилата. ,, Как тогава ще обясни тълкувателно решение 2 от май 2017 на 50 съдии от ОСГК на ВКС което е направено с цел да се заобиколят европейски директиви заложени в чл62 и параграф 1 на ЗЗК? Това ако не е подигравка с европейските ценности какво е?

Това за еврозоната е преди БХ-С да е говорил с франсето. Вчера и той беше за, ама днес сигурно е против зоната - хахахах

"Този руски слуга пак ли ще ме убеждава да признаем заграбването на Крим и да сваляме санкциите срещу Русия?"

Въпросът с Крим трябва да се приеме като окончателно решен, това го признават и разумните хора на Запад. Санкциите пречат повече на нас, отколкото на руснаците. Разберете тези истини и престанете да повтаряте едно и също!

Дори това същество което сега е наш президент разбра, че България трябва да е в Еврозоната! Браво.

Шило

Сега дай икономическа обосновка, защо трябва да сме в еврозоната. И обясни, що са толкова тъпи унгарците, чехите, поляците, че не щат.

Ами те не са тъпи, а нашите управници са умни !

Тиквеникът Румен Грипена е прост като гъдулка!

Вие от алчност да свиете едни пари ще си докарате революция,и ще ви видят тогава с тази еврозона. Не трябва да се преминават граници,когато се управлява.

Радко искал.....хахааа....Радко, ти си един книжен лъв и освен за коктейли, за друго не важиш. Хлябът и ножът са в Бате Бойко. Той е държавата. Той решава а ти само слушаш и му се възхищаваш на политическите умения, които ти и векове да живееш, няма да имаш. Можеш да се учиш на политика от него и най-вече от Бог Иван Костов - човекът, който спаси България от национална катастрофа, стабилизира лева, смаза силовите групировки, сложи началото на политическа стабилност, започна истинските реформи и навря комунистите в мипи дупки - НЕОСПОРИМ ФАКТ !!!

Шило

Това, сериозно ли го мислиш?

Шило

Като толкова много се възхищаваш на БХ, що не вземеш да изплащаш заемите, които той изтегли и прати в тоалетното казанче? 20 млрд. Поне за тези се сещам, ама сигурно има още

Шиле....заемите ти ги завеща партията-майка - БКП !!! Янко Правешки ни остави 12млрд заем и нерентабилни заводи, които само Соц държави купуваха от тях. Така че, след падането на руския комунизъм, БГ икономиката се оказа един балон, който се спука и лъснаха комунестическите ви лъжи и кражби

Шило

Еврозоната тогава, когато достигнем стандартите на Швеция, Германия. Дотогава- да си стоим за лева и борда, че ще стане страшно.

Шиле....абе едва 2:30 следобед е, а като те чета, ми изглеждаш вече на 5-6 ракии !!! Или си се напушил яко, ако не си пил, ама както и да е.....пак развърза торбата с тъпотии и ги ръсиш в несвяст

Шило

Аз съм си твърде добре, ама ти помисли за себе си. Я, обясни, какво ще стане с борда при приемане на еврото? Какъв ще е реалния курс на еврото, в сравнение с лева?

Заблудените путиноиди вероятно си мечтаят да влезем в рублозоната,за да достигнем високото жизнено равнище на колхозниците,ХА-ХА! Представям си как с треперещи пръсти бързат да ми чаткат минуси,но в същото време тайно се срамуват от собственото си невежество.

Шило

Къде намеси рублата? Давай и донгите, йените, и т.н.

Кои сте вие дето искате в еврозоната ... дълбоко се съмнявам, че ще се допитате до хората, дали случайно искат чужда валута, вместо родната?! Както стана с нато и ес ...

А,защо когато Макрон говори за социален дъмпинг пропуска факта ,че френските фермери получават от ЕС в пъти повече субсидии от българските такива.Като ще изравняваме доходи , трябва да изравним субсидиите.Съответно или на нашите фермери нагоре,или на техните надолу.Само че дали му стиска да се изправи срещу френските фермери?

Влизането в еврозоната на България ще повиши няколко пъти цените ви ще съсипе отново пенсионерите.ще накара малкия остатък от работещи хора да емигрират или да бъдат на социални помощи.само малка част от българите ще са безгрижни.

Винаги съм се изумявал, как политиците могат с много думи да кажат едно голямо нищо..., или нещо, което всеки нормален човек знае. Харесвам Радев, гласувах за него ама...цитирам: "Затова е необходим комплексен подход към тези комплексни проблеми, който да води до устойчиви трайни решения. Такива решения могат да бъдат постигнати с устойчиви, постоянни, кохезионни и инвестиционни политики". Страхотно просто, все едно не го знаем:)

Кои сте вие, които искате в еврозоната?! КАква ви е далаверата за нея, а?! Аз не искам! И никой от обикновените хора не иска! НЕ искаме да стане като в Гърция! Нищо добро не ни чака в еврозоната - ще ни довършат, също както довършиха Гърция!

Радев и съпругата му са жалки карикатури в сравнение с френските гости.

Еха, Мак'а'рон попръцнал с тъпо изказване, а Радка Пирадка направо се оакала с последващия си напън дошъл от устата на менторката му КурНелия Сланинова RED Ко. позитано Лай-ноМер.39. Европа на 9 скорости и ние в нея. Аланколу Радко на Каишков ти няма ли една умна мисъл на изкрякаш най-сетне или да се не надяваме чак толкова. И ти си кат самолетите ни, една прашка и са долу, ааа парррдон мосю, те въобще не се вдигат вече.

Президент на Африканска Държава не може да ни дава съвети!

Не африканска, а бананова . . .

Радев, как така взимаш такива важни решения като влизане в еврозоната еднолично? Може еврозонатада е изгодна за едно малцинство,но за мнозинството не е.

Нини каза, че Шиши е казал, че така ще стане много добре. Даже жената вече е навита, което е по-важно за мен!

Да се влиза във валута, в чиято централна банка имаме по-малко от 1% е лудост. Най-много ще си изпатят именно така наречените бизнесмени. Ама просто не си дават сметка. В Испания 30% от бизнесите фалираха, но това се оказаха 55% от бизнесите, притежавани от испанци. В България може и да е по-зле.

Тц, Макрон дойде за да ни агитира да променим правилата които към момента действат в Европейския съюз... които може и да му се струват неморалани но са напълно законни и няма как да бъдат квалифицирани като измама;)

Сега е момента да се постави въпроса на Президента на Франция Микрон, само страните от Европа които са имали колонии да приемат бежанците от тях!!! Да поискат изравняване на субсидиите в селското стопанство, защо французите получават 3 ПЪТИ по-големи субсидии и унищожават месното селско производство. Френските фирми в България да изплащат заплати както на работещите във Франция и да внасят данъците в България с френските ставки.

Че от тук на сетне в България премиер може да стане само тоя, дето поне три папи са го галѝли по главицата . . .

Радев като иска - да влиза в еврозоната. За народа това ще означава още глад и мизерия

може искаме ама от два стола накрая на земята :-)

Никаква еврозона не искаме! Народа не иска ЕС, НАТО и МАТО. Народа иска с Россия, в евразийския съюз, където ще ни приемат като равни с равни. не на егейските съюзи!

И аз тва викам! Много се е разпищолил тоа! Не е следвал процедурата да се изказва след Нинова, Йотова и жена си (ако все пак има нужда)

Прав си!Средно статистически,руснаците са малко по бедни от нас! Наистина ще ни приемат,като равни с равни!Но най-лошото е да бъдеш слуга на беден.

Ами добре му е отговорил Радев на Макарончо, по отношение на дискриминацията при заплащането на труда на източноевропейците... Не стига, че наистина на хората от източна Европа им се плаща, като на тарамбуки и трудът им реално се експлоатира, при това, независимо от професията и квалификацията, ами и тоя МакАрон, ще ни размахва пръст за командированите служители!... Аре стига вече!

То ние в отговорите и приказките сме отличници. Само в кинтите хич ни няма!

ЗАЩО НАШТЕ УПРАВНИЦИ НЕ ПОВДИГНАХА ВЪПРОСА ЗА ВиК СОФИЯ????

А аз се чудя защо има по 3 самолета Варна-Лондон за деня пълни с мангали без куфари, а те били в ежедневна командировка. Улиците на Лондон чисти пък Варна мяза вече на село както Тиквуний-Слънце си пожела разбира се.

да оставят макрон и баба му да живее в бг 1 месец с една обикновена заплата илипенсия . да си плати тока ,лекарствата ,да се храни ... и тогава да говори за други по-важни неща !!!

Президенте ако си засвирил по свирката на ес за еврозоната майната ти ...

А господина ДАЛИ Е ПИТАЛ НАРОДА ДАРИ ИСКА В някаква си продънена еурозона???? КОЙТО ИСКА - ДА СИ ХОДИ!!!!!! НАХАЛНИЦИ!

Ми ние отдавна сме и непрекъснато се о сираме в ОСИР.

Радев, аз съм гласувал за теб, ама я кажи, кои сте тези, които искате да влизате в Еврозоната ? На милиардите левове в банките ли хвърлихте око ??

Кът влезем ще разбереш! Нини каза, че Шиши е казал, че така ще е най-добре за всички (нас)!

В момента върви едно изравняване на курсовете pound -$-€ (едно към едно към едно) и когато това стане факт ще разберем, че много сме спали ще сме на половина по бедни от половината свят.

3700 евро за биткойн, сега! До няколко месеца няма да има с какво да плащате им на китайците, които произвеждат 90% от стоките, които се продават в европа. Целта е да стане мазано след като изгладнеят циганите и негрите.

А дали е съгласувал тези смели изказвания с жена си, първата мадама и първото вице?

Това са злобарки подмятания,които показват колко си завистлив и прост.

Но пък отразяват действителността!

ОИСР то туй СИВ бе

Макрон каза ли нещо за командировките на командосите или за тях няма да иска промени?

Кои командоси ? Техните ли ? Дето ония двама братя ги биха у нивите.....

Е че кои други?

за тях същите дето кацнаха по нощите из нивите.

"Както е налице и неколкократно по-ниско заплащане на работниците от новите страни членки в клонове на предприятия, банки и търговски вериги в сравнение със заплащането на техните колеги от старите страни членки, за същото количество и качество на труда." Това трябва да се напомня по-често.

И на мен ми направи отлично впечатление същото.Браво,Радев! Кажи им го в очите.

и микрон веднагически ще увеличи заплатите, понеже не е знаел и сега не може да клати бабичката от стрес.. хахаааа...! боклуци сте и в тиквите

Аз получвам 30% повече от западните си колеги.

Коментари - Радев: Командированите работници не са единствения проблем | Днес.dir.bg

Радев: Командированите работници не са единствения проблем

България е против измамите със социални осигуровки и заобикалянето на правилата.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Командированите работници не са единствения проблем | Днес.dir.bg

Коментари

тоя анархокапиталист макарон дразни ужасно, светъл вестител на капиталистическата гей утопия

Вярно е че всички западни фирми регистрирани тук са като в рая!Много по ниски заплати и осигуровки,по ниски данъци и много големи печалби които се изнасят и държавата нищо не хваща,освен заетост на кръг работници!Трябва да се мисли двустранно!Българските робовладелци /"работодатели" /са още по лоша алтернатива,ако остане само на тях да решават!

аз съм проблемът, и всичките малограмотни гласували за мен :) а инженерчето е пример за това колко некомпетентни и неграмотни са комунделите :)))

Налагат диктатура .Някакви диктатури се налагат като че ли е позиция на всички.При всяка статистика не това са обществените нагласи и е нагло и арогантно да ги представят за позиция на България.Налага се диктатура .

Като гледам в ДИР-а са се изходили много знаещи, вещи хора в макроикономиката. Хора, които знаят какво ЩЕ стане и едва ли не са те са на мястото на г-н Макрон и г-н Радев. Е, аз като човек, който не е вещ в темата, ще споделя какво се е случило в държави като Германия, например. В деня, в който от дойче марка се преминава в евро цените остават същите, само валутата се променя - т.е. за един ден се получава инфлация 100%. Това се е случило при тях, дали при нас ще се случи, не знам. Само знам, че по време на кризата в САЩ през 2007 всякакви знайни и незнайни всезнайковци повтаряха мантрите, че нас няма да ни засегне, че цените на имотите и ръста на икономиката ще са стабилни но живота показа друго. Слет това същите тези всезнайковци излязоха пак по телевизията и разправяха, че това е било очаквано. Та, всеки да си прави изводите за себе си!

Колеги, днес е ден на майстора и не трябва да се преуморяваме. Още повече не знаем как е завършила срещата на БХ-С и какви бисери предстои да чуем !

България продължава да е , .... НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА.

ПРЕД МАКРОН ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ФРЕНСКИТЕ ЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛИ. В ЗАМЯНА БЪЛГАРИЯ ЩЯЛА ДА ЧАКА ЗА ЕВРОЗОНАТА КОЛКОТО ТРЯБВА.

Аз предлагам на тия двамцата да се качат при един тираджия-единия на седалката, а другия на хоя му. И така да вървят да товарят стока в някой западноевропейски завод рано сабафлян-първи на опашката. Ако успеят да минат последни в края на работния ден без да ги оставят за следващия ден...или за след уикенда ще им стисна ръката. А че масово лъжат и мажат испанци, италианци, французи да не говорим. Освен това българите карат на най-гадните курсове, които никой не ще да им ги вземе. Ама не - макронеца дошел тука да ни моли да си свалим доброволно гащите още по-надолу, че не влизал целия. На тоя му омръзна бабичката и хукна по Европа да прави нови щуротии. А иначе и нашите работодатели са за трепане...ама това няма да ги оправи. Битката за хляба е голяма. Хубаво гледайте какво става - той, френския презитент ни идва на крака при нас-бедняците, за да извлече полза. Никой няма да ни защити интереса, докато не се научим да си го защитаваме.

Приказки за наивници дето продължават да вярватр как се договарят властващите за ''доброто на хората'' ама на 4 очи и на ''работни разговори'' между тях. Незнам за Радев това влизане в еврозоната и шенген ли са най важните проблеми за решаване а не подобряване на реалния живот на българите дето работят тук за да ги издържат по администрациите от където явно не се вижда хала на работещите

Абе кво става днес....никаква статия за Св. Путин Чудотвореца ?!?!? Не е ли направил някое чудо днес ??? Не е ли преследвал някоя жаба с часове по бреговете на Волга и накрая да я е убил в смъртоносна хвата, след 2 часа битка с нея ???

Аз пък се чудех как все още не са пуснали статия за божеството борисов........Ти за Путин не се тревожи той е Велик гледай си простата мутра.......

Лапай и се потапяй, съветски запъртъко !!!

Ти искаш, но народа НЕ ИСКА, боклук корумпиран!!!! Оставка!!!

Народа? Кой е народа? 2% анархистчета и руски отрепки ? Айде бе!

еее т малоумниците искат - и аз не искам ША ни вкарат

Еврото и долара са ни основните валути! Валутния борд ни е в евро, а с долари плащаме петрола на Русия. Невежите по-долу питат - Каква ми е даклаверата от еврозоната? Ще ви кажа мързеливци. Моята далавера е,че ще мога да тегля почти нулеви кредити и банките няма да ме щавят 8+ процента лихва!

Нищо не пречи и сега банките да не те щавят, нищо няма да им пречи и когато и ако влезем в еврозоната да не те ощавят го козината !

Да ама директива за лихвените % на банките из Европа не се разглежда нали????а само как да прецакат източна за да не си загубят работата техните народи..

Шило

Сериозно ли обвързваш вида на валутата с лихвата?

Нулев кредит няма и никога няма да има.Ти това си го набий в главата

Я, обясни, какво ще стане с борда при приемане на еврото? Какъв ще е реалния курс на еврото, в сравнение с лева? ----------------- Шиле....и ония другия тъпанар - Пепи. Като няма лев, няма да има борд. Борда е да предпази лева от обезценяване и нова хиперинфлация, която вие комунастите докарахте с правителството на Жан-перчема. Та, когато в БГ стане еврото разплащателно средство, риска от хиперинфлация не същствува. Единствения риск е еврото да се обезцени много спрямо щатския долар, но това ще е проблем на цялата еврозона, не само на БГ. Но тоя вариант го има и при валутния борд, тъй като лева е вързан за еврото. Незнам дали може да ти го асимилира пилешкия мозък, ама помисли малко....или поне се опитай

В досегашната практика Българите не помнят да е имало някаква смяна на парите и народа да не е бил ужилен яко. И това ужилване винаги е засягало всички сектори - храни, енергия, води, битови услуги - всичко. Кажи ми, дай ми информация кога и къде българските институции са поели отговорност това да не се случи и мога да приема, че мислиш !

Никой не ти казва, че няма да засегне народа. Всяка държава в ЕС приела еврото е пострадала в началото от това, тъй като цените са били закръглени на горе. В БГ това може да не е точно така, тъй като цените са си вече в евро, понеже лева е вързан за еврото. Но че може да има негативен ефект в началото, не е изключено. Но за да сме 100% част от ЕС, това е необходимо.

Oт цялата работа в ЕС , най-много печели САЩ , следвани от Германия и Франция , останалите БАЛЪЦИ само плащат данъци и такси , и нямат думата ... За какво ни е ЕС , за какво ни е НАТО ? САМО РАЗХОДИ ! САЩ ни устрои капан , изработи ни , ние сме вечни длъжници , как тогава ще имаме ръст и развитие ? Искаш ли да сринеш една държава , то я вкарваш във вечни дългове , заеми , бежанци , и по-високи вноски за ''отбрана'' за НАТО ! За това , Турция напъди САЩ .

бухахаха, САЩ печели от еврото? ти слабоумно ли си?

,,България е против измамите със социални осигуровки и заобикалянето на правилата. ,, Как тогава ще обясни тълкувателно решение 2 от май 2017 на 50 съдии от ОСГК на ВКС което е направено с цел да се заобиколят европейски директиви заложени в чл62 и параграф 1 на ЗЗК? Това ако не е подигравка с европейските ценности какво е?

Това за еврозоната е преди БХ-С да е говорил с франсето. Вчера и той беше за, ама днес сигурно е против зоната - хахахах

"Този руски слуга пак ли ще ме убеждава да признаем заграбването на Крим и да сваляме санкциите срещу Русия?"

Въпросът с Крим трябва да се приеме като окончателно решен, това го признават и разумните хора на Запад. Санкциите пречат повече на нас, отколкото на руснаците. Разберете тези истини и престанете да повтаряте едно и също!

Дори това същество което сега е наш президент разбра, че България трябва да е в Еврозоната! Браво.

Шило

Сега дай икономическа обосновка, защо трябва да сме в еврозоната. И обясни, що са толкова тъпи унгарците, чехите, поляците, че не щат.

Ами те не са тъпи, а нашите управници са умни !

Тиквеникът Румен Грипена е прост като гъдулка!

Вие от алчност да свиете едни пари ще си докарате революция,и ще ви видят тогава с тази еврозона. Не трябва да се преминават граници,когато се управлява.

Радко искал.....хахааа....Радко, ти си един книжен лъв и освен за коктейли, за друго не важиш. Хлябът и ножът са в Бате Бойко. Той е държавата. Той решава а ти само слушаш и му се възхищаваш на политическите умения, които ти и векове да живееш, няма да имаш. Можеш да се учиш на политика от него и най-вече от Бог Иван Костов - човекът, който спаси България от национална катастрофа, стабилизира лева, смаза силовите групировки, сложи началото на политическа стабилност, започна истинските реформи и навря комунистите в мипи дупки - НЕОСПОРИМ ФАКТ !!!

Шило

Това, сериозно ли го мислиш?

Шило

Като толкова много се възхищаваш на БХ, що не вземеш да изплащаш заемите, които той изтегли и прати в тоалетното казанче? 20 млрд. Поне за тези се сещам, ама сигурно има още

Шиле....заемите ти ги завеща партията-майка - БКП !!! Янко Правешки ни остави 12млрд заем и нерентабилни заводи, които само Соц държави купуваха от тях. Така че, след падането на руския комунизъм, БГ икономиката се оказа един балон, който се спука и лъснаха комунестическите ви лъжи и кражби

Шило

Еврозоната тогава, когато достигнем стандартите на Швеция, Германия. Дотогава- да си стоим за лева и борда, че ще стане страшно.

Шиле....абе едва 2:30 следобед е, а като те чета, ми изглеждаш вече на 5-6 ракии !!! Или си се напушил яко, ако не си пил, ама както и да е.....пак развърза торбата с тъпотии и ги ръсиш в несвяст

Шило

Аз съм си твърде добре, ама ти помисли за себе си. Я, обясни, какво ще стане с борда при приемане на еврото? Какъв ще е реалния курс на еврото, в сравнение с лева?

Заблудените путиноиди вероятно си мечтаят да влезем в рублозоната,за да достигнем високото жизнено равнище на колхозниците,ХА-ХА! Представям си как с треперещи пръсти бързат да ми чаткат минуси,но в същото време тайно се срамуват от собственото си невежество.

Шило

Къде намеси рублата? Давай и донгите, йените, и т.н.

Кои сте вие дето искате в еврозоната ... дълбоко се съмнявам, че ще се допитате до хората, дали случайно искат чужда валута, вместо родната?! Както стана с нато и ес ...

А,защо когато Макрон говори за социален дъмпинг пропуска факта ,че френските фермери получават от ЕС в пъти повече субсидии от българските такива.Като ще изравняваме доходи , трябва да изравним субсидиите.Съответно или на нашите фермери нагоре,или на техните надолу.Само че дали му стиска да се изправи срещу френските фермери?

Влизането в еврозоната на България ще повиши няколко пъти цените ви ще съсипе отново пенсионерите.ще накара малкия остатък от работещи хора да емигрират или да бъдат на социални помощи.само малка част от българите ще са безгрижни.

Винаги съм се изумявал, как политиците могат с много думи да кажат едно голямо нищо..., или нещо, което всеки нормален човек знае. Харесвам Радев, гласувах за него ама...цитирам: "Затова е необходим комплексен подход към тези комплексни проблеми, който да води до устойчиви трайни решения. Такива решения могат да бъдат постигнати с устойчиви, постоянни, кохезионни и инвестиционни политики". Страхотно просто, все едно не го знаем:)

Кои сте вие, които искате в еврозоната?! КАква ви е далаверата за нея, а?! Аз не искам! И никой от обикновените хора не иска! НЕ искаме да стане като в Гърция! Нищо добро не ни чака в еврозоната - ще ни довършат, също както довършиха Гърция!

Радев и съпругата му са жалки карикатури в сравнение с френските гости.

Еха, Мак'а'рон попръцнал с тъпо изказване, а Радка Пирадка направо се оакала с последващия си напън дошъл от устата на менторката му КурНелия Сланинова RED Ко. позитано Лай-ноМер.39. Европа на 9 скорости и ние в нея. Аланколу Радко на Каишков ти няма ли една умна мисъл на изкрякаш най-сетне или да се не надяваме чак толкова. И ти си кат самолетите ни, една прашка и са долу, ааа парррдон мосю, те въобще не се вдигат вече.

Президент на Африканска Държава не може да ни дава съвети!

Не африканска, а бананова . . .

Радев, как така взимаш такива важни решения като влизане в еврозоната еднолично? Може еврозонатада е изгодна за едно малцинство,но за мнозинството не е.

Нини каза, че Шиши е казал, че така ще стане много добре. Даже жената вече е навита, което е по-важно за мен!

Да се влиза във валута, в чиято централна банка имаме по-малко от 1% е лудост. Най-много ще си изпатят именно така наречените бизнесмени. Ама просто не си дават сметка. В Испания 30% от бизнесите фалираха, но това се оказаха 55% от бизнесите, притежавани от испанци. В България може и да е по-зле.

Тц, Макрон дойде за да ни агитира да променим правилата които към момента действат в Европейския съюз... които може и да му се струват неморалани но са напълно законни и няма как да бъдат квалифицирани като измама;)

Сега е момента да се постави въпроса на Президента на Франция Микрон, само страните от Европа които са имали колонии да приемат бежанците от тях!!! Да поискат изравняване на субсидиите в селското стопанство, защо французите получават 3 ПЪТИ по-големи субсидии и унищожават месното селско производство. Френските фирми в България да изплащат заплати както на работещите във Франция и да внасят данъците в България с френските ставки.

Че от тук на сетне в България премиер може да стане само тоя, дето поне три папи са го галѝли по главицата . . .

Радев като иска - да влиза в еврозоната. За народа това ще означава още глад и мизерия

може искаме ама от два стола накрая на земята :-)

Никаква еврозона не искаме! Народа не иска ЕС, НАТО и МАТО. Народа иска с Россия, в евразийския съюз, където ще ни приемат като равни с равни. не на егейските съюзи!

И аз тва викам! Много се е разпищолил тоа! Не е следвал процедурата да се изказва след Нинова, Йотова и жена си (ако все пак има нужда)

Прав си!Средно статистически,руснаците са малко по бедни от нас! Наистина ще ни приемат,като равни с равни!Но най-лошото е да бъдеш слуга на беден.

Ами добре му е отговорил Радев на Макарончо, по отношение на дискриминацията при заплащането на труда на източноевропейците... Не стига, че наистина на хората от източна Европа им се плаща, като на тарамбуки и трудът им реално се експлоатира, при това, независимо от професията и квалификацията, ами и тоя МакАрон, ще ни размахва пръст за командированите служители!... Аре стига вече!

То ние в отговорите и приказките сме отличници. Само в кинтите хич ни няма!

ЗАЩО НАШТЕ УПРАВНИЦИ НЕ ПОВДИГНАХА ВЪПРОСА ЗА ВиК СОФИЯ????

А аз се чудя защо има по 3 самолета Варна-Лондон за деня пълни с мангали без куфари, а те били в ежедневна командировка. Улиците на Лондон чисти пък Варна мяза вече на село както Тиквуний-Слънце си пожела разбира се.

да оставят макрон и баба му да живее в бг 1 месец с една обикновена заплата илипенсия . да си плати тока ,лекарствата ,да се храни ... и тогава да говори за други по-важни неща !!!

Президенте ако си засвирил по свирката на ес за еврозоната майната ти ...

А господина ДАЛИ Е ПИТАЛ НАРОДА ДАРИ ИСКА В някаква си продънена еурозона???? КОЙТО ИСКА - ДА СИ ХОДИ!!!!!! НАХАЛНИЦИ!

Ми ние отдавна сме и непрекъснато се о сираме в ОСИР.

Радев, аз съм гласувал за теб, ама я кажи, кои сте тези, които искате да влизате в Еврозоната ? На милиардите левове в банките ли хвърлихте око ??

Кът влезем ще разбереш! Нини каза, че Шиши е казал, че така ще е най-добре за всички (нас)!

В момента върви едно изравняване на курсовете pound -$-€ (едно към едно към едно) и когато това стане факт ще разберем, че много сме спали ще сме на половина по бедни от половината свят.

3700 евро за биткойн, сега! До няколко месеца няма да има с какво да плащате им на китайците, които произвеждат 90% от стоките, които се продават в европа. Целта е да стане мазано след като изгладнеят циганите и негрите.

А дали е съгласувал тези смели изказвания с жена си, първата мадама и първото вице?

Това са злобарки подмятания,които показват колко си завистлив и прост.

Но пък отразяват действителността!

ОИСР то туй СИВ бе

Макрон каза ли нещо за командировките на командосите или за тях няма да иска промени?

Кои командоси ? Техните ли ? Дето ония двама братя ги биха у нивите.....

Е че кои други?

за тях същите дето кацнаха по нощите из нивите.

"Както е налице и неколкократно по-ниско заплащане на работниците от новите страни членки в клонове на предприятия, банки и търговски вериги в сравнение със заплащането на техните колеги от старите страни членки, за същото количество и качество на труда." Това трябва да се напомня по-често.

И на мен ми направи отлично впечатление същото.Браво,Радев! Кажи им го в очите.

и микрон веднагически ще увеличи заплатите, понеже не е знаел и сега не може да клати бабичката от стрес.. хахаааа...! боклуци сте и в тиквите

Аз получвам 30% повече от западните си колеги.