Захарова: ”Доказателството” за Скрипал е фалшификация

Разпространеното от Лондон "доказателство" за отравянето на бившия двоен агент Сергей Скрипал е тотална световна фалшификация, обяви Мария Захарова.

Обратно в новината

Коментари - Захарова: ”Доказателството” за Скрипал е фалшификация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес е годишина от бомбардировките над София от английски и американски военни самолети, при което е сравнен със земята половината град. Помнете хора! Помнете и какво е отношението на англоговорящите към нас по време на руско-турската война, и при влизането ни в ЕС. А французите разстреляха Мата Хари като двоен агент и никой не се възпротиви.

Човек който живее според принципите на хаосът гордост, егоизъм, суета, лъжа и липса на любов може ли създава порядък?

са виновни или не, важното е да се мачкат по всички възможни начини, защото става въпрос за запазване на Нормалната Цивилизация от агресията на потомците на чигинхановската орда.

НА мен пък ми омръзна да слушам и чета за този Скрипал. Не мога да повярвам какъв скандал стана за убийството на някаква отрепка двоен агент.

нервно-паралитичен газ на територията на НАТОвска държава !!! Радостна е Световната Солидарност срещу азиат-болшевишките варвари, дори путиноидите Орбан и Земан се обявиха за изхвърляне на руски депутати !!!

Ако беше такъв газ, да са починали на момента и никой нямаше да може да ги спаси. А то дъщеря му излязла от комата и се поправяла много бързо. И докато била в кома на 7ми публикувала в соц. мрежи. Защо не се пише за това в медиите непрекъснато? и изведнъж публикациите на тема Скрипал намаляха главоломно. Вчера, след като в медиите изтече новината за подобряването на дъщерята, по CNN си мълчаха и продължаваха да публикуват единствено как 30 държави били изгонили руски дипломати. И на децата е ясно какво се разиграва.

Не мога да не се възхитя на стила на руската дипломация! Спокоен, уравновесен отговор и достойнство с лека нотка на напомняне, с кого си имат работа. Английското джафкане изглежда много смешно. Преди смятах Борис Джонсън за интересен политик, но откакто се покри след като спечели в референдума за Брексит и политическото самоубийство с изказванията му за двойния агент, това се промени. Само за протокола, дори Тайните служби на Русия да имат общо, става дума за ДВОЕН АГЕНТ, от чиито услуги се е възползвала Англия за сметка на Русия!!! По моето скромно мнение, английските служби не са си свършили работата да го опазят или пък са си я свършили ... зависи от гледната точка.

Има нужда от 450 кубика.

Юлия е руска гражданка и затова ще оздравее .

Тровиш някого и после казваш , че искаш да съдействаш за разкриване на извършителя. Даже се сърдиш , че те игнорират. Това го могат само супрнаглите серийни убийци.

Дам, отровиха ги англичаните и сега се пънат да го натресат на руснаците! А дупедавците побързаха да се подмажат на големия брат Хамерика и смешния европейски съюз и изгониха руските дипломати! Толкова е смешно и тъжно това което става, че човек да се чуди да се смее или да плаче! Някакъв си шпионин, предал родината си и народа си /за такова нещо са ги разстрелвали преди години във всички страни/, та този предател бил отровен и видиш ли целия свят се занимава с неговата житейска история!

Гледам по телевизията и се чудя как децата не знаят кой е Левски кой е Ботев гледам и се чудя как в 7 ми клас не могат да пишат и не знаят таблицата Не съм ходил никага в Русия и не искам и да ходя но някой май са за Сибир Прочетете бе момчо урляци през 1944 год кой и как бомбадира София Пловдив Враца и още и още Помислете и прочетете за братятя Вазови при Одрин и при Доайрен и после и после Ами Стара загора и Батак прочетете историята лижете гъзовете на ингелизите никой не ви кара да одите в Русия всеки иска по доброто в Германия и Англия но запомнете цар Борис той е казал винаги с Германия и никога срещу Русия

Прочетете и за генерал Колев. И за бомбардирана Варна и бомбардиран Балчик през ПСВ.

Mного руски алкаш ,много руски трол тука брее ... осрахте цял цвят с това руско отровно тролене брее. Kато сте притиснати в ъгъла - винаги ама винаги го играете с лъжливите си анти-турски измишл6отини. жалки сте, но вредите много на Cвета!

Колко злоба и жлъч време е господ да слиза на земята и си пребира версиите. То не са лъжи то не са измислици Помните ли бе драскачи Блеър как нападна Садам и какво едно извинение за стотици хиляди убити и там още е война и глад. Драскачите тук не мислят че при едно война няма да има победител и не им ли е жал за живота От мир и блага дума няма по хубаво нека си живеем в разбирателство а руснаците нека гладуват и мизерстват това си е тяхна работа ние да гледаме в нашата паничка че една бобичка е достатачна на славяните бугари

Напълно споделям коментара ти,но аз и ти не сме способни да търсим справедливо наказание за хора като Блеър!Страни и правителства като руските не си вършат добре работата и мълчат като дирници и ставят всичко да мине тихомълком!

Доста малоумни заключения има тук, но така е демокрацията ви отучи да мислите , затова пък може да се дурсате на воля!!!!!!

Кви доказателства искаш ма? Ние още чакаме от Холандия онези за малайзийския самолет!

Искам и българите да сме като руснаците. Родината преди нас, сплотени и борещи се! Ако се наложи подкрепа и помощ ще видим, че пак ще е Русия, на НАТО не им пука за нас и ще извъртят както си искат нещата!

Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш... още това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

Лелеее,колко омраза бълваш бе,как живееш с тази пихтия в главата?

Лудия смята нормалните за луди. Така е и при Вас уважаеми господине. Но и от такива има нужда, за да си сверя часовника.

КГБ всичко , което си написал е вярно ,само си объркал името на държавата - ато е САЩ.

Путин е скъсал менискус от яд!! Толкова се е натоварил умствено. Талантливи хора от цял Свят мечтаят да учат, живеят, работят в ЩАТИТЕ и Англия, защото там намират Нормално Общество за реализация. Да, но никой не иска да работи в пияните корумпирани ватенки. Никой не е избягал в Раша. А всички бягат от това блато. Над 5 милиона само по данни на мАсква са избягали, а на практика са много повече. В тази западнала държавица остава само биомас, да пие боярьйшник за вана и Стекломой.

Ти си болен бе Кой нормален иска да живее в Англия или сащ Само пендофили и отрепки

Много правилно си си структурирал ника/името/.

Маша пак е ударила 2 линии от аржентинската доставка.

"Този инцидент е само елемент от поредица посегателства от страна на Русия. Тя непрекъснато нарушава правото провежда кибератаки, свали полет в Украйна, меси се в Черна гора..." - това е. Случаят Скрипал просто преля чашата на търпението. Руснаците винаги са се мислили за по-умни от останалия свят и сега ще понесат последствията от наглостта си.

Що не си написа и фамилията бе Боклук - Андреев

За убийството на шпионина руснаците отричат. А за убийствата на роднимите му през предишните години пак ли отричат ?

Таз леля мара как така разбра че доказателствата са фалшиви като не са и ги показали. Типични комунистически лъжи

Англичаните се опитват да противопоставят цяла Европа срещу Русия ... Аз си мисля, че точно те са отровили потърпевшите и правят цирк. От къде на къде България трябва да отзовава посланници и какво общо има случая с България, при положение , че става дума за Русия и Англия ... Че то утре и някой от Нигерия може да умре та и тях ли трябва да отзоваваме?!

жена без цици-китара без жици

Не се опитват , цяла европа мрази агресивните миризливи ватенки. Алкашите, комунисти държаха 50 години половината Европа в робство, в бедност, репресии ! Затова европейците ще помнят "мръсния Иван" още 300 години и ще мразят ватенките . Ватенките-голямата мечка се оказа (по собствени признания) една голяма но проскубана гарга, неспираща да грачи и да се перчи пред света!!! Ватенките ликвидираха много противници на Москва и путин в самата Русия, но това им се видя малко и започнаха да ликвидират и противниците му в другите държави....Тези винаги са действали така. Сталин е успял да ликвидира един свой противник чак в Мексико. Враговете на Путин, които платиха с живота си: За 4 години 38 противници на режима са ликвидирани. Предателите ще умрат - казва пред в. "Бизнесинсайдър" Владимир Путин през 2010 г. и смело добавя: - Повярвайте ми, тези хора предадоха приятелите си, братята си в замяна на тридесет сребърника. Бившият полковник от КГБ Михаил Любимов заяви, че писателят Георги Марков е бил "поръчан" от Тодор Живков: Ние дадохме чадъра, но изпълнители бяха българите. И това беше направено по личната молба на Тодор Живков, който имаше съответните претенции към Марков . Комунистическите мърши винаги са използвали отрова за да се освободят от неудобните.

От където си тръгва Англия, оставя в наследство противопоставяне. Справка: Индия-Пакистан, Разделен Кипър, сега ЕС-Русия...

държава е най-голямата фалшификация. Защото вашето не е държава, а феодална собственост на кремълския сатрап и приятелчетата му.

русские даже не способнь иметь ум и совесть, а всегда имели и теперь имеют одну подлость! написал го е владимир соловьв, руски филосов, поет, публицист и литературен критик

Кой е този филосоВ и ти коя негова книга чете?

Dimitar Dimitrov

не е сериозно, майтап бе, уили

2012 Г. - ЖЕНА МУ ПОЧИВА МИСТЕРИОЗНО 2016 Г. - БРАТ МУ ЗАГИВА В КАТАСТРОФА, БЛИЗКИТЕ НЕ СА ВИЖДАЛИ ТРУПА. 2017 Г. - СИНА МУ ПОЧИВА ОТ ...ЧЕРНОДРОБНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ.

Говорителят на руското външно министерство се опитва да дърпа ушите на министърпредседателят на България. Отговорът би трябвало да бъде - не един, а двама отзовани дипломати. Поздрави!

85% от българите са ПРОТИВ изгонването на руски дипломати , 14% са ЗА ! Иначе съотношението в коментарите е точно обратното ! Кресливи са предателите и това им е работата да мътят главите , ама пари на вятъра са това за господарите им ! Гигантското мълчаливо мнозинство са за Русия и руснаците , ние БЪЛГАРИТЕ не предаваме нито рода си нито спасителите си :)

Ти май си провеждал проучване сред дебилите на Иво Христов.

Преди 1877г. руският ботуш за 3 века 11 пъти преорава България с надеждата да ни затрие физически. Чувал ли си за Одринския мирен договор, за Кайнарджашкия? През Априлското въстание излизаме с дървено топче и кремъклийки срещу Османската турска империя, защото Русия блокира в складовете хилядите модерни пушки закупени за въстанието от богати Българи-патриоти... ДА, РУСНАЦИТЕ МНОГО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ, НО НЕ И БЪЛГАРИТЕ!

vasil

Това за блокираните от руските власти в Одеса пушки,закупени от тамошното Българско Настоятелство години преди 1876 и никога не стигнали до българските революционери е факт.Публикуван е в изследване за въоръжението на нашите революционери и опълченци,излязло в края на 80-те години.

"Гигантското" мнозинство не обича да чете. Иначе щеше да знае какво е писал Захари Стоянов: Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия."

Напротив, точно обратното е - повече от 85 % са ЗА. Алкашите, комунисти държаха 50 години половината Европа в робство, в бедност, репресии ! Затова европейците ще помнят "мръсния Иван" още 300 години и ще мразят ватенките .

Така ,прав си ПИЧ!!!

Как да допуснат руснаци до дъщерята? За да я довършат ли?? Тоя път сигурно ще и налеят чай с полоний?

английското качество е характерно за чая- традицията на английските крале повелява да е смъртоносен, може не само с полоний!

Кои английски крале са отровени?

Гледам,зелената тоалетна хартия стигнала до 1,58 лв! предстоят интересни събития,ако ИРАН ЗАПОЧНЕ ДА ПРОДАВА ПЕТРОЛ ЗА ЕВРО от 1 април??????

Това направо ще погребе Русия!! Те зависят от нефта, не САЩ.

САЩ зависят от петродолара, не Русия- те работят в рубли! Иран май се е договорил с Китай по БРИКС, за петролните фючърси в юани, та петродолара май ще засмуче яко шистова тиня!

а за 1.58 лв. колко кила рубли дават??

Цял вагон-рублата е по-евтина от тоалетната хартия. А курса на долара си е отдавна на това ниво. Америка по своя желание променя нивата на своя долар, докато бедните ватенки плащат по 60 и кусур безполезни рубли за 1$

Гузен , негонен бяга!! А тая кога ли не е лъгала?

Даже излъга,че са влизали в райхстага!

Питам:Тая кога е казала истината?Когато заяви ,че съвеЦката армия спасила БГ евреите или днес?

Тристрания Пакт- НАТО ( САЩ, ЕС, Англия) са против целия свободен свят, който отказва да бъде колония на Тристрания Пакт, а свободните граждани да бъдат превърнати в аборигени- гастербайтери изпращани по плантациите на Тристрания Пакт, както българите, румънците, поляците и т.н.!

и кои са в този свободен свят? русия, иран, северна корея? все еталони за свободен свят, ...

Франс 24 току що съобщи,че 60 американски дипломати са помолени много учтиво да си обират крушите.Закриват и консулствата в С.Петербург.

И на кого му пука? Те се отърват от руската кочина!!

Губят само руснаците, ще ходят за визи до Москва!! Руските мерки винаги нараняват само руснаците.

Всички умни българи знаем,че англичаните лъжат за отравянето на двойния агент.Те измислиха и убийството на българина Георги Марков,че убийствоъо е от правителството на Живков,но явно истината е от Скотланд ярд,които убиха и принцеса Даяна,но сега измислиха причина да нападнат Русия безпричинно.Защо и другите държави ги подкрепят като знаят каква е истината?

Ти си луд, Марков беше убит по заповед на Живков. Всеки го знае, даже руснаците го потвърдиха 100000 пъти!!

Не знам кой е луд?Опитай да мислиш сам.

Ответните мерки започнаха- днес биха шута на усовците, закриват им кантората, кой откъде е.Следват резервните колелета- и за тях няма да има прошка!

Всички държавници в Европа знаят, че тая Мей лъже, че е грешница от голям калибър, но си кротуват и се съгласяват с нея, защото са покорни слуги /знаем на кого/. А доказателства няма, или пък сега им трябва време за да ги скалъпят. Излиза,че трябва да се забрани римското правило невинен до доказване на противното и да се замени с друго щом съм силен и богат и казвам нещо, другите трябва да ми вярвате - каквото и да кажа!!! Това ново правило си е направо фашистко. Но какво да очакваме от нашия вековен враг Британия???

Абсолютно нищо не може да направи рАша, бедна и сама изоставена от всички, зла, тя може да предложи само оголения си задник. Е,товарищи,когато избрахте Тръмп пихте шампански,когато спечелихте Брекзита пихте шампанско,а когато ви извадиха кирливите ризи на показ бълвате змии и гущери. САЩ е с пълно,мнократно превъзходство над Русия във всяко отношение и силите са съвсем неравностойни!Все едно,запорожец да се мери с боик,форд по мощ или хлебарка да се перчи на слон! Там, где коммунистические идеи вторглись после этого и трава не растет ... В настоящее время Россия является экономической, как Верхняя Вольта, с ракетами. Във всяка една държава по света има Мафия. А само на едно място МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА-Русия.

БРИКС са 3 милиарда, а сащ са 300 милиона - 10 пъти по малко.

верно ли бре? аууу, една жена у махалата ли ти каза всичко това? Военна агресия и окупация има в Ирак, Афганистан, Либия от НАТО и САЩ! НАТО и САЩ бомбардираха Сърбия, за да отцепят незаконно Косово!

Ватенките-голямата мечка се оказа (по собствени признания) една голяма но проскубана гарга, неспираща да грачи и да се перчи пред света!!! Ватенките ликвидираха много противници на Москва и путин в самата Русия, но това им се видя малко и започнаха да ликвидират и противниците му в другите държави....Тези винаги са действали така. Сталин е успял да ликвидира един свой противник чак в Мексико. Враговете на Путин, които платиха с живота си: За 4 години 38 противници на режима са ликвидирани. Предателите ще умрат - казва пред в. "Бизнесинсайдър" Владимир Путин през 2010 г. и смело добавя: - Повярвайте ми, тези хора предадоха приятелите си, братята си в замяна на тридесет сребърника. Бившият полковник от КГБ Михаил Любимов заяви, че писателят Георги Марков е бил "поръчан" от Тодор Живков: Ние дадохме чадъра, но изпълнители бяха българите. И това беше направено по личната молба на Тодор Живков, който имаше съответните претенции към Марков . Комунистическите мърши винаги са използвали отрова за да се освободят от неудобните.

Важното е, че в България на ЕС, заплатките масово са по 600 лв., а в ЕС европейците и гостите им араби пазени от Сорос за 4 часа работа или без да работят масово взимат по 1 400- 800 лв./ 700- 900 евро! Такава дискриминация по национална принадлежност, не е била и по турско, както сега в ЕС!

И сега какво правим? Като Блеър-извинявайте ,бяхме подведени от Ми-5, ще ги накажем. Тереза не става и за деловодителка!

Краварите и ингилизите не зачитат нито Закон,нито Морал, защото са се научили да крадат и да лъжат.Но такава война ще разпалят - за чудо и приказ! А нашите полит-подлоги ще стегнат куфарите и беж при господарите си и при откраднатите от нас пари,оставяйки ни на радиацията!

Това е безпрецедентна кампания срещу Русия и руския народ без конкретни доказателства, пък и кой ли се интерусува от тях. Никой не говори в момента за Брекзит и проблемите на британската общност , отново е намерен общия враг , отново европейци и американци са обединени , няма никакви икономически, социални и други проблеми , наследниците на Чърчил намериха изход от кризата в която изпаднаха с изпитани средства от студената война. Истината е доста прозрачна в случая и прочутата английска дипломация е в действие.

Лъжеш алкаша ватник-посочи поне една държава, която е поискала да се върне под червено фашистко робство. Русия е сама - няма приятели вече. От всякъде е заобиколена от цивилизация. Идиотите агресори докъде се докараха, да ги мразят всички държави, да завладеят 1/6 от сушата насилствено с претопяване, геноцид и унищожение, това е империята на злото. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

Крим, Донбас, и още се готвят.

Русия е в 3 милиарден БРИКС, които са половината свят. Има и други държави приятели на Русия. Общо БРИКС и другите приятели на Русия са около 75% от света.

така през годините и едните и другите са лъгали. Затова сега е пределно ясно - едните си връщат на другите. Това е! Кой на кого - няма никакво значение. Само да не осерат пейзажа!

Целият нормален свят е срещу империята на злото и червения фашизъм - Русия.

ТИ НА ТОВА АМЕРИКА И АНГЛИЯ ДА ТИ ДИКТУВАТ КАКВО ДА ПРАВИШ НОРМАЛЕН СВЯТ ЛИ МУ ВИКАШ УМНИКО ?

ЩО НЕ НАПРАВЯТ МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ С УЧАСТИЕ НА АНГЛИЧАНИ,РУСНАЦИ И ДРУГИ .....ЩОТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ ?! ТАКА ДА СИ ОБВИНЯВАШ ....И БАБА ЗНАЕ ,ЯСНО Е КОЙ ЛЪЖЕ !